התחלנו עם כביסה ונמשיך עם גיהוץ

dorlim

New member
שונאת לגהץ ../images/Emo31.gif

אצלנו תמיד יש בגדים שמחכים לגיהוץ... בד"כ הם עוברים מהסלון לחרר שינה ובחזרה (בתקווה שמי שמזיז אותם אולי גם יביא את הקרש והמגהץ
), עד שבאמת למישהו מאיתנו נשבר... לי אמנם לוקח 1/3 מהזמן שלוקח לו לגהץ, הבעיה היא שזה גם נראה כך
(הגיהוץ שלו כזה מושקע ויפה
)

che55

New member
היה לי פעם חבר שאחותו היתה חולת גיה

גיהוץ!!!!!!!!!! יש דבר כזה!!! את כל הכביסה היא היתה מגהצת - חולצות טישרט, גרביים, סדינים תחתונים, גופיות, מפות - הכל!!!!!!!!!! היא פשוט נהנתה מזה, כל כביסה שהיא היתה מורידה מהחבל - ישר מגהצת. יש גם כאלו............

אחד העבודות הכי מעצבנות שיש!

ועוד לא מצאו להם פיתרון מכני.. אני מודה בזה שאני מועלת בתפקידי כאשה טובה ורובי נאלץ לגהץ לעצמו כל בוקר חולצה. לעיתים , כשיש לי מעט פנאי , אני שמה סרט טוב ומגהצת במקביל. אבל זה נדיר למדי . מה שכן, אנחנו משתדלים לספק קצת תעסוקה גם לפיליפינית של סבתא שלי בקטע של החולצות..

../images/Emo46.gif אני גם שונאת

ובן זוגי היקר מתרחק מכל דבר חם כמו מאש
אז מצטרפת לאלה עם ערימות החולצות בבית. פעם שמתי אותם על כסא הנדנדה וכאשר הוא כבר לא עמד בעומס זה היה הסימן שצריך לגהץ
אני בעד שנאסוף את כל חולצות הפורום וניתן למישהו לגהץ!

סיגל2

New member
אני רואה שאני בחברה טובה של שונאות

הגיהוץ. זהו אחד התפקידים שלי והוא הכי שנוא עלי ובעלי לא מוכן לשמוע על ללמוד לגהץ, למרות שרוב הבגדים לגיהוץ הם שלו. אז כדי לא להשתעמם וקצת להוסיף ענין לגיהוץ אני רואה טלויזיה תוך כדי.

למעלה