התחלנו ממגדל..

חברה - תשתדלו 2-3 תמונות מקסימום

לטיול ואת השאר בקישור לאלבום שיהיה תיאבון. הלעטה של הרבה תמונות, ללא תיאור מסלול, ללא רשמים, וללא מפה, אינה נותנת את הרושם הנכון על הטיול (יכולות להיות תמונות נפלאות מטיול מחורבן) והרי כל ענייננו כאן הוא "מסלולי טיולים". (שלא לדבר על ההקפצות שלצערינו אין לנו שליטה עליהם) ציקי

arnonke

New member
תחרות צבים, מאורע ספוטיבי אתגרי

מכיוון שאת הסיפור כולו אין בכוונתי לספר (רק מי שהיה ידע וגם הוא רוצה לשכוח), אז הרשו לי להאיר את עינכם לתחרות מסוג אחר שנערכה בו זמנית באותו המקום. מדובר בתחרות בין צב מצוי צעיר (בן כ- 345 שנה בערך)- להלן יקרא "הזריז" - לבין קסדת רכיבה פשוטה מחומר פלסטי מוקצף שאין לה שם. התחרות נערכה אי שם בין עילבון לשום מקום. הקהל הגדול שנאסף מבקום הריע בקריאות רמות עם שריקת הפתיחה (כנראה בגלל ששוב הי למישהו פנצ'ר - כנראה אריק) המשתתפים יצאו לדרך! לאחר מספר שניות.... שהפכו לדקות... ונמשכו... ו... הוכרז ע"י השופט היחיד בתחרות על תיקו בין המשתתפים. הקהל הרב התפזר והלך לו לחפש כוס קפה טוב בעילבון להלן מצורפת תמונת הפוטו פיניש כפי שצולמה באירוע.

איתי נ

New member
הר הקוץ

המפגש עם "הזריז" היה לפני עילבון במקום שעל המפה כתוב "שמורת הר הקוץ" והיה מי שכבר הציע לקרוא "הר הקוץ בת...". פרט לכמה קוצים מצאנו שם שביל שניתן ברובו לרכיבה (ואני לא מהמצטינים בקטעים הטכניים).

יש איש אחד שלא ראינו אותו

בטיול כמעט בכלל לידנו - רק מה כל פעם שרק התחלנו להתקרב לאיזו עליה הרגשנו מין משב רוח מגיע מאחור ומשהו בצבע ג'ינ'י מכוסה בצהוב עובר במהירות וטס למעלה -- זהו גבירותי ורבותי מר יוני הנקרא מאתמול (בהמלצתו של ארנון ) יוני עליות

אהה... עכשיו הבנתי

מה זה הדבר הזה שמתנדנד לו מאחור ומפריע לי בעליות.... כבר מחר אני הולך לרתך אותו שלא יזוז יותר...

YoniFranklin

New member
רק לא הזכרת...

שבירידות הייתי מאחורה... מי הספיד את השיכוך המלא?
רגע! חשבתי על משהו! אולי אפשר להוסיף לבולם האחורי איזה שהוא מתג שכשמסובבים אותו הבולם מפסיק לזוז. מעין 'נעילה' של הבולם. בעצם אולי אפשר להמציא דבר כזה גם לבולם מקדימה! ואו! סטארט-אפ! מעניין אם זה יתפוס?

איתי נ

New member
דווקא יש לי מתגים כאלה

גם מקדימה וגם מאחורה אבל לא משתמש בהם! אני בכל זאת חושב שכל הענין זה בהבדלי המשקל (של האופניים כמובן).

Eyal Hershtik

New member
יש אפילו מתגים אלקטרוניים שדואגים

לפתיחת ונעילת בולם . אם אני לא טועה לקנונדייל סקלפל הדגם היוקרתי יש כאלו (אבל יכול להיות שאני טועה )

mtbRider

New member
יוני יא חיה...אני רואה גם שמה הרבצת

עליות.... מי רוצה תחרות בעליה?! ראיתי תעץ שתפס לי תקסדה בידיוק בשוונג בעליה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איתי

arnonke

New member
גדי, יצא לנו סרט איימה!!

וזה עוד לפני שחשפנו את התמונות שבאמת קשות לצפיה

למעלה