התוכנית השבועית

לוּבּה

New member
התוכנית השבועית../images/Emo183.gif

לשרשר לפה את כל התגובות/אורחים/הערות/ציפיות ממה שיהיה/היה היום בתוכנית.

מילי17

New member
אוקיי אז ככה../images/Emo15.gif

היום יהיו סאבלימינל הצל ושרית חדד בשיר "הסוד" וגם מאיר סויסה ומירי בוהדנה. הולך להיות מצחיק :)

מילי17

New member
לא בטוחה../images/Emo15.gif

אבל נראה לי מאיר סויסה ומירי בוהדנה. הם מתארחים לקראת ההצגה אני פה בגלל אשתי, ושוב לא בטוחה...

טיפטיפי

New member
מילי מאמי!!!! התגעגעתי

איך את יודעת מי יהיה?!?!?! שלחתי לך אי מייל קיבלת?

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

בהחלט יהיה מעניין רק חבל שאני אהיה ב"מרי-לו", הצגה אחרונה של אמיר פיי גוטמן לתמיד
אז אני לא אראה

מילי17

New member
רגע כבר היית בהצגה אחת?../images/Emo15.gif

חחח בשביל זה לפספס יאיר?
אני מקווה שזה שווה....
ואגב את לא מאשרת אותי באייסי!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifהייתי. פעמיים. ../images/Emo9.gif.

אבל זה שווה את זה...הצגה אחרונה של אמיר, א-ח-ר-ו-נ-ה ואז הוא טס ל3 חודשים למזרח הרחוק עם אהבת חייו(וזה ציטוט
)...ומי יודע מתי אני אראה אותו פעם הבאה
חייבת ללכת
ועוד לא נכנסתי לאייסי, בגלל וירוסים יש חסימה לאתר האייסי...כשאני אהיה בבית(סופ"ש), אני אאשר אותך

לוּבּה

New member
מרי לווו../images/Emo99.gif

אני דווקא די שמחה שהוא עזב. הוא נהיה קצת שחוק מרוב כ"כ הרבה הצגות. אני גם אלך עוד פעם ואני ארא את זה עם גיא זו ארץ

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמה שמחה, מה../images/Emo35.gif

היה כל כך כל כך ..... מדהים, מרגש, עצוב, ומה לא
יאאאאאאאאא....מרי לו בלי אמיר..זה כמו.....זה אין אין אין
אבל שמחה בשבילו...שיתרענן קצת... היה ביצפר שהיה בהצגה "מיקה שלי" והיו שם בנות כאלה פאקצות, צרחו כמו ימי היי פייב....דחפו אותו משכו אותו, התנהגו אליו בכזה חוסר כבוד... הוא ברח בלי להסתכל אחורה..מסכן

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifהיה...אמא....יההה...מהמם..

אין אין אין מילים לאתר
בהתחלה היינו שם כשכל החקנים באו, דיברנו איתם צחוקים דאחקות הלכו שם קטעים ואפילו מכות
...
.... מיכל (אמדורסקי) סיפרה לנו שהיא כל היום הייתה חולה, ושאמיר היה אצלה מ 10:00 בבוקר, דאג לה, הכין לה מרק
- חולה לו על ה***
ואז היו ילדים שהיו למעלה בעליית גג כזו, ואז הם צעקו למיכל - "יש לך נעליים כמו של אמיר" ואז היא הסתכלה למטה על הנעליים וענתה "היה מת"
זה היה קטע טוב...
... גם את ישי גולן(עודד-אמ"ל) ראינו, ואת קרין מגריזו שבאה לסקר את המאורע הכל כך עצוב, ועוד כמה אנשושים (גם תום אבני היה אחד מהצופים
). בסוף הגיע אפילו צביקה פיק,גם הוא הבין עד כמה המאורע חשוב ושבלעדי אמיר מרי-לו זה לא מרי-לו, והביאו לו שני זרי פרחים ענקיים
ושלט 4 מטר "לכל סיום יש התחלה חדשה ותמיד הפרידה היא קשה". הסוף שכולם יצאו בחוץ, היה על הפנים. כיתה הגיעה להצגה בשם "מיקה שלי", וההצגה הסתיימה כשמרי-לו הסתיים. הם התנהגו לאמיר כמו בהמות, הרגשתי כמו ההערצה בתקופת היי פייב
מילא אם הם באמת היו מעריצות שלו, שלפחות היו בהצגה(
), אבל לא... הם משכו אותו, צבטו אותו...הוא רץ, ברח... זה נגמר ברע
רק שתפסנו אותו, אני ועוד כמה בנות למילות פרידה אחרונות... והוא הלך לו (עם מיכל שנהגה, ואבא שלו מאחורה שחגג יומולדת
וכל הבימה שרו לו "היום יום הולדת..."
)... סוף

מילי17

New member
ייאי../images/Emo24.gif

נשמע כיף! בן כמה אמיר בכלל? ואוף, עשית לי חשק ללכת עכשו!
אגב מי יותר טובה אמדורסקי או יב"ז?
העיקר שנהנת.. דיברת איתו מאחורי הקלעים לבד יש תמונות?

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאמיר יהיה במאי בן 29.

והמחזמר הזה פשוט.....מדהייייייייייים
חובה חובה חובה ללכת
ולא רק אני אומרת, גם העיתונות/תקשורת,כולם כולם
ועכשיו מכיוון שאמיר יותר לא יהיה אז גיא זוארץ יחליף אותו. ומכיוון שבינו לבין מיכל אין כימיה (לעומת מיכל-אמיר,מדהים
איזה צחוקים הם עושים על הבמה(הרימה לו את החולצה באמצע ההצגה, או נישקה אותו כשלא היה צריך
), שתמיד חשבתי שאין על אמיר-יעל, עד שהתברר לי שלא...) הייתי ממליצה לך ללכת להצגה שבה גיא ויעל מציגים. את תהני
. ובטח דיברתי איתו, ולא רק איתו, עם כל הקאסט. יש תמונות שהולכות לפיתוח(אני עדיין לא השתדרגתי לדיגיטלית
), ויחזרו..יום ראשון יהיו, נקווה שנצליח לסרוק

מילי17

New member
חח אוקיי אם את אומרת../images/Emo6.gif

עשית לי חשק...
איך שיגמרו כבר הבגרויות האלה.... קודם כל קושקוש... ואח"כ מרי לו.. אבל אין את זה רק בחגים וכאלה?

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifעשיתי לך חשקקקקקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש
אז שתהיי אצל לפידות ואח"כ מרי-לו, תגידי לי את מה את חושבת... וההצגה הזו ממש ממש ממש לא רק בחגים, היא רצה רצוף כבר מעל 4 שנים, אמיר השתתף מעל 400 הצגות
(אני זוכרת שהייתי בהצגת ה 100 *נוסטלגיה*), ובגלל זה הוא עוזב, כי אבד הריגוש הזה שלפני העליה לבמה. נשחק. אז כדי לראות פנים חדשות וגם כדי שהוא יתרענן הוא טס 3 חודשים למזרח הרחוק עם אהבת חייו, וחוזר לארץ להקלטת הדיסק השני...
מחכה בקוצר

מילי17

New member
חח זה כל כך משמח אותך?../images/Emo163.gif

ייאי :) מקווה שאני באמת יאהב. אישית אני מעדיפה את יב"ז. אם ידוע לך מתי יש הצגה לאחר ה30.1 אני אשמח אם תגידי לי..
וסוף סוף אפשר ללכת לקושקוש!!!!

למעלה