התחייבות בפקס

מצב
הנושא נעול.

luch7

New member
התחייבות בפקס

התחייבות בפקס
שלום לכולם לפני שבועיים התקבלתי למקום עבודה וביקשו שאני ישלח בפקס שאני מאשר ומתחיל לעבוד קיבלתי הצעה יותר מפתה שעדין לא ניסגרה האם יכולים לעשות לי משהוא אם אני יבריז להם האמת שאני מרגיש מאד רע עם מה שאני עושה אבל מה לעשות עם זה לא הולכים למכולת אשמח לקבל התייחסותכם

dan iel g

New member
מבחינה משפטית, אם לא חתמת אתה לא

התחייבות בפקס
שלום לכולם לפני שבועיים התקבלתי למקום עבודה וביקשו שאני ישלח בפקס שאני מאשר ומתחיל לעבוד קיבלתי הצעה יותר מפתה שעדין לא ניסגרה האם יכולים לעשות לי משהוא אם אני יבריז להם האמת שאני מרגיש מאד רע עם מה שאני עושה אבל מה לעשות עם זה לא הולכים למכולת אשמח לקבל התייחסותכם
מבחינה משפטית, אם לא חתמת אתה לא
מחויב. מבחינה מוסרית זו כבר שאלה אחת.

שיר ורד

New member
בעיה קשה

התחייבות בפקס
בעיה קשה
אישור בפקס נחשב כהסכמה שלך לעבוד. לא ברור לי האם התחלת כבר לעבוד או לא. אם התחלת לעבוד, זכותך , כמו כל עובד (כשם שלמעביד זכות הפוכה) להתפטר. אם עבדת פחות מחודש, נדרשת הודעה מראש של יום אחד בלבד. אם לא התחלת לעבוד ותבריז סתם, מצבך עשוי להיות גרוע יותר, במקרה זה יכול המעסיק לתבוע אותך, על התחיבות לעבודה שלא בתום לב וחייב אותך לשלם פצויים למעסיק. היו כבר מספר מקרים הפוכים (של מעסיק שהתחרט לאחר קבלת עובד לעבודה) וחוייב בתשלום פצוי לעובד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה