התחלה

Tsachi6

New member
קרה לי פעם אחת בפאב

ישבה שם בחורה שנראתה לי, ניגשתי אליה ושאלתי בחן אם אפשר להזמין אותה לבירה, היא השיבה בחיוב. ישבנו, הזמנתי לה ולי בירה, דיברנו והשיחה זרמה מצויין, בסופו של דבר, שהגענו לתכל'ס וביקשתי ממנה מס' טלפון, היא אמרה שיש לה חבר.
אז אמרתי לה: "תשלמי לעצמך על הבירה." שילמתי לברמן רק על שלי והלכתי.

GunsBunny

New member
אני

סוגד לך

לא קרה לי, אבל אהבתי את הגישה.

EdisonGirl

New member
אני כנראה תמימה מידי (או לפחות עד לרגע זה...)

אף פעם לא ידעתי שאם מישהו מזמין אותי למשקה הוא גם רוצה להכיר אותי. כן, זה נשמע הזוי, אבל מעולם לא עשיתי את ההקשר הזה. תמיד קיבלתי כל דבר כפשוטו. אם אתה מזמין אותי למשקה, אתה רוצה לקנות לי משקה. למה? אנערף. זו ההחלטה שלך. היא בא לי לשתות באותו רגע אני אגיד כן. אם לא בא לי לשתות, אני אגיד "לא", בכל מקרה בחיוך, כי אין לי (או לפחות לא היה) שמץ של מושג שמה שאתה רוצה ממני זה בכלל משהו אחר

כנראה שעל הכיוון הזה בכלל לא חשבת...

מהדיון פה עולים לי כמה אירועים שעכשיו אני מבינה טוב יותר

ואני כל הזמן עניתי לגופו של עניין, אף פעם לא חשבתי שיש "מעבר"....... עכשיו אני אבין שכשמישהו מציע לי משקה הוא בעצם שואל: "האם את רוצה להכיר אותי?" / "האם את רוצה לעשות איתי סקס?", אני כמובן אוודא את זה (תתכוננו לבחורה ישירה למדיי שאין לה סבלנות למשחקים וגם לא ממש מבינה אותם...) ואסרב בנימוס כמובן (תמיד).

Tsachi6

New member
אם בחור מחליף איתך כמה מילים

בפאב, זה לא אומר שהוא מתחיל איתך, וזה בסדר. אבל אם בחור מזמין אותך מכיסו, זה לא כי רוח חג המולד נחתה עליו לפתע.

EdisonGirl

New member
ואם מישהו יודע שאני נשואה ושאין לו סיכוי..

+ אפילו עם האצבע לא נגעתי בו! רק דיברנו (על פילוסופיה...), והוא מזמין אותי וממשיך להזמין אותי מרצונו החופשי. תתפלא, אבל יש לי מצבים בחיים שבהחלט אני נוטה לחשוב ששרתה שם איזו רוח חג המולד.

< או שהוא ניסה לשכר אותי כדי לשכב איתי? בכל מקרה, הבהרתי לו שאין לי תחתית וזה נגמר כמו שזה התחיל - בדיבורים >

NEO83

New member
הוא מכיר אותך לפני?

אז יכול להיות.

אם בחור סתם ניגש אליך בפאב, כנראה שהוא מתחיל איתך.

mad alot

New member
אני איתך.

יש אנשים שיכולים להעריך שיחה בלי שזה יוביל למעשים מגונים או חתונה בהמשך.

לא שהם לא ניסו להתחיל איתך, כנראה, אבל אולי מבחינתם גם אשת שיחה היתה שווה איזה משקה או שניים.
ואם לא, בעיה שלהם.

EdisonGirl

New member
או 3, או יותר.. בכל מקרה,

אני אוהבת שיחות טובות ואני אוהבת אלכוהול, ואם אפשר לדבר עם מישהו (באמת שלא אכפת לי עם מי. מצידי, אני אפילו לא מבחינה אם הוא גבר או אישה..), למה צריכים להרוס את זה עם כל מיני מחוות אנושיות מטופשות? לא הייתה לי בעיה לשלם. אבל הוא רצה. זכותו.

Purple Mushroom

New member
באכזבה האמת

אולי מישהי אחרת תסכים, או שלא תקנה לבחורות משקה אלכוהולי במועדון, שיסתפקו בכסף שלהן. כנראה שזאת לא האחת.

מה
לא הבנתי ~

מיד אחר כך היא מסרבת לתת לך את מס' הטלפון שלה - אולי כי רק קנית לה משקה, וצריך יותר מזה בשביל להוציא מס'?.. אני דווקא מסכימה עם הבחורה - זה שהזמנת לי משקה אומר ש"מותר לך" לדבר איתי, לא שאני כבר מוכנה לצאת איתך שוב. זה שאתה מוכן לדבר איתי אומר שיש לך סיכוי בסופו של דבר להוציא ממני טלפון, אבל זה ממש לא הכרח, זה רק אומר שנתתי לך צ'אנס.
(ואני מתעלמת פה רגע מתרבות הביצ'יות - משמע לקחת את המשקה וללכת משם כי אתה לא מעניין אותה - אני לוקחת משקאות רק מבחורים חמודים - אבל אתה לא יכול לצפות לזה שאם קנית את המשקה מיד הבחורה נעתרת לך, עכשיו זה הזמן שלך להקסים אותה)

למעלה