התחדשתן בלקים שווים לאחרונה?

angell4

New member
../images/Emo13.gifכן אני העלתי אותו...

נראה לי שיש להם קצת בלגן עם המספרים בלק שלי על המכסה יש מדבקה עגולה שרשום 365 RODEO DRIVE למטה b024
ואני גם שונאת את הדיילות האלו! גם כשאני הולכת לקנות לק אני מרגישה תמיד שהן מציצות עלי ובוחנות אותי! אבל עזבי, העיקר שקנית והתחדשת בצבעים יפים! מצרפת תמונה לתזכורת

angell4

New member
הם לא ממש דומים

בלק שלי יש יותר ורוד (אמנם כהה), אצלך נראה לי יותר נוטה לאדום? אגב הוא ממש יפה..

b o t t e n

New member
בשמש הוא נראה יותר ורוד.

אולי לא ממש DUPE אבל בוודאות LOOK A LIKE

סקרמנטה

New member
../images/Emo207.gif מחזק/ מייבש/ מבריק של ג'ייד ב-10 ש"ח

כאמור, לפי עלון המבצעים של סופר-פארם, הלקים של ג'ייד ב-10 ש"ח. אתמול ביקרתי בסניף דיזנגוף (פינת גורדון, ת"א) והסתבר שגם המחזק, המייבש, והמבריק לציפורניים במבצע הזה... (לא ראיתי לק בסיס). לשאלתי - הדיילת שיבחה את המחזק, ואני (שכבר עשיתי לעצמי מחצית מעבודת השכנוע) קניתי. ועכשיו השאלות: 1. האם הוא באמת מחזק? מישהי ניסתה אותו? ברור שזה ענין אינדבידואלי, אני פשוט מחפשת חיזוקים ;) 2. האם אפשר לשים מעליו לק רגיל? אין הוראות שימוש על הבקבוק. 3. האם הוא מונע הצהבה? 4. למה?! למה יש בו את כל 3 הרעלים?!
אפילו לא שמתי לב לזה כשקניתי... ודווקא עכשיו, אחרי הסיפור עם שיק, התכוונתי לשים לב יותר לענין הזה. איזה באעסה! תודה למתייחסות

אני משתמשת בו כבר כמה שבועות

הוא אכן מונע הצהבה, החלפתי כמה וכמה צבעי לקים על הציפורניים ואין שינוי בגוון הציפורן, מצד שני אני לא מרגישה שהציפורניים חזקות במיוחד. עוד משהו שקורה אצלי זה שברגע שהלק נסדק, אני ממש יכולה לקלף אותו מהציפורן יחד עם שכבת המחזק, כאילו זו מדבקה... הלק לא נופל מעצמו אבל אין צורך בהרבה מאמץ כדי להוריד אותו ידנית בלי מסיר לק... עדיין לא החלטתי אם זה יתרון או חסרון...

סקרמנטה

New member
תודה ../images/Emo24.gif

עושה רושם שהוא יותר לק בסיס מאשר מחזק :) ניחא. מזל שהוא עלה רק 10 ש"ח

iefrat

New member
לק שקוף של שיק כשכבה עליונה, מומלץ

שומר על הצבע המקורי, נשאר ימים רבים ונותן ברק עדין ולא מנצנץ. (22 אני חושבת) יש אותו כבר יותר מחודש כבר חצי נגמר, ובהחלט אקנה אותו שוב (יותר מוצלח מיקים של 40 ו 70 שקלים)

למעלה