התחלתי בשאיבות

shira311

New member
שאלה - הרכב חלב שאוב -

כבר מזמן תהיתי - לפי מה שהבנתי חלב אם קדמי הוא יותר מימי והאחורי יותר שומני ומשביע החלב השאוב לעומת זאת הרכבו שונה לא? האם כששואבים 5 דקות לסרוגין מכל צד (פעמיים) מגיעים לחלב האחורי? איך מוודאים שבבקבוק של חלב שאוב יש את הכל? האם לשמור כל צד בנפרד? עד עכשיו "איחדתי" בקבוקים של חלב שאוב ללא אבחנה - כל עוד היו בטמפ' זהה.
 
לשמור הכל ביחד

עניין החלב הקדמי והאחורי הוא מאד אישי. כדאי לשאוב עד השד מתרוקן ואז שאבתן את כל סוגי החלב. אין שום בעיה לערבב - זה אותו הגוף. מעניין לעשות ניסוי ולבדוק האם יש צד שמייצר יותר שומן. מכיוון שלא נשלח דוגמיות למעבדה לקרימטוריט, אפשר פשוט לבדוק בעין האם שכבת השומן שלמעלה קטנה או גדלה יותר. זו גם דרך להרגיע אתכן שיש מספיק שומן בשאוב. לא רואה סיבה שלא יהיה אבל תמיד טוב מראה עיניים.
 

איג3

New member
מה עושים עם החלב?! האם לשמור כל צד

לבד? או שאפשר לערבב את שני הצדדים?!
 
אני תמיד מערבבת

מה ההבדל? אותו החלב. יותר מזה, אני מזפזפת עם המשאבה עצמה- מצד לצד, לגוון
 
למעלה