שאלה - הרכב חלב שאוב -
כבר מזמן תהיתי - לפי מה שהבנתי חלב אם קדמי הוא יותר מימי והאחורי יותר שומני ומשביע החלב השאוב לעומת זאת הרכבו שונה לא? האם כששואבים 5 דקות לסרוגין מכל צד (פעמיים) מגיעים לחלב האחורי? איך מוודאים שבבקבוק של חלב שאוב יש את הכל? האם לשמור כל צד בנפרד? עד עכשיו "איחדתי" בקבוקים של חלב שאוב ללא אבחנה - כל עוד היו בטמפ' זהה.
כבר מזמן תהיתי - לפי מה שהבנתי חלב אם קדמי הוא יותר מימי והאחורי יותר שומני ומשביע החלב השאוב לעומת זאת הרכבו שונה לא? האם כששואבים 5 דקות לסרוגין מכל צד (פעמיים) מגיעים לחלב האחורי? איך מוודאים שבבקבוק של חלב שאוב יש את הכל? האם לשמור כל צד בנפרד? עד עכשיו "איחדתי" בקבוקים של חלב שאוב ללא אבחנה - כל עוד היו בטמפ' זהה.