התחבקתי עם טרי גיליאם!!!!!!!!!

התחבקתי עם טרי גיליאם!!!!!!!!!

אני לא מאמינה!! זה חלום? זה בטוח חלום! מחר אני אתעורר ואני אתאכזב. אצלי כבר אי אפשר לדעת מה אמיתי ומה לא. ההצגה הייתה מדהימה! היא התחילה עם שלושה ליצנים ששרים ומנגנים באקורדיון ונגמרה במוות של ליצן זקן וחביב
בסוף ההצדה הליבן קפץ על שני אנשים מהקהל ופתאום זה הכה בי *בום******* זה פאקינג טרי גיליאם!!!!!! אני צורחת על יוליה "יוליה זה הוא זה הוא זה הוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1" אנחנו רצות למטה ואני מבתכלת מהצד כי פחדתי להתקרב ויוליה עושה לי נאום של "רגע אחד קטנטן של מבוכה ואושר ענק לכל החיים!!!". התקרבנו אליו והמילים התבלבלו לי במוח אז השארתי הכל ליוליה הגאונה הזאת! "ההופעה הייתה מצויינת, היא מעריצה גדולה שלך אתה יכול להביא לה חיבוק?" זה נשמע נואש, וכן, באמת הייתי נואשת. "הוא מסתכל עליי ומחייך ומביא לי חיבוק שבטח נמשך 10 שניות אבל הרגשתי כאילו זה נמשך חצי שעה! ואז הוא אמר: "i'm not a good hugger" הוא מלמל איזה משהו ואני מסתכלת עליו ואומרת בראש "you are the best huggger in the world!!!!!!!!!!!!!" .אחר כך אני ויולה יצאנו מהאולם והתחלתי לבכות מרוב התרגשות. לא הבנתי מה הלך שם!! טרי גיליאם! טרי גיליאם!!!!!!!!!!!!!! גאון על! הוא מתנהג כמו בן אנוש אמיתי, הוא זז כמונו ונושם כמונו! הוא חצי מטר ממני! אבא של יוליה החמוד הזה רואה שאני בוכה אז הוא הלך לבקש חתימה בשבילי
אבל לא הלך אז יוליה הלכה במקומו והוא כתב טשי עם y. איזה דיסלקט חמוד
ואז יוליה הלכה להחמיא לסלאבה פולונין (השחקן הראשי) ואני לא אמרתי כלום כי אני לא יודעת רוסית
אבל למי איכפת???? דיברתי עם טרי!!!

תודה ליוליה!

תודה לאבא של יוליה! תודה להורים של אבא של יוליה וכו' וכו'! החיים נפלאים! הגשמתי רבע חלום וזה לפגוש את הבמאי כמעט הכי גאון בעולם! מעכשיו תיאטרון הגשר זה הסינמה סיטי החדש (לא יותר טוב אבל גם טוב)

DredLox

New member
איזה מטאל : )

מזאת ההצגה הזאת בכלל? ומי זה טרי גיליאם? שתפי אותנו, יא טע'חת...

בכיף!

טרי גיליאם הוא במאי ותסריטאי. הוא ביים את 12 קופים, פחד ותיעוב בלאס וגאס, מונטי פייטון והאחרים גרים או במילים אחרות- גאון על
ההצגה מספרת על ליצן חמוד, עני שמסתכל במראה ופוגש ב"אני" הרע שלו. ה"אני" השני שלו סוחף אותו לצד האפל שלו, במהלך ההצגה הרוע משתלט עליו לאט לאט ולבסוף הוא מת. השחקנים שם גאונים, התלבושות, התנועות, המוזיקה היו מדהימים! הכל היה בפאנטומימה חוץ משני ממשפטים ברוסית "מה השעה?" ו-"מה אתה עושה כאן?" טרי הוא גבר גבר!

DredLox

New member
אני לא מאמין...

זה פשוט כמו ב"להיות ג'ון מלקוביץ'". מישהו השתלט על טרי גיליאם! אני במקומך הייתי מודאג

DredLox

New member
../images/Emo32.gif וחוץ מזה...

אני כזה גיבור! אתמול ראיתי סודות נעולים ולא פחדתי ללכת לבד הביתה ולא היו לי בעיות להרדם!
ורק בשביל השוואה אחרי שראיתי המסור ישנתי עם אור דולק. אני מלך : )

נראה לי אתה סתם אומר את זה

כדי שאני ארגיש מסופקת שהרסתי לך אחת ולתמיד סוף של משהו כדי שאני לא אמשיך לעשות את זה.

maya metal

New member
הייתי אומרת חשוב, אבל אסור לשקר

לא!!!!!!!!!!! הייתה לי הודעה שנונה ומצחיקה והיא פשוט נמחקה ואין לי כוח לכתוב אותה מחדש...!!!, אז אני פשוט אומר את זה כמו כל האנשים הרגילים. ב-30 לחודש יש הופעה של הלהקה של סטס, אלכס, ונטו ועוד אחד שאף אחד לא מכיר ושמו גושה [הוא החדש שתמיד צוחקים עליו ואומרים שהוא בחורה...] ההופעה בטרמינל וכרטיס עולה 20. אני לא יכולה להבטיח הופעה טובה כי לא שמעתי אותם, אני לא יכולה להבטיח אנשים יפים.. אבל הם... אנשים סימפטים.... אז תבואו כי יש אח"כ מסיבה וגם כי אנחנו מאריאל ולרובנו אין אוטו [כלומר משהו טוב יותר לעשות] וגם האנשים מהכפר למרות שבדיוק תחזרו מטיול שנתי. "ו...זהו..".

maya metal

New member
בלי לצעוק!. היה לי את החלום

הכי יפה בכל העולםםםםםםם!!!!!!. הייתי במסיבת אוסקר ומנאוור הופיעו שם ואז ישבתי איתם והם הזמינו אותי לסיבוב הופעות שלהם ואמרו שאני יכולה להביא איתי עוד חמישה אנשים. אז בהתחלה חשבתי מי הכי אוהב אותם והזמנתי את דימה וצור ואז הזמנתי את הגר [כי היא ה-גרופית..] את יב ואת איציק. והיה כזה כיף!!! היינו איתם בכל העולם וכל היום שתינו בירה ואכלנו סטייקים [אפילו הגר] והיה הכי מטאל בעולם. הלוואי וזה היה אמיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אם יום אחד זה יקרה [הכי חשוב לחלום..] אני אביא איתי בדיוק את אותם אנשים! אוף!!!! למה אמא העירה אותי!!!?!?!?

DredLox

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח : ))

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גדול : )))))))))))))))

ולחשוב שהייתי אמורה לפספס את זה

ליום צילומים של המגמה :-\ טחחחח.. אם הייתי יודעת מה אני מפסידה הייתי שמה קצוץ מזמן ושהבגרות תלך לעזאזל. בפוקס זה נדחה ליום שלישי!!! טרי גיליאם אמר שהיום זאת הייתה ההצגה הכי טובה. אני מרגישה הכי מאושרת בעולם ואין שום דבר שיכול להוריד לי את זה!

למעלה