התחדשויות? כי לא ראיתי כזה

גם כאן, בקטנה: סנדלים!

על פלטפורמה, שאלוהים יעזור לי. כבר איזה 8 שנים לא נעלתי משהו לא שטוח. אבל הן היו נורא יפות ונורא בזול. של רוקט דוג. ניסיתי לקחת מידה גדולה יותר, כהרגלי בקודש, אבל המוכרת וחברה מנעו ממני בגופן
ואמרו לי להפסיק עם השלוכיות. הן מבד, עם פרחים עדינים, אני מקווה שרואים.

ועל הרגל

שאתול פונקה סוף סוף בפדיקור ביתי מושלם עם ביצת הפדי של רבלון. קניתי חדשה כי לא רציתי להביא את שלי ופה הן עולות גרושים, כך שהפומפיה עובדת מעולה והרגל רכה ונעימה סוף סוף. שלא תדעו מה יצא מהביצה הזו בסוף |מקיא|

תודה. עכשיו נראה שאצליח ללכת בהם

ושאפסיק לחשוב שהייתי צריכה מידה יותר (שממנה כמובן בהונותיי היו מחליקים החוצה במרץ, כי הרצועות היו ענקיות, כן?)

Fun Fair

New member
מקסימות!!! בדיוק כאלה אני מחפשת, רק

על עקבים רגילים ולא פטרפורמה/וודג'...

התחדשויות? יש מלאאאא

משמאל לימין: כובע הורס מחנות באלנבי. מכסה יפה גם את העורף, המחשוף והגב העליון. סנדלים בורוד פודרה בהיר עם אבנים כסופות, נוחים בטירוף. כפכפי חרוזים טורקיז, מחנות בשינקין. אקססוריז מהשוק, הצמיד הטורקיז והעגילים בתמונה איתו. המון עגילים מדיוה, יש מבצעים של פריטים בעשרה שקלים! שווה ביותר. שני זוגות עגילי טורקיז מסגול, קניון גבעתיים. חגורה אלסטית עם תחרה, בצבע כאמל-זהוב, קניתי גם אחת שחורה שלא צילמתי. חגורה אלסטית בצורת מחוך מג'ינס, H&O. צמיד כחול-לבן, H&O קלאץ' כתום, דיוה. קניתי גם איזה 6 חזיות בכל צבעי הקשת...אבל אותן כבר לא צילמתי

Fun Fair

New member
וואוו! איזה שלל כיפי!

האמת היא שאלה הקניות הכי כיפיות- אלה שיוצאים מהן עם שלל שקיות וחור קטן בכיס

Capelli Neri

New member
תתחדשי

נשמע נעים ויפה...אין כמו בגד יפה ובד שעושה כיף. אני התחדשתי מעט גם כן, בלי תמונות. שמלה/טוניקה שחורה עם ריצ'רץ במרכז...צריכה עוד להבין איך ללבוש אותה בלי שיראו לי את התחת. וחוץ מזה התחדשתי בפינצטה מעולה, מסקרה ואודם אדום - שאני ממש אוהבת מחכה רק לשים! הכל היה ממש זול, בשוק רמלה-לוד. והתחדשות מסוג אחר לגמרי - כדורים נגד אלרגיה שמאפשרים לי עכשיו לישון ולהתכרבל עם החתול המתוק של החבר שלי! נרו הקטן! גררר...

ועוד כמה ממש בקטנה

הייתי היום בפוראבר 21. איזו אכזבה מטורפת. אפילו למדוד כלום לא רציתי. הכל נראה סמרטוטי ולא מוצלח. ייאוש. מה שכן - הם עדיין אלופים באקססוריז. אז קניתי תיק קטן שהייתי זקוקה לו נואשות (לא הבאתי מהארץ שום דבר בגודל סביר לארנק ומפתחות) ו 4 שרשראות מתוקוווווווווות ב 2.5 דולר לאחת. זה התיק:

וקצת איפור וטיפוח:

סט מעלף לגבות של בנפיט. הגבות שלי דקיקות ודלילות (כמו שאר שיער הגוף שלי, אם כי ברוכשם לא שיער הראש
) והיום השתמשתי בסט כדי למלא אותן. קיבלתי המון מחמאות - אף אחת לא הצליחה להגיד מה בדיוק עשיתי אבל כולן ראו שעשיתי *משהו*. מוצלח מאוד, בקיצור. וגם העיצוב שלו מהמם. חוץ מזה קניתי כמה מוצרים שמזמן לא הייתה לי גישה אליהם (ליפ קונדישנר עם צבע, וקרם לחות עם גוון, שניהם של מאק) ואני מאושרת. קניתי גם שני בשמים שאני אוהבת של בת' אנד בודי וורק, אבל הם נוסעים עם אמא שלי במזוודה הביתה ויחכו לי שם

למעלה