התוכנית השבועית

צפיתניק

New member
היום יאיר ריאיין..

בחורה חמודה ונחמדה בשם אוראל גלולה, הקצינה הראשונה בצה"ל על כיסא גלגלים. התגייסתי איתה ביחד לצבא. ועברנו את אותו הקורס ואת הכל ביחד. היא הלכה לדרכה (קורס קצינים) ואני לדרכי היום הייתי בטקס שלה היה מהנה ויפה. וזהו גם הראיון היה מוצלח, אני חושב מה דעתכם ? אולי גם אני אהיה קצין בעתיד (כי במבדקים הראשונים לא הבעתי רצון לקצונה בפני הפסיכולוגית).. ואז אני אהיה הקצין הנכה השני בצבא.. מוזר..

hilali1

New member
היי,

בתור מש"קית חינוך לשעבר, מאוד מאוד התרגשתי לעקוב אחרי הסיפור שלה מתחילת הגיוס של פרוייקט אתגרים, קבלת הדרגות ע"י הרמטכ"ל, היציאה לקצונה וקבלת הסג"מ. באמת באמת מחמם את הלב. אני מאחלת לה, וגם לך הכי הרבה הצלחה בעולם!! אני בטוחה שגם אם אתה תרצה אתה תצליח!! הילה

../images/Emo140.gif../images/Emo50.gifצפיתניק יקר, וכולם

ב"ה אני גם בחורה נכת שיתוק מוחין cp קל ב"ה מלידה דתית לאומית , וזו הסיבה היחידה שלא התגייסתי, אבל אני מעריכה מאוד אותך ואת כל החבר'ה הנכים שמתנדבים לצה"ל בשבילי צה"ל ערך עליון !
אני מנהלת שותפה בפורום שיתוק מוחין CP - תמיכה , ומזמינה אותך ואת מי שמעוניין/ת לבקר אצלנו , יש חבר'ה מדהימים מכל הגילאים ורמות דת. וכמובן שאני לא מפספסת כמעט שום תוכנית של יאיר לפיד המדהים! שיהיה לנו שב"ש (שבת שלום
) וסופ"ש נעים ענבל
נא לא להגיב בשבת -

לוּבּה

New member
הייתה תוכנית מעולה.

אני חייבת להגיד, שארז שלם קרע אותי מצחוק. בהתחלה הפינות שלו לא היו משהו. אבל הוא משתפר! הבחורה בכיסא גלגלים-מדהימה! ובכלל, היו אורחים מאוד טובים השבוע:]

לוּבּה

New member
אה וגם הטעות של המחשב הייתה

מצחיקה
"אתה מחקה מאוד טוב את הנשיא קצב"

מילי17

New member
../images/Emo47.gifכן הייתה תוכנית שווה

אהבתי את הקטע שכשארז שלם נכנס הוא עושה לו.."אתה יודע שלראות אותך אחרי מירי בוהדנה זה הרעת תנאי עבודה..."
זה פשוט ק-ר-ע אותי.
או שהוא עושה "אחרי הפרסומת תהיה פה אשה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד (תזכירו לי מי זאת ליהיא?!)
מאוד מאוד מאוד יפה מירי בוהדנה תהיה פה!
זה היה מצחיק!
חמודי כזה!

לוּבּה

New member
חחחח כן.

וגם כשארז אמר "נכון יש את הרצועות האלו, המנתחות של הכלבים? זה ממש מטעה! הכלבים חושבים 'אני חופשי אני חופשיייי' אעאעעאעאעאלחערךד"

מילי17

New member
חחחחחחחח וואלה../images/Emo6.gif

ארז היה מצחיק הפינה..
עם כל הקטע של הכלבים.
תוכנית טובה. שרק ירבו כמותה.
ואיפה ההיא שהיתה בתןכנית?

טיפטיפי

New member
מיללללללי .....

חופשי תזכיר לי מי זאת ליהיא.... או תזכירו לי איפה אני ישן בחודש הקרוב????

מילי17

New member
חח כן גם אני חשבתי ככה

ולא רציתי להגיד.... איפה את? תתחברי לאייסי!

למעלה