פרק 89- נאצים!!!!!!!
-אעעעעעעעעעע נאציםםםםםם!!! רחלי בורחת מנאצים!!! אלוקים זה כל מה שהייתי צריך בחיים האלה!!!! וכשהיא שמה את מלכת השושנים והיא ופריצי KICKED THEIR ASS אני צרחתייייייי מדהיםםםםםםםםםםם מיי גאד זה מדהים מדהים מדהים אני לא חשבתי שדבר כזה יקרה לא ציפיתי למה מגיע לי כל הטוב הזה!
יחד עם זאת, אם הייתי בן 10 או משהו וצופה בסדרה הזאת, אני הייתי מת מפחד. נאצים זה חתיכת דבר מפחיד לשלב בעלילה, והם שיחקו עם זה טובבב עם המשחק חצים וכל זה, זה באמת באמת מפחיד.
קיצר זאת הייתה טלוויזיה מעולה.
-לירז צ'רכי מתה. ויקי ירתה בה לפני כמה פרקים. עזבו את זה שויקי ממש בסדר עם זה שהיא רצחה שני אנשים... לירז צ'רכי לא חוזרת. אני חשבתי לעצמי אחרי שהיא מתה "אוקיי, היא ירתה בה אבל זה לא נגמר פה. היא זייפה את זה או משהו, לא סתם בזבזנו על זה שנתיים מהעלילה". אבל לא. היא לא חוזרת. היא אשכרה הייתה חסרת תועלת. כאילו היא הופיעה עכשיו בפרגטורי, ואני עדיין חושד שהיא עלולה להתפרץ משם ולגרום קצת צרות אבל היא כזאת גרועה שאני יודע שגם זה לא ישנה כלום. such a bad villain.
-טוב אז לירון ורחלי נפרדו כי נמאס לו שהיא מסכנת את עצמה כל הזמן, ואגם נכנסה להתקפה. זוכרים שאמרתי שרחלי היא מניפולטיבית ומשחקת עם לירון? אז אגם לא יותר טובה ממנה, פשוט אצלה זה יותר ברור כי האפיון דמות שלה זה שהיא כזאת. יחד עם זאת, היא באמת מנהלת החלומות (shoutout למופי קרוסוואייר) ואם היא תנהל את לירון הם ישתלטו על עולם הספורט יחד. אבל הם לא טובים אחד לשני באמת, הוא לא צריך עוד מניפולטורית ואני לא רוצה שאגם תשקיע את כולה בלירון במקום בלפתח את עצמה. אז שלא יקרו.
-אודי ומיטל... לא ניכנס לזה, אין הרבה מה להגיד, העיקר שאני רואה פה בשרשורים אחרים שלמיטל יהיה מישהו אחר וכל הפיאסקו הזה יישכח.
-ויקי לא בצה"ל? מה קרה?
-הנאצים... ואי אני יודע שכבר דיברתי על זה אבל אני לא נרגע מכמה שזה היה טוב. אני כאילו... ואו, כל כך שמח שזה קרה. כל כך. שמח. שזה קרה. אני קפצתי מאושר, באמת, הסצנת קרב עם מלכת השושנים מ ד ה י מ ה.
-לפריצי יש קול ממש מוכר. הוא בטח מדובב מלא.
-נחמד לי שנמרוד מקבל פיתוח לדמות שלו, יש לו דדי אישיוז וכל זה, אבל קצת חבל לי שזה בא על חשבון אגם. אבל היא קיבלה את כל העונה הקודמת וגם העונה הזאת ברוך השם היא עושה דברים אז אני מקבל.