התוכנית בעוד שעה

inbale

New member
אני חייבת להתוודות../images/Emo9.gif

נורא נהנתי מהתוכנית הזאת ואפילו טיפלה התרגשתי אבל שששששששש אל תגלו לאף אחד. היה נורא נחמד לראות את החברה הצעירים והתוכנית היתה עשויה לא רע (היה מקום לשפר את פס הקול ומוזיקת הרקע) לשם שינוי זה היה סרט תעודה שמאוד הזדהתי איתו. רציתי לשאול אותכם : בסרט חזר על עצמו הנושא של מתנדבי נוער מד"א שמתבגרים ומתחשלים מהר יותר מבני נוער אחרים...האם לדעתכם זה יתרון או חסרון? האם אתם חשים שזה נכון? והמון המון תודות לכל המקסימים ששלחו לי לתיבת המסרים תזכורת על הסרט.

חישול כן, בגרות... לא נראה לי

אני אישית מקרה הרבה מתנדבים שמתנהגים כמו ילדים בני 13. זה לא מבגר כמו שזה מחשל. המראות שאנשים רואים בגיל הזה הם שונים בין מתנדבי מד"א לבין אנשים אחרים בגילנו כיוון שאם אנשים בני גילי יצאו לפיגועים במסגרת התנדבות או ראו פציעות קשות בעקבות תאונה או כל טראומה אחרת זה גורם לחישול מסויים לעומת זאת בני נוער שלא מתנדבים במד"א יראו מישהו מתעלף ויכנסו לפאניקה (בהרבה מקרים)בעוד אותם אנשים שמתנדבים יגשו ישר לעיניין ויעזרו במידת היכולת שלהם. אני חושבת שזה יתרון. בסופו של דבר זה מועיל לחיים כאשר נתקלים בסיטואציות קשות. אבל חשוב! לא להתבגר מהר מידי ולנצל את הזמן שלנו בתור בני נוער כל עוד אפשר!

Action force

New member
חישול כן, בגרות זה תלוי...

לאחר שיחות רבות עם פראמדיק עובד שבעברו מתנדב נוער... הגעתי למסקנה הזו בנושא: חישול - כן, בצורה משמעותית. בגרות - זה תלוי באופי הבן אדם, אם הבן אדם מטבעו אחראי וקצת בוגר, אז המסגרת תגרום לו להיות "זקן" (כמו שחברי נוהגים לקרוא לי). אבל אם הבן אדם נוהג להיות שוטניק, הוא יכול להיות רציני אבל הוא לא יפנים את הרצינות... ועוד דבר ככל שיש עליך יותר אחריות יותר ויותר בוגר תיהיה אתה... מישהו הקליט?!~??????????????????????? יונתן

למעלה