התחבקתי עם טרי גיליאם!!!!!!!!!

InfeCtedShesek

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יווווווווווווווווווווו
איזה כיף
טשי, את בדרך להוליווד. יום אחד טרי גיליאם יכתוב בפורום הוליווד "אני חיבקתי את טשי!!!!"

Lamia

New member
על ליצנים ../images/Emo151.gif על השטן../images/Emo190.gif ועל..

זה היה ממש שולט, כמו שטשי אמרה, ההצגה פשוט נפלאה מסרים וסימנים סמויים מחופשים בשלל צבעים וצורות מיוחדות, הדמויות נעות בצורה שאי אפשר לתאר במילים והתפאורה והתאורה והתלבשות ובכלל כל הסגנון הויזואלי פשוט מדהים. הייתי אומרת לכולכם ללכת אבל זה היה המופע האחרון שלהם, חבל, אולי הייתי הולכת שוב... זה שווה באמת כל אגורה... ובקשר לטרי גיליאם! אפילו שאני לא גרופית מטורפת עם השם שלו על התחתונים, עדיין הבירכיים שלי רעדו כשהיתקרבתי אליו, זה מוזר כי זה בעצם זה מה שכולם שואפים אליו, היוצרים מבינינו. תחשבו לעשות את מה שאנחנו אוהבים, לממש את ה"ייעוד" שלנו, ליצור אומנות משלנו, זה כמו ללדת, כי זה משהו משלך אתה עשית אותו, אתה השקעת את נשמך בו ובנוסף לכל אלה שהם גם מספקים, לקבל על זה פול כסף והקרה מהעולם שמה שאתה עושה זה טוב. מה יכול ליות יותר מספק ממליון חדש בכיס ו2 ילדות/גבר/אישה/ילד/כל יצור חי אחר שבאים אליך מחבקים אותך ואומרים שהאומנות שלך מעולה והם אהבו אותה? לא ניראה לי שיש משהו (אפילו לא סקס). אני גאה בטשי ובאנוכי שאזרנו אומץ וניגשנו אליו :] הוא היה צנוע כזה רגיל כזה, הערב היה אחד הטובים...

Lamia

New member
אה לא

אבל אכלנו איתו טוסט חחח טשי הייתה גם ככה שיכורה, מהדבר הלא קשוח הזה, נו... אה כן, שימחה... חחח בהיזדמנות אחרת... מה עם המתכונים אה???

אני עדיין לא מאמינה. יוליה, צדקת.

זה באמת אושר לכל החיים! זה לא יעבור לי לעולם. זה היה ערב מדהים! תודה לך, לאבא לך, לטרי ולסלאבה. אני לא אשכח את זה בחיים
ואני למדתי משהו בשלושה ימים האלה שאם באמת אוהבים משהו ורוצים אותו ועושים הכל כדי שזה יצליח, או לפחות מנסים (כי אני ניסיתי לעשות הכל כדי לדחות את היום צילומים), בסוף זה יקרה גם אם זה לא תלוי בגורמים אנושיים, אלא מר גורל בכבודו ובעצמו. זה מוכיח לי הרבה הרבה הרבה ועזר לי הרבה הרבה. זה יעודי בחיים ועכשיו אני בטוחה!!! ואף אחד, אבל אף אחד(!) לא יוכל לקחת את זה ממני ושום דבר לא יכול להוריד את זה ממני כמה שיהיה קשה ולא נעים בדרך לשם! הוליווד, היר אי קאם!!!

משהו מצחיק../images/Emo32.gif

http://www.seret.co.il/actuality/index.asp?catCase=2&a=&mon=3&year=2006&id=3449&all=true ג'ייק ג'ילנהול מדגמן תמונות מצחיקות לאללה..
מוקדש לנקסון, יורש והגר
צחוקים לאפנים. תקראו את הכתבה

למעלה