התחדשתן בלקים שווים לאחרונה?

צונית

New member
התחדשתן בלקים שווים לאחרונה? ../images/Emo3.gif ../images/Emo126.gif

הלכתי היום לסופר פארם לבחון את גל המבצעים הבא עלינו לטובה... נכנסתי רק כדי לקנות לק אחד של ג'ייד ואולי אחד של ORLY, תלוי במבצעים...(לא היה שום מבצע שווה על ORLY. בוז לסופרפארם). בקיצור יצאתי משם עם קנס רציני בסופר פארם ועוד אחד לא קטן ממאק, כי כבר הייתי חייבת להכנס לבדוק אם נשארו מהסמקים החצויים היפים האלה.. רכשתי בסוף שני לקים של ג'ייד - 375 ו368, אדמדם וורוד בייבי בהתאמה. חיפשתי את הלק ש....אנג'ל אולי(?) העלתה פה, מן אדום כתום כזה, לא ברור, אדום דהוי, קיצר קשה להסביר. זכרתי שהיה כתוב 365 אבל מסתבר שזה בכלל צבע סגול. בסוף הימרתי לפי מראה ואני מקווה שנפלתי נכון כי הלק ההוא ממש עשה לי את זה...
אבל היה קטע די מרגיז עם הדיילת. אני כולי עומדת שם minding my own buisness מחפשת את הלק בעצמי, מסתכלת, בוחנת, הכל טוב ויפה. באה דיילת שואלת - את מחפשת צבע מסוים? מספר מסוים? שמחתי על ההזדמנות לעוד זוג עיניים שיבחן שם את הסטנד איתי ואמרתי לה 365. היא הביאה לי סגול. אמרתי אוקיי, אולי 356, הביאה לי עוד משהו לא קשור. אמרתי אוקיי אז אני לא בטוחה, אני מחפשת אדום דהוי כזה, בין אדום לכתום, אז היא מביאה לי עוד אחד שבינו לבין אדום אין שום קשר. אז אמרתי לה שלא נראה לי שזה זה אז היא מתעצבנת עליי ואומרת לי: טוב אני לא יכולה לעזור לך, פעם הבאה בואי עם מספר. והיא מסתובבת והולכת.
על מה היא התעצבנה עלי בדיוק? ביקשתי ממנה עזרה?? היא פנתה אליי, מה אני עשיתי? ואם היא לא יכולה לעזור לי, יש דרך. כולה הראתה לי שלושה לקים, לא שלושה סמיטריילרים...
לא משנה, העיקר שיש לי שני לקים חדשים ויפים, שנראים די קיציים בניגוד לבורדו החורפי שיש עליי עכשיו... מה אתכן? התחדשויות anyone?

צונית

New member
טוב רגע, מה קורה פה? ../images/Emo12.gif

חזרתי עמוד אחורה וראיתי שוב את הלק של אנג'ל כתוב שם 365 אבל בסופר פארם 365 היה סגול! תעלומה רצינית...
ונראה לי שלא קלעתי עם הלק, התמונה שלה נראית בכלל לא כמו הלק שקניתי
אוף.

WTF??!

גם אני התחדשתי בג'ייד 365, אבל הוא ורוד חזק מאוד שנוטה לאדום, לא סגול!!! אני לא בבית כרגע, אז הבקבוק לא לידי, אבל ממה שאני זוכרת לג'ייד יש שיטה מוזרה למספר את הלקים שלהם... על הפקק מופיע מספר+שם הלק באנגלית ובתחתית יש מספר אחר, בד"כ עם אות לפניו...יכול להיות שזה המקור לבלבול...

danra

New member
../images/Emo122.gif אאאהההה

מרוב ששיגעתן אותי עם השרשור הזה
365 356 הייתי בסופר פארם והיה מבצע ב- 10 ש"ח אז ברור שקניתי את ה- 365. באמת צבע יפה אבל כמה לקים דומים כאלה יש לי כבר...

צונית

New member
לא, רגע! אז איזה צבע הוא??

הייתי כבר בשני סופרפארמים וניופארם אחד ובאף אחד לא היה את ה365 שאני מחפשת... איזה צבע ה365 שקנית? סגול או אדום?

danra

New member
האדום ורוד...../images/Emo9.gif

קניתי אותו כשבאתי לבדוק מה קורה עם המבצע של אורלי בסנטר ב- 12 ש"ח וגיליתי שהתאייד לו....

Angel Of Moon

New member
צונה!

מה ששמתי פה היה ג'ינג'י לילי של אורלי. זה אדום כהה-שימרי-עם תת גוון חום
תתחדשי בכל זאת, מחר אצלי

צונית

New member
../images/Emo140.gif

מסתבר שבסוף זו הייתה angell4
תודה רבה
ובמה את הולכת להתחדש מחר?

Angel Of Moon

New member
לא ידעתי שיש פה עוד אנג'ליות ../images/Emo46.gif חחח

לא יודעת, משהו של אורלי כנראה. התאהבתי בלקים שלהם. אני נורא רוצה את הירוק מהקולקציה בלומינג או איך שלא קוראים לה....

Ultra marine

New member
../images/Emo6.gif

הזכיר לי ששבוע שעבר נפגשתי עם pelishu ב G בכפר סבא. נכנסנו לסופר פארם (כמובן..) ואני רציתי לבדוק משהו לגבי גוונים של הדאבל וור. אני משתמשת ב 2 לחיצות משאבה מהבון ולחיצה אחת מהסנד. הבנתי לפי האתר שיש עוד גוון - אקרו - שעשוי להיות איפשהו באמצע. אז שמתי על גב כף היד בון, לידו את הסנד וביניהם את האקרו. האקרו והסנד מאוד קרובים בגוון שלהם אז די הבנתי שאין כ"כ מה לנסות אותו.. (גם ככה הייתי מאופרת ולא היו לי כוונות למדידות..) ואז הדיילת האינטליגנטית פונה אלי ואומרת לי שהסנד יהיה לי ממש יפה. אז הסתכלתי עליה במבט כזה של "אה?" (כאמור, אני שם זץ' אחד של הסנד עם 2 (!) של הבון) ואז הי שואלת אותי "איך את אוהבת את המייקאפ שלך, כהה או בהיר?" לרגע בהיתי בה מנסה לחשוב מה עונים לזה, ואז עניתי ברגע לא ברור של רצינות "בצבע שלי...."

pelishu

New member
../images/Emo6.gif לא חשבתי שאני יכולה לצחוק מהסיטואציה..

יותר ממה שכבר צחקתי!.... לא יאומן!!

Ultra marine

New member
אני חושבת שעד שדיברנו על זה אח"כ

לא קלטתי שבהתחלה היא אמרה לי שהסנד יהיה לי יפה. יפה! הכי חשוב יפה! למה שיהיה "מתאים"

pelishu

New member
יהיה יפה! מה יש?!?

פחחחחח....... תגידי, יהיה לי יפה מייקאפ בצבע מוקה?? נראה לי שיהיה לי יפה....

Ultra marine

New member
יש מצב שיהיה לך יפה...

זאת שאלה של כמה מהגוף את מוכנה לכסות איתו

בכלל אני תמיד יוצאת בנזק רציני כשאני קונה

בחנויות כמו משביר/ניו פארם/ סופר פארם. ממש מטחנת כסף.

למעלה