התחילה תחרות הידע בברית החדשה

salt of earth

New member
השאלה האחרונה בהחלט

מספר 14 - מי הדמות? מתוך לוקא أنا ابنة فنوئيل من سبط أشير ,عمري 84 سنة أقضي وقتي بالصلاة والصوم فمن أنا؟ מתוך לוקא אנ בת פונאיל משבט אשיר, גילי הוא 84 שנה ואני מקדישה את זמני לתפילות וצום. מי אני?

che guevara85

New member
הציטוט

36وكانَت هُناكَ نَبِيَّةٌ هيَ حَنَّةُ ابنَةُ فانوئيل مِن سِبْطِ آشِر، طاعِنَةٌ في السِّنّ، عاشَت مَعَ زَوجِها سَبعَ سَنَواتٍ

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלוקס2

36 وكانت نبية حنة بنت فنوئيل من سبط اشير.وهي متقدمة في ايام كثيرة.قد عاشت مع زوج سبع سنين بعد بكوريتها. 37 وهي ارملة نحو اربعة وثمانين سنة لا تفارق الهيكل عابدة باصوام وطلبات ليلا ونهارا

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifלמלח הארץ תודההה../images/Emo70.gif

היה כייף!! בהחלט שזו תהפוך לפינה שבועית קבועה
יש מלא שאלות, ומי שירצה בתורו לקחת פינה זו על עצמו מוזמן לשלוח לי מסר בנדון, כל תחרות תכיל 10 שאלות להבא
תודה לכל המשתתפים

lion 7

New member
מצטרף בתודה גם לה ולך ולכולם

ואולי בפעם הבאה להוריד כל השאלות בבת אחת? וגם שישתתפו אחרים כמו גסטבורן אנונימה, והמלך המשיח. ואחרים יקרים שגם יודעים את הברית והתנ``ך.. פשוט היה כיפ

אכן היה כיף../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

בס"ד השילוב הזה של התנ"ך והברית החדשה, פשוט פנטסטי. תמשיכו לחיות כשהמשיח בלבכם ולאחד בין התנ"ך לברית החדשה אחים ואחיות שלי.

che guevara85

New member
../images/Emo24.gifהיתה גדולה

באמת היה משחק יפה, יאללה שיהיה כל שבוע. אני פספסתי את השאלות מ8-11 כי הייתי חחיב ללכת.

salt of earth

New member
התחרות הסתיימה.. כל הכבוד ../images/Emo24.gif|

יעטיקו אלף עאפייה על המאמץ ובטוחה שכולנו יצאו נשכרים עם המידע שצברנו על הספר הקדוש. עוד כמה דקות אני אפרסם את שם הזוכה, הזוכה לפי התשובה הנכונה והמהירה ביותר שיהיה לכם ערב מצוין @ ואשמח אם תמישיכו איתנו כדי לתת משוב על התחרות מכיוון שזאת היתה הפעם הראשונה.

salt of earth

New member
התוצאות ../images/Emo9.gif

אז כך, התוצאות נקבעו לפי התשובה המהירה ביותר והנכונה. מכיוון שהיו תשובות נכונות שנשלחו בו זמנית אז שני המשתתפים קיבלו נקודה. התוצאות הן (טרם טרם)
ליאון: עם 8 תשובות נכונות ובזמן מהיר. שפרד: עם 9 תשובות נכונות ובזמן מהיר צ'ה ג'יפארה עם 4 תשובות נכונות ובזמן מהיר בן ישוע עם תשובה אחת נוכנה ובזמן מהיר
אז הזוכה
הגדולה לערב זה היא.... (טוב המשתתפת היחידה) My Shepard ולה מגיע
והרבה
על ההשתתפות ועל ההשקעה שלה בפורום. וכולם מגיע
על השתתפות. מקווה שנהניתם והכי חשוב שלמדתם דברים חדשים בתקווה שנהפוך את זה לפינה קבועה.

lion 7

New member
מברוק ליקרה sheperd

ולאחרים אנו שמחים על ההשתתפות ולאלה שלא היו , ישוע יברך אתכם, גם לעורכת השאלות : את פשוט נפלאה..

salt of earth

New member
../images/Emo22.gif התשובות לשאלות התחרות../images/Emo127.gif

אז כך מה
ומה
תשובות: 1- בכמה יוחנן המטביל מבוגר מישוע המשיח? 6 חודשים (لوقا 1:26) - לוקס 1:26 2- מי היה הקיסר הרומי השולט בזמן הולדת ישוע? אוגוסטינוס (لوقا 2:1) לוקס 2:1 3- מאיפה הגיעו שלושת החכמים ומה הביאו איתם? מהמזרח 4- למה ברחה המשפחה הקדושה למצרים? כי הירודוס התכוון לרצוח את כל התינוקות מתחת לגיל שנתיים (מתיו 2:13) 5- מהתכונות של רוח הקודש שהוא שומע.. איפה זה הוזכר? יוחנן 16:13 6- האם השבת הוא לאדם או האדם לשבת? השבת לאדם (מרקוס 2:27) 7- באיזה יום קם ישוע המשיח לתחייה? ביום ראשון (מתי 28:1) 8- איפה זה מוזכר: המצווה הראשונה והגדולה היא האהבה: הבשורה על פי מתיו (מתי 22:37) 9- באיזה יום ראה יוחנן את החזון שלו? יום ראשון (يوم الرب) חזון 1:10 10- מהו הנס שקרה באמצעות הטיט? הריפוי של העיוור יוחנן 9:6 11- איך קראו לאדם הצדיק שחיכה לראות את ישוע המשיח? שמעון/סימעאן (לוקס 2:27) 12- מה ענה יוחנן המטביל לאנשים שחשבו שהוא המשיח? أنا أعمدكم بماء و لكن يأتي من هو أقوى مني الذي لست أهلا أن أحلَّ سيور حذائه ,هو سيعمدكم بالروح القدس و نار (לוקס 3:16) 13- מהו ה_____ הכי מפורסם: 1. באר- באר יעקוב כאשר פגש ישוע שומרונית ואמר לה על מי החיים שממנה לא תצמא לעולם 2. ענבים- אלו ה--- ענבים שהביאו בני ישראל מכנען כדי להראות שהארץ פורייה. 3. חתונה- החתונה בקאנא אל ג'ליל בה התרחש הנס הראשון 4. חולצה או פריט לבוש- החולצה של יוסף שטבלו אחיו בדם והגישו לאביהם כראייה שהוא נהרג. 5. כוכב- כוכב בית לחם שהדריך את 3 החכמים למיקום המערה. 6. 14- אני בת פונאיל משבט אשיר, גילי הוא 84 שנה ואני מקדישה את זמני לתפילות וצום. מי אני? הנביאה חנה (לוקס 2:36) סורי על האיחור במתן התשובות כי פשוט הייתי צריכה לצאת. ברכות לזוכה ותודה לכולם על ההשתתפות בתקווה ללמידה פורייה ומוצלחת

למעלה