זה אלבום הסטודיו
M M e n s R e a New member 9/5/07 #25 ../images/Emo45.gif מספיק מבדיל כמה חבל שלא אמרו לי את זה קודם... אני מניח שמתישהו אקנה את גרסת הלהקה.
../images/Emo45.gif מספיק מבדיל כמה חבל שלא אמרו לי את זה קודם... אני מניח שמתישהו אקנה את גרסת הלהקה.
J JumpInTheFire New member 9/5/07 #33 בחיים לא אצליח להסביר את זה לאנשים ../images/Emo6.gif זה פשוט כיף לקנות מקורי!
J JumpInTheFire New member 9/5/07 #34 אה, ואגב.... היום קניתי את טומי ../images/Emo13.gif את האלבום סטודיו אתה הבנת שקנית את הפסקול כבר אחרי שפתחת אותו? ובמה הם שונים בתוך הדיסקים? ועוד לא שמעתי עדיין..
אה, ואגב.... היום קניתי את טומי ../images/Emo13.gif את האלבום סטודיו אתה הבנת שקנית את הפסקול כבר אחרי שפתחת אותו? ובמה הם שונים בתוך הדיסקים? ועוד לא שמעתי עדיין..
J JumpInTheFire New member 11/5/07 #36 את יכול לשמוע באתר שנתתי לך או שאם אתה רוצה אני אצרוב לך (כי אי אפשר להוריד משם)
M M e n s R e a New member 9/5/07 #27 יפה איך שהפורום הזה משפיע על אנשים מוסיקלית זה שני אנשים בתקופה האחרונה (שיר ואנוכי) שקנו את האלבום הזה של The who בזכות המלצה של הפורום הזה. וכמו שכתבתי על האלבום הזה בפורום אחר, השיר הראשון שבו הוא לדעתי אחד משירי הרוק הכי יפים ששמעתי.
יפה איך שהפורום הזה משפיע על אנשים מוסיקלית זה שני אנשים בתקופה האחרונה (שיר ואנוכי) שקנו את האלבום הזה של The who בזכות המלצה של הפורום הזה. וכמו שכתבתי על האלבום הזה בפורום אחר, השיר הראשון שבו הוא לדעתי אחד משירי הרוק הכי יפים ששמעתי.
F FightFireWithFire New member 8/5/07 #19 תתחדש טל!../images/Emo13.gif אני יודע לפחות על הופעה אחרת שהייתה בלידם והיא סוסה
M M e n s R e a New member 9/5/07 #26 מטאליקה, אני מניח? אתה צריך לזכור שאני לא אינציקלופדיה בזה כמוך. אבל אני מניח שאתה מדבר על ג'יימס ושות'.
מטאליקה, אני מניח? אתה צריך לזכור שאני לא אינציקלופדיה בזה כמוך. אבל אני מניח שאתה מדבר על ג'יימס ושות'.
F FightFireWithFire New member 9/5/07 #30 כן, היה להם שם איזה משהו באוגוסט 2003 אולי זה היה 22 באוגוסט? אין לי כח לבדוק