התחלנו עם כביסה ונמשיך עם גיהוץ

daldan

New member
התחלנו עם כביסה ונמשיך עם גיהוץ

אתן מגהצות או הבעלולים? או אולי יש לכם פתרון קסם לעניין.. אני שונאת לגהץ ותמיד דוחה את הרגע , אבל גם לי וגם לבעל יש המון חולצות לגיהוץ (עבודה...). אז מה שקורה אצלנו שיש סל עם חולצות לגיהוץ ליד הקרש גיהוץ (אני תמיד מקווה שיבואו גמדים בלילה ויגהצו לי
) בבוקר אנחנו תמיד מגהצים מהר מהר את החולצה הנבחרת ומיד לובשים אותה. אני לא מבינה איך עדיין לא המציאו שיטה יותר מוצלחת לעניין והאם רק לי לוקח חצי שעה לגהץ חולצה?

שנאת חיי זה לגהץ....ומה לעשות יש ה

הרבה בגדים כאלו..... אז אני מגהצת רק שרוצים ללבוש.... ולבעלול כל יום חולצה בבוקר מהר מהר......

אתי@

New member
בעיקרון זה תפקיד של הבעלוש

אבל משום מה התפקיד עבר אלי
בכל אופן גם אני שונאת לגהץ ועושה את זה רק כשכבר יש ערימה או שאני צריכה איזה בגד שנמצא בערימה. איזה מגהץ יש לך? במגהץ אדים לוקח הרבה פחות זמן כל גיהוץ. שלא לדבר על מגהץ קיטור...

daldan

New member
יש לי מגהץ אדים

אבל הרבה חולצות עדינות ועדיף לא להשתמש באדים (במיוחד אחרי הפאדיחה שעשיתי לו עם המכנסיים (עיין ערך כביסה...) אני חוששת גם להרוס כמה חולצות). וגם כשאני מגהצת עם האדים זה לוקח ש ע ו ת. יובאו הגמדים לאלתר!!!!!!!!

Hadar p

New member
שונאת! שונאת! שוננננננננננאת! לגהץ

זו העבודת הבית הכי שנואה עליי!
תמיד חם ליד המגהץ ולא ממש מתגהץ לי כמו שצריך ובין הכפתורים מרגיז במיוחד!
אני חושבת שיש לי חולצות לגיהוץ מלפני חצי שנה אולי.....
כרגע למזלי הרב רוברט לא צריך חולצות מגוהצות הוא לובש טריקו וכאלו כי הוא רק לומד!
אבל בתקופה שהוא עבד והיה צריך חולצה מחויטת אז שנאתי כל רגע אבל גיהצתי!
אמא שלי גם שונאת מאד לגהץ (מעניין זה כנראה תורשתי..
) והיא שולחת ערמת גיהוץ למשהי שמגהצת! - נכון נשמע מתפנק אבל חייבים לגהץ והיא שונאת אז...אין ברירה!
אני חושבת שאם הוא שוב יהיה צריך חולצות מכופתרות אני גם אשלח למגהצת את הבגדים! אגב מכנסיים פחות מפריע לי לגהץ! ועוד אגב אחד.....סבתא שלי (מצד אמא-אז כנראה שזה לא תורשת
י) מגהצת ה- כ- ל!!!!!!! מגבות מטבח, תחתונים! מה לא?!
ודוד שלי (אח של אמא שלי) התחתן עם אחת שלא אוהבת לגהץ גם- אז הוא מגהץ לעצמו לבד

פלוציקה

New member
לא, לא רק לך וגם אני ממש שונאת

את זה... אחרי שחזרנו מירח דבש, היו לי איזה 4 מכונות כביסה שהייתי צריכה לגהץ את הכל
שבוע חיכיתי לגמדים שדיברת עליהם, אפילו הכנתי להם אוכל, אבל הם לא באו
וכשלא הייתה כבר ברירה, עמדתי וגיהצתי את הכל לבד, לקח לי יום שלם (עם הרבה הפסקות באמצע כמובן), ועכשיו פתאום אני שוב רואה את אותם הבגדים בסלון, מחכים לגיהוץ, ממש באסה... אם תמצאי פיתרון ל"בעיה" הזו תודיעי לי בהקדם!!!! (לפני שאני מתחילה לגהץ שוב)

יעלי2

New member
רק בעלי מגהץ

אני לא יודעת לגהץ לא אוהבת לגהץ לוקח לי 45 דקות על שרוול וגם אץ הוא יוצא מקומט בעלי לובש חולצות מכופתרות לרוב אז הוא מגהץ לעצמו.

יעלי2

New member
אגב היו מס´ פעמים שנתנו לגיהוץ חיצו

אצל ניקוי יבש. אני חושבת לעשות סקר מחירים ולהפתיע אותו עם כל החולצות מגוהצות למשעי - לא על ידי.

נופר30

New member
שינאת חיי זה לגהץ

אחרי שנתיים עם מישהו שחייבים לגהץ לו את כל החולצות והמכנסיים( כולל ג´ינסים ועוד לקפל אותן אחר כך ) אמרתי לא עוד לשלומי אין בעיה לגהץ לעצמו אבל מה שלוקח לי 10 דקות יכול לקחת לו שעה ועוד יצא מקומט ולכן מה שאני עושה מייד בסיום הקיפולים תמיד יש חולצה אחת או שניים לגהץ ואז אני מייד מגהצת ומכניסה לארון (ככה לא נהיה ערמות ) לפחות על מכנסיים הוא מוותר לי ( מה שהקודם לא ) אני מגהצת במגהץ אדים שהחלום שלי הוא מגהץ קיטור ( בדוק לא יותר מ2 דקות לחולצה )

אוסנת123

New member
לא מגהצת!!!

פשוט שונאת את זה כל כך שכבר 3 חודשים יש ערימה של 3 חולצות וזוג מכנסים שדורשים גיהוץ ועוד לא הגעתי אליהם - לזכותם יאמר שהם מחכים בסבלנות!!! פשוט משתדלת לא לקנות בגדים שמתקמטים לגמרי אחרי כביסה... ושכבר יש גיהוץ אז הוא מחכה!!!

danonit

New member
שונאת../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif לגהץ!!!

למזלי הבעלול הולך 99% מהזמן עם טי שרטים ורק לעיתים רחוקות כשהוא צריך חולצה מכופתרת אז אנחנו מוסרים לגיהוץ במרכז המסחרי או לאמא שלו אם היא במצב רוח טוב
לפעמים בקיץ אין לי ברירה ואני צריכה לגהץ איזו חצאית אבל לגהץ חצאית זה הרבה פחות מסובך מאשר חולצה של גבר אז אני עושה את זה.

אמיקה

New member
דווקא לא ´כפת לי...../images/Emo13.gif

גיהוץ זה פר חולצה אצלנו, תדירות של בערך כל יום או יומיים, בעיקר חולצות לבנות עם כפתורים (המקצוע..). רוב הבגדים שלי דורשים גיהוץ, אז אין צ´אנס שאני אעמוד לגהץ את הכל ביחד, מה גם שהם ממילא לא ישארו "עומדים" כמו שצריך אחרי תליה בארוננו המאותגר אופקית..
אני בבוקר, עם ההתמזמזות עם הקפה והרדיו, פותחת קרש, עומדת לגהץ לי ולבעלוש את החולצה היומית (+ספרי גיהוץ, שילך זריז), אח"כ הסנדוויצ´ים ו..בינתיים נגמר הקפה אין תלונות.

איילתי

New member
אני משתמשת בספריי בשם "מריטו"

בואי נאמר שזה מקל על הקיהוץ, אל תחשבי שזה ספריי פלא... ( חבל שהוא לא מקפל כביסה ושם אותה בארון...) אצלי הגיהוץ מעין טרפיה שכזו. אני מגהצת כל מה שאפשר לגהץ! כולל את המצעים, חולצות טריקו פשוטות וכו´, אני משערת שהבנתן את הכוונה... בקיצור, כנראה שאני קצת משוגעת

kisses

New member
תגידו את האמת מי אוהב לגהץ

לא ניראה לי שיש אחד כזה ואני בטח ובטח שלא. אצלי העוזרת של חמותי מגהצת לי את חולצות העבודה של הבעלוש ואני מגהצת את כל השאר.

rona25

New member
אני דווקא מאוד אוהבת לגהץ ../images/Emo13.gif

אבל אין לנו קרש גיהוץ אז תמיד אני מגהצת על המיטה הזוגית... לבעל אין בכלל חולצות מכופתרות - רק טי שירטס, ואני זו דווקא שהולכת איתן ועל כן מגהצת לעצמי בלבד.... זה מרגיע אותי...

TIFS

New member
אצלי החמוד קנה מגהץ קיטור כדי

שיהיה ניתן לגהץ במהירות. פעם בשבוע אני מגהצת פעם בשהוע המנקה מגהצת. הוא רק מסתכל.

למעלה