אתם לא מדברים ברצינות נכון?
L l i f a g i r l New member 30/6/03 #45 זהו זה לא רנאה לי הגיוני בכלל לא הבנתי בכלל על מה אתם מדברים.... ?!?!?
M MiStEr G u I t A r New member 30/6/03 #46 כן גם אני לא הכי הבנתי...../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif
ב בואר New member 30/6/03 #37 אממ...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif אם עשיתי עם פיאט 83 זה נחשב? למה נראה לכם???? בעעעעעעעעעע לא! =אותו דבר =ירדה אצבע אז עכשיו זה: 5
אממ...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif אם עשיתי עם פיאט 83 זה נחשב? למה נראה לכם???? בעעעעעעעעעע לא! =אותו דבר =ירדה אצבע אז עכשיו זה: 5
ב בואר New member 30/6/03 #43 אף פעם לא...../images/Emo41.gif5 עשיתי ראסטות... למרות שאני חולה על ראסטות!
M MiStEr G u I t A r New member 30/6/03 #47 גם אני לא... עדיין 3... ../images/Emo168.gif ואני עכשיו מנסה להאריך כדי לנסות לעשות...
מ מספיק בן אדם New member 30/6/03 #48 לילה טוב! היה כיף אבל אני עובד מחר אז תמשיכו להנות עד השעות הקטנות של הלילה ואל תשכחו מה אתם צריכים לעשות אם יש לכם פיאט 84 ושתי ארטישוקים בסביבה ללללייייילללללהההההה טטטטטטטטווווווווובבבבבבב
לילה טוב! היה כיף אבל אני עובד מחר אז תמשיכו להנות עד השעות הקטנות של הלילה ואל תשכחו מה אתם צריכים לעשות אם יש לכם פיאט 84 ושתי ארטישוקים בסביבה ללללייייילללללהההההה טטטטטטטטווווווווובבבבבבב
L l i f a g i r l New member 30/6/03 #53 אממממ גם אני לא .... אויל אני הייה בעתיד הרחוק (ולגבי הראסטות אני עדיין מתלבטת )
N NighTy New member 30/6/03 #55 3 אצבעות אכן..אכן הייתי בקנדה! אבל רק בקצה איפה שמפלי הניאגרה! יש לי תמונה אם תרצו אני מזה חמוד בגיל הזה;> (נראה לי)
3 אצבעות אכן..אכן הייתי בקנדה! אבל רק בקצה איפה שמפלי הניאגרה! יש לי תמונה אם תרצו אני מזה חמוד בגיל הזה;> (נראה לי)
N NighTy New member 30/6/03 #57 אמממ! אף פעם לא נסעתי על אופנוע..זתומרת..לא לא נהגתי על אופנוע מאחורה למשל כשמישהו אחר נוהג נו הבנתם אותי!!
אמממ! אף פעם לא נסעתי על אופנוע..זתומרת..לא לא נהגתי על אופנוע מאחורה למשל כשמישהו אחר נוהג נו הבנתם אותי!!
ב בואר New member 30/6/03 #61 לא נהגתי ולא נסעתי../images/Emo41.gif5 למרות שהייתי אמורה כשהייתי בת איזה 6 אבל פחדתי... היהיהי
ב בואר New member 30/6/03 #56 אף פעם...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif לא אכלתי גלידה בטעם... הנה זה בא... בטעם !