התחנפויות למינהן...

beutifulll

New member
התחנפויות למינהן...

שלום לכולם אני מאוד שמחה לקרוא את כל מה שאתם כותבים זה מרענן/משעשע/מרגש אותי בכל פעם שיוצא לי להציץ פה מחדש יש לי שאלונת ואני לא אלאה אותכם בכל העלילה בגדול- בחור יקר ואנוכי כבר לא יחד הסיבה לסיום היא בעיקר שאני "קיררתי" את מערכת היחסים (בגלל מליון סיבות רק לא הוא אגב) היום, אחרי כמה ימים, החלטתי שאני לא מוכנה לוותר (למרות שהבהרתי לו שאני לא מתכוונת וזה מה שיהפוך את הנושא לעוצמתי עוד יותר) אני יודעת שהוא נורא אוהב דרמה וריגושים ושזה בדיוק מה שהיה לו חסר ממני- חנופות, להיות חלשה לפעמים, אני רוצה לסחוף אותו, גם אם הוא יסרב לי,לסחוף אותו במילים לכמה דקות ולהבהיר לו את זה בלהט, לפחות לנסות ולתת לו איזה "לפנים" מצלצלת שיהיה לו ברור שאני רצינית בכוונות שלי ורוצה אותו עד לשד עצמותיי.. איך אני עושה את זה בדיוק? אני מנסה לחשוב מה היה קונה אותי במצבו מה היה גורם לי להאמין שיש לקשר הזה סיכוי שזה מבט רציני בעיניים והרבה הבטחות מה היה "מסחרר" אותכם בסיטואציה כזו?
אשמח מאוד-עזרתכם מבורכת!!!

beutifulll

New member
אגב לא רק מילים-

אולי סוגי מגע (ומה היה מרתיע אתכם)?או מתנה קטנה או פתק קטן?רעיונות?מישהו?
תודה

ד נ י ת3

New member
יכולה לדבר רק בשם עצמי,

אני חובבת דרמה וריגושים, ביום שישי כמעט חתכתי עם החבר שלי. כבר עשינו שיחת סיכום.. ואז... הוא אמר לי שהוא אוהב אותי, וכמה עשיתי לו טוב, וכמה הוא תמיד יזכור אותי לטובה. בלי פוזות, בלי דרמות, בלי דמעות. הכי פשוט. הכי אמיתי. הכי עוצמתי. ואת יודעת מה... נשארתי שם. אז.. אולי תוותרי על הדרמות, ופשוט תהיי את. בלי משחקים. רק את.

magenta73

New member
אין מה ללכת על דרמות וצלצולים

רק האמת והרגש... להגיד לו מה שאמרת לנו כאן... (בבייבי דול דק ואוורירי, גם טוב
)

beutifulll

New member
תודה ! דווקא ממך דנית ציפיתי

לרעיונות מטורפים במיוחד
אבל אין ספק שאתם עוזרים ותודה אם בכל זאת (אל תכעסו עליי) יש למישהו רעיונות (למרות שבטחוני ירד..) אשמח מאוד מאוד לשמוע שוב תודה גדולה!

נימשון

New member
אמת...פשוט האמת...

תראי, אם יש לו רגשות כלפיך והוא רוצה אותך וכל מה שהיה חסר שם זה תשומת הלב שלך אז גילוי נאות של רגשותיך אליו יעשה את העבודה. לפעמים לא צריך את כל הרוח והצילצולים כדי להגיד למישהו שאוהבים אותו ורוצים אותו, לפעמים המילים הפשוטות האלה ומבט דובר אמת יעשו את העבודה טוב הרבה יותר מכל מטוס סילון בשמיים.

beutifulll

New member
נו שויין...אפילו לא הספקתי לפצות פה

והבחורה החדשה הגיעה משום מקום רציתי למות כולי מלאת צמרמורות עכשיו... הוא גם מיהר להכניס אותה הבייתה ככה שאני די משוכנעת שכשהבנתי ממנו שאני לא מספיק מפנקת ונותנת לו זמן הוא בעצם התכוון לזה שאחרת היא שנותנת את הזמן והפינוקים.... בא לי להקיא

magenta73

New member
שוש...

לא כיף... וברוך שפטרנו. אבל אל תקחי את זה אישי.... תעשי לי טובה. (אישי משמע, אני עשיתי משהו לא בסדר).

beutifulll

New member
../images/Emo215.gif

הכל אכן שלילי- מלבד העובדה שעד עכשיו האשמתי את עצמי ואתמול הבנתי שאין לי שום קשר לזה אני לוקחת אישית במובן אחר.... במובן של בא לי להקיא כבר 20 שעות ברצף ואני לא יודעת איך לגרום לזה להפסיק תודה התמיכה פה מוסיפה המון

ד נ י ת3

New member
אז תפסיקי

לאכול קרמבו!
קרמבו עושה בחילה
ובנימה יותר רצינית - תכאבי, ותמשיכי הלאה. זה באמת לא אישי שלך.

magenta73

New member
דנית...

צר לי... אבל זה היה עולה בכל מקרה... אני אוהבת אותך... אבל אני לא סובלת סושי... את תקבלי אותי למרות זה?

ד נ י ת3

New member
../images/Emo12.gif הוא האימה!

לא אוהבת סושי?????
סולחת לך, ומציעה לך במקום:
איך את במאכלי ים?

asian girl

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo26.gif../images/Emo215.gif../images/Emo26.gif

סושי זה נורא...ציור של קרמבו זה גם נורא...

למעלה