../images/Emo92.gifלמי שיש Sony+PiLoc או טופ:
ב-PDF האנגלי שמגיע עם פילוק, רשום בפירוש שהסוני צריכים תוסף מיוחד כדי להציג את המקלדת כשורה:
האמת היא שיש לי בכלל חשד שה-PDF שלהם לא באמת מעודכן לגירסה שהוא מגיע עימה, ושהקובץ הנ"ל היסטוריה, אבל בשורה התחתונה - יש לי בעיות עם המקלדת. אני גם מאוד רוצה לפתור את העניין שיש לי רק סימני שאלה במסך הכיוונון של ה-Decuma - זה ממש פספוס לא להשתמש בזה, זה משגע אותי! למה רק אצלי זה ככה? אם יש עוד מישהו עם בעיות בסוני, אנא פידבק. אשמח גם לדעת ספציפית על בעלי TH55 שלא סובלים מהבעיה, ולדעת בבקשה בדיוק את גירסאות התוכנה שלהם, תודה. אגב, למי שכן הצליח לכוונן את ה-Decuma לעברית: האם זה עובד חלק גם מבחינת כיווניות הטקסט? כלומר הזיהוי והתקדמות התוים - מימין לשמאל?
ב-PDF האנגלי שמגיע עם פילוק, רשום בפירוש שהסוני צריכים תוסף מיוחד כדי להציג את המקלדת כשורה:
Virtual keyboard for Sony Clie ATTENTION: The following information is useful only for owners of the devices Sony Clie NR, NX, NZ series with built-in keyboard. You shuld install additional file OnscreeenKeyboard.prc on your Sony Clie device to see standard Hebrew layout in the Graffiti area. This file is in the Piloc package.
הצרה היא שאין קובץ כזה בשום חבילה שלהם, וגם לא בפאתי האינטרנט...