התחלתי לצפות בשכונה ואני קצת מאוהב

rubmwue1234

New member
חחחחח בשמחה :)

סתם, פשוט אני חושב שאני לא מתחבר לסוג סדרות שהיא כותבת, ועכשיו תכלס אני מבין את זה.
באמת שאין לה סדרה אחת שעוברת אצלי בראש אני יוכל לאמר שוואלה, ממש אהבתי את הקונספט..
כל אחד וטעמו שלו...

Roei152

Well-known member
מנהל
מאליפים אתה תהנה
סדרה קלילה ויפה... בעיקר העוןנה הראשונה .. מהעונה השניה זה קצת מדרדזר

אוסווין

Active member
אני בעיקר זוכר שהפתיח תמיד ריגש אותי.

אפקטיבי, מכניס לעולם שהסדרה רוצה להעביר. בדיוק כמו שהפתיח של שכונה מצליח לעשות, אגב.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני קצת לא מסכים איתך על החממה
זה נכון שהחממה , יותר מתאים משכונה להכנס למשבצת של סדרה אמרקאית , ובכל זאת , החממה כן התעסקה בדברים ישראלים מאוד , המצב הביטחוני למשל..
לדעתי הסדרה שמתאימה בול להפקה אמרקאית זו השמיניה בלי להתאמץ יותר מדי

אוסווין

Active member
עונה 2 פרק 64

(או 14, תלוי בספירה שלכם.)
-טוב אז היה את הקטע שרחלי מתקשרת למועצה והמשיבון הקולי עונה לה "לעברית הקש 1, לפיליפינית הקש 2" וזה הצחיק אותי מאוד.
-אודי פשוט איבד כל צלם אנוש, הוא קריקטורה מהלכת שכל מה שמניע אותו זה האהבה הלא הגיונית שלו למיטל. נחמד לראות את מיטל צועקת לפחות, יוצא ממנה קצת אופי סוףסוף.
-גם הכל היה שווה את זה בשביל הגאג הקטן הזה בסוף הפרק כשהם נותנים לתבורי את האוטוביאנקי. לירון מחבק את רחלי, ואודי מנסה לחבק את מיטל שמעיפה לו את היד. צחקתי.
-"לא כל בעיה אפשר לפתור עם דוד של מצליח"- מצחיק.
-אני אוהב שאגמוש הפכפכה עם הנאמנות שלה (בהיעדר מילה טובה יותר). רק מוכיח לי עוד יותר שהיא הדמות הכי מציאותית ודינמית שם.
-צרם לי שקו העלילה של החוב של בנדה פשוט מרגיש כמו שידור חוזר של העונה הקודמת, אבל ככל שאני חושב על זה אני מבין שכל הקטע זה שהם עניים מול עשירים וחייבים להדגיש את זה איכשהו אז אני מוכן לסלוח. זה עדיין שידור חוזר של העונה הקודמת אבל.
-אני מתחיל לחשוב שזאת טעות לתקוע את ויקי בצבא כל הזמן. כאילו זה מציאותי ואני מברך על זה, אבל היא כבר לא קשורה לכלום. כאילו למי אכפת ממנה ומאיתן, באמת שלא אכפת לי וזה כל העלילה שלה ועוד כשהיא לגמרי לבד אז אין אף אחד סימפטי מסביבה אפילו שירים את המצב. חוץ משרי המפקדת המדהימה שלא מקבלת מספק זמן מסך. ולוסי הזאת כזאת הזויה. יש לי תחושה שהיא לא תהיה חשובה בכלל, העיקר שקראו לאחד הפרקים על שמה.

Roei152

Well-known member
מנהל
תגובה
אנחנו סופרים לפי הפרקים בסדרה הכללית , כפי שאתה רואה ..
גם לי צרם שקו העלילה של בנדדה חזר על עצמו בעונה השניה ...
&nbsp
&nbsp
&nbsp

או! כל מה שכתבת כתבנו כבר אז

בעיקר אודי והטמטום שלו (וגם הקטע בסוף עם מיטל) והשידור החוזר של העונה הקודמת.
&nbsp
שרי תקבל פיצוי בעונה השלישית! זה אחד מהדברים הטובים שעשו שם.
&nbsp
כן, היו כמה דמויות מפגרות שבאו ולא עשו כלום. חכה חכה...

אוסווין

Active member
פרקים 73-74 - רחלי is one manipulative girl

-טוב נתחיל בויקי- הם כולם במכולת, מנסים לחשוב על תוכנית מה לעשות עם המטה ו-ויקי פשוט אומרת "טוב אני הולכת לישון תעירו אותי כשיש לכם תוכנית שבאמת יכולה לעבוד". ואז היא הולכת לישון! סומכת על האחים שלה והחברים שלהם שיטפלו בזה! ואחרי זה עוד יש לה את החוצפהההה לבוא ולהגיד לרחלי "איתן סמך עליי עם המטה ואת נתת אותו לשיינפלדים"! אם היית אשכרה לוקחת אחריות על המטה ונשארת לעזור אולי היית יכולה לעצור את זה! כה מעצבנת!
-ורחלי... זה מבעבע אצלי כבר זמן מה אבל הפרקים האלה הראו באמת כמה רחלי קשה. לירון עשה מעשה יפה לאגם, ורחלי ישר לוקחת את זה לקנאה. על סמך כלום, אגב, כי לירון מ ע ו ל ם לא הראה סימני התעניינות באגם שיינפלד. הוא פשוט בחור הגון שלא רצה לבעוט לה כדור בפרצוף. ורחלי doesn't hold back, היא עושה לו רגשיייי מטורף, והיא מנצלת את זה כדי לגרום לו לעזור לה לפרוץ בייסיקלי לבית של אגם, לשקר לה ולהתעסק עם המטה. היא רבה איתו ואז באה אליו ואומרת לו "אני שונאת שאנחנו רבים" ליטרלי במרחק של סצנה אחת, היא משחקת לו ברגשות ובמוח כדי לגרום לו לעשות מה שהיא רוצה. אני לא יודע אם אני מתעב אותה או רק רוצה עוד ממנה.
-לירז צ'רכי מגוחכת בתפקיד הבת של הקוברה. אני לא מבין איך עוד לא עשו עליה הפיכה שם בבריגדה, היא רק מסתובבת בקרוון שלה כל היום וצועקת "איפה המטה שלייייי תביאו לי את המטה שלייייייי" כמו ילדה בת 4, get it together girl. אני מנחש אבל שזה הולך להיות מעניין כשהיא תגלה שויקי היא זאת שהרגה את אבא שלה, לזה אני מצפה.
-אני אוהב את אגם. זאת נקודה שאני אמשיך לחזור עליה. הפאה שלה נוראית, אבל אני אוהב אותה לא משנה איך היא נראית. קצת ביאס אותי שבסוף זה כן נראה שהיא התחילה עם לירון, אבל איי גס שזה הגיוני- הוא היה נחמד אליה, והיא כבר ממילא בקטע של בנים מהשכונה.

רחלי אף פעם לא הייתה בחורה נחמדה וטובה

היא גם לא שמה על צדק או הגינות, היא בדרך כלל מעדיפה לדאוג לעצמה. שזה נחמד לפעמים...
&nbsp
חכה חכה עם לירז...

אוסווין

Active member
אני מניח שתכלס זה גם מה שהכי מעניין בה.

היא חתיכת טיפוס, היא חכמה ומניפולטיבית ואגואיסטית. זה לפעמים פשוט קשה לצפייה, אבל היא בהחלט דמות טובה.
&nbsp
אגב, שאלה- בפרק שאני ראיתי של המשחק פוקר שרחלי הוזמנה אליו, המשחק בסוף נעצר לפני שהוא התחיל. אבל בפרקים הבאים יש התייחסויות לזה שרחלי ניצחה את המשחק ושיש להם את הכסף של הפוקר. שמעתי גם שהייתה שערוריה קטנה בגלל המעורבות של הימורים בסדרה ושאנשים רצו שלא ישדרו את הפרקים או משהו. יכול להיות שבגרסא שראיתי חתכו את הסצנה שרחלי מנצחת במשחק?

שאלת שאלה יפה

אז בגדול- כן.
&nbsp
אני זוכר שראיתי למחרת היום בניקלודיאון את הסצנות שלא שידרו (זה משום מה לא נמצא יותר בשום מקום). התברר שאודי הגיע לתכנית לסגור את החוב של בנדה בהימורים קטנים ולא מעוררי חשד.
&nbsp
וכן, אם תסתכל תראה שבהתחלה רחלי יושבת ואז פתאום היא עומדת. הסיבה היא שהיא הצליחה לשכנע את נמרוד והשאר שהיא התעטשה, ניצחה אותם בפוקר עם המטה, ואז אודי שוב התעטש- מה שחשף אותה.

אוסווין

Active member
ואאאאאי איזה באסה שזה נחתך!

מת לראות איך לעזאזל זה היה עובד. אני באמת התפלאתי שנמרוד ישר חשד בהתעטשות, כאילו זה באמת היה מאוד חשוד אבל מהיכרותי הקצרה עם הסדרה הוא היה אמור להאמין לשקר של רחלי. נחמד לדעת שזה באמת מה שקרה חחחח.

אוסווין

Active member
פרק 89- נאצים!!!!!!!

-אעעעעעעעעעע נאציםםםםםם!!! רחלי בורחת מנאצים!!! אלוקים זה כל מה שהייתי צריך בחיים האלה!!!! וכשהיא שמה את מלכת השושנים והיא ופריצי KICKED THEIR ASS אני צרחתייייייי מדהיםםםםםםםםםםם מיי גאד זה מדהים מדהים מדהים אני לא חשבתי שדבר כזה יקרה לא ציפיתי למה מגיע לי כל הטוב הזה!
יחד עם זאת, אם הייתי בן 10 או משהו וצופה בסדרה הזאת, אני הייתי מת מפחד. נאצים זה חתיכת דבר מפחיד לשלב בעלילה, והם שיחקו עם זה טובבב עם המשחק חצים וכל זה, זה באמת באמת מפחיד.
קיצר זאת הייתה טלוויזיה מעולה.
-לירז צ'רכי מתה. ויקי ירתה בה לפני כמה פרקים. עזבו את זה שויקי ממש בסדר עם זה שהיא רצחה שני אנשים... לירז צ'רכי לא חוזרת. אני חשבתי לעצמי אחרי שהיא מתה "אוקיי, היא ירתה בה אבל זה לא נגמר פה. היא זייפה את זה או משהו, לא סתם בזבזנו על זה שנתיים מהעלילה". אבל לא. היא לא חוזרת. היא אשכרה הייתה חסרת תועלת. כאילו היא הופיעה עכשיו בפרגטורי, ואני עדיין חושד שהיא עלולה להתפרץ משם ולגרום קצת צרות אבל היא כזאת גרועה שאני יודע שגם זה לא ישנה כלום. such a bad villain.
-טוב אז לירון ורחלי נפרדו כי נמאס לו שהיא מסכנת את עצמה כל הזמן, ואגם נכנסה להתקפה. זוכרים שאמרתי שרחלי היא מניפולטיבית ומשחקת עם לירון? אז אגם לא יותר טובה ממנה, פשוט אצלה זה יותר ברור כי האפיון דמות שלה זה שהיא כזאת. יחד עם זאת, היא באמת מנהלת החלומות (shoutout למופי קרוסוואייר) ואם היא תנהל את לירון הם ישתלטו על עולם הספורט יחד. אבל הם לא טובים אחד לשני באמת, הוא לא צריך עוד מניפולטורית ואני לא רוצה שאגם תשקיע את כולה בלירון במקום בלפתח את עצמה. אז שלא יקרו.
-אודי ומיטל... לא ניכנס לזה, אין הרבה מה להגיד, העיקר שאני רואה פה בשרשורים אחרים שלמיטל יהיה מישהו אחר וכל הפיאסקו הזה יישכח.
-ויקי לא בצה"ל? מה קרה?
-הנאצים... ואי אני יודע שכבר דיברתי על זה אבל אני לא נרגע מכמה שזה היה טוב. אני כאילו... ואו, כל כך שמח שזה קרה. כל כך. שמח. שזה קרה. אני קפצתי מאושר, באמת, הסצנת קרב עם מלכת השושנים מ ד ה י מ ה.
-לפריצי יש קול ממש מוכר. הוא בטח מדובב מלא.
-נחמד לי שנמרוד מקבל פיתוח לדמות שלו, יש לו דדי אישיוז וכל זה, אבל קצת חבל לי שזה בא על חשבון אגם. אבל היא קיבלה את כל העונה הקודמת וגם העונה הזאת ברוך השם היא עושה דברים אז אני מקבל.

אוסווין

Active member
פרק 95- נמרוד low key הפך לדמות הכי מעניינת

-נמרוד עבר חוויה מטלטלת. הוא חזר בזמן, הוא הציל את כולם, הוא עשה משהו מטורף. ובניגוד לרחלי שזה כאילו כלום בשבילה ולוויקי שיכולה לרצוח שני אנשים ולהמשיך להתנהל כרגיל- על נמרוד זה משפיע. הוא לא יכול להישאר אותו דבר, סימני שינוי מתחילים להופיע וזה כל כך מבורך בעיניי. לא רק זה שהוא משתנה לטובה, אלא זה שזה הגיוני. הדמות שלו מתפתחת, נעשתה פה עבודה יפה של להעמיק אותו לאורך כל העונה, ראינו כמה הוא מחזיק מאבא שלו ומה הוא מוכן לעשות בשבילו ואז החזרה בזמן שהשפיעה עליו עמוקות וכל התוצאות של זה, פשוט עבודה תסריטאית יפה וזה כל כך כל כך נהדר בעיניי. אחד מהקווי העלילה היחידים בעונה שהיו עקביים ואמינים. זה שובר לי את הלב לדעת שזה הכל יימחק. באמת.
-קו העלילה השני שבולט לי לטובה זה לירון והכדורגל. גם פה נעשתה עבודה יפה ואיטית להכין את הקרקע לכל מה שקורה עכשיו. כל ההתחלה עם צ'יטה, עם זה שרחלי התעקשה בשבילו. ג'וני, אגם שלאט לאט פיתחה עליו קראש, הכל מתחבר. וכשהגיעו השוטרים לשכונה ולירון בחר להצטלם לכתבה בבית של אגם, ראו את רחלי זורקת כדורי מים על השוטרים שזה בדיוק מה שלירון עשה בעונה הקודמת. יש בזה משהו ככ סמלי שהוא בוחר להתרחק מזה. זה פשוט קו עלילה שנעשה נכון. הקונפליקט בשיאו, הכסף משחק פה תפקיד מרכזי וזה אחד הנושאים המרכזיים של הסדרה. שוב- שובר לי את הלב לדעת שכל זה עומד להימחק. באמת.

למעלה