אני גם מקווה שיראו את הצד המרושע שלה
בכל הנוגע למערכת היחסים בינה לבין יוסי ועינב. זה עבר את גבול הטעם הטוב לדעתי, דברים שחשתי לגביה לאט לאט מתבהרים לי ונראים לי כנכונים, היא מטפטפת לנו כל יום אצ המחשבות האמיתיות שלה לגבי אותם אנשים. היא וצבר יכולים לדבר על צורת התנהגות נאותה ונהורה אבל הם לא מבצעים את זה בפועל. אם נקח את הדוגמא שדיברו על לאון. צבר שהתלהם מהתגובה של אשר, שאמר שחס ושלום ויהיה לו בן הומו, אני בספק אם צבר ירצה בן שיהיה הומו, או שלאון ירצה ילד הומו. ולא אין לי בעיה עם הומואים אבל אני חושבת שהורה לא ירצה שהילד שלו יהיה שונה בחברה בגלל הסבל שאותו ילד יעבור. יש כל כך הרבה סתירות בין ההתנהגות של אותם אנשים שמטיפים לאנשים שחיים לפי האמת שלהם. שיפרה היא רוצה להיות האישה שהיא מטיפה לכולם להיות אבל היא לא. להגיד FUCK YOU זה אותו דבר כמו להגיד כלבה. זה נאמר בהומור כמו שהיא לא התכוונה שאחותה תלך להז****. יש רגעים שמתאים לשיפרה לא להבין את הסגנון דיבור של יוסי או עינב. לדעתי קשה לה איתם כי הם אומרים לה ומראים לה את מה שהם חושבים. שיפרה ביקשה מעינב לדבר איתה אם יש משהו שמציק לה, היא שם בשביל לדבר. כשעינב שמעה לעיצתה ורצתה לקיים איתה שיחה , שיפרה אמרה ללאון שהיא לא תיתן לה את התענוג שיתפסו פריים שלהן יחד בשיחה קורעת לב. הצביעות חוגגת למרות שזה רק משחק, יש אנשים שכשרואים אותם על המרקע, יש לי ריפלקס הקאה. שיפרה אחת מהן.