סיוט אז השלמנו עם מחמאות פולניות של הבוקר?
ד ד נ י ת3 New member 24/1/06 #25 ../images/Emo13.gif זה לא מחמאה של פולניה. אבל לא נורא. המחמאה הכי מעצבנת של פולניות: "הו! השמנת.. לא נורא, דווקא יפה לך - הפנים שלך התמלאו" או הפוך: "רזית נורא! את נראת כמו רוח!" (ואת זה אמרה לי פולניה אחת!)
../images/Emo13.gif זה לא מחמאה של פולניה. אבל לא נורא. המחמאה הכי מעצבנת של פולניות: "הו! השמנת.. לא נורא, דווקא יפה לך - הפנים שלך התמלאו" או הפוך: "רזית נורא! את נראת כמו רוח!" (ואת זה אמרה לי פולניה אחת!)
ד ד נ י ת3 New member 24/1/06 #27 כן... למרות שהשבוע העלתי 300 גר מסת שריר. (אני עובדת כלכך קשה בשביל זה..). שזה נחמד מאוד.
A asian girl New member 24/1/06 #31 אם אני אגיד לך כמה אני עליתי במסת שריר את תמותי מקנאה אבל אני מתאמנת לבד.. קורעת את הצורה לעצמי... יש בזה משהו סדיסטי ואני אפילו נהנית מזה
אם אני אגיד לך כמה אני עליתי במסת שריר את תמותי מקנאה אבל אני מתאמנת לבד.. קורעת את הצורה לעצמי... יש בזה משהו סדיסטי ואני אפילו נהנית מזה
A asian girl New member 24/1/06 #40 כמה אחוזי שומן? לא בדקתי... אבל עליתי במסת שריר כמעט 4 קילו. עוד מעט אלך להתאמן...משהו סדיסטי יכול להיות משהו נעים גם
כמה אחוזי שומן? לא בדקתי... אבל עליתי במסת שריר כמעט 4 קילו. עוד מעט אלך להתאמן...משהו סדיסטי יכול להיות משהו נעים גם
ד ד נ י ת3 New member 24/1/06 #41 מה לא בדקת??? אז איך את יודעת שעלית במסת שריר??? חייב להיות השוואה - יחס שריר לשומן בגוף. יאללה, תבדקי. אם יש לך פחות % ממני - אני מקנאת!
מה לא בדקת??? אז איך את יודעת שעלית במסת שריר??? חייב להיות השוואה - יחס שריר לשומן בגוף. יאללה, תבדקי. אם יש לך פחות % ממני - אני מקנאת!
A asian girl New member 24/1/06 #44 כי אני יודעת בודאות שאחוזי שומן בגוף שלי הם בסדר גמור כמו הגוף שלי בעצם...
A asian girl New member 25/1/06 #50 זה עושה לי בחילה הסושי הזה... אצות וסלומון זה לא בשבילי...אבל אורז אני אוהבת דווקא... בסגנון תאילנדי
ד ד נ י ת3 New member 24/1/06 #23 ידעתי שיש סיבה שאני אוהבת אותך כלכך. (אוף, קשה לי להקליד היום... המאמן כושר שלי קרעעעע לי את הצורה אתמול.)
ידעתי שיש סיבה שאני אוהבת אותך כלכך. (אוף, קשה לי להקליד היום... המאמן כושר שלי קרעעעע לי את הצורה אתמול.)
ד ד נ י ת3 New member 24/1/06 #30 בובה... הכול מתועד כבר... שיהיה בריא - הבחור נראה בלתי מזיק וחביב בעליל. ממש מלכודת דבש