התחשק לי לפתוח הודעה חדשה. *_*

The Mad Hatter

New member
התחשק לי לפתוח הודעה חדשה. *_*

שני דברים- *אז...הנה עוד קוויז של "איזו דמות את/ה" מעולם הדיסק {אני חושבת שרק מסדרת המשמר}. אני חושבת שהוא עדיין לא הגיע לפורומינו הקט. (אני יצאתי ויימס, אגב) *ראיון -בערך, לפחות. כנראה שלחו לו שאלות באינטרנט. אין לי זמן לבדוק אותו, כרגע.

dino_din

New member
גועל!

ממש לא נראה לי ?? הליידי כזו חמודה שם... נראה לכם ? אני תמיד חשבתי עליה כעל יצור ענק ומפחיד, משהו כמו קרנף מסתער... גם "קרוט" לא נראה לי שם כמו שדמיינתי, הוא ממש נראה בחור קטן וצמוק! בכלל, לא אהבתי שם את הרוב, גם לא את הפטרייאך (אני דמיינתי אותו עם מבט יותר ערמומי וחיוך קטן בקצה הפה, כאילו שהוא יודע משהו שאתה לא ושהיית רוצה לדעת) וגם לא את ויימס... דמיינתי אותו יותר רציני... אגב, אני יצאתי "Sergeant Frederick Colon".... שב"ש, דינו.

The Mad Hatter

New member
נראה לי שיש שם רק את המשמר.

והצורים, למרות שלא ראיתי את כולם, לקוחים מגלריות באתר "אלפווד" שאני והגת לבקר. התמונות של סיביל ווטינארי, אם אני לא טועה, לקוחות מהגלריה של מוניקה "סטארלינג" איזקוביץ' (או משהו כזה P:) ולדעתי היא ציירה אותם בצוה טובה (אבל יכול להיות שהם שמו תמונות שונות ואני מתבלבלת עם קוויז אחר. אני צריכה לבדוק את זה). בכל מקרה, אני מבינה איך מדמיינים אותה כקרנף. טרי תמיד מתאר את הדמויות שלו בצורה נורא אכזרית (והציורים של ג'וש קירבי ז"ל גם לא עוזרים כל-כך) ומוגזמת. בסך-הכל היא אמורה להיות קרנף גדול, אך בעל פנים חביבות, אני מניחה.

dino_din

New member
זה לא רק נראה, זה בטוח

כתוב ככה בכותרת... אבל גם הספרן היה תקופה קצרה במשמר... לא מגיע לו להיות בסקר ??

Athaclena

New member
הפוך, הזיכרון הולך עם הגיל.

ואני כבר סנילית אז אני לא רוצה לדעת מה יהיה בעתיד.

ויימס

New member
הליידי מאוד נחמדה.

היא אכן נראית כמו קרנף ענק, אבל זה לא אומר שהיא לא נחמדה.

The Mad Hatter

New member
בקשר לראיון-

שלחו לפראצ'ט, יקיר הפורום, שאלות דרך האימייל כנראה מטעם איזשהו ארגון פגאני. לא הבנתי מה הקשר שלו לפגאניזם-אבל מחלק מהשאלות, אני מניחה שזה בגלל ה...אמ, מוטיבים הפגאניים בספריו? (לא יודעת. אני לא מומחית גדולה. *_*) בכל מקרה, היה די מאכזב שהוא התעלם מהרבה שאלות (למרות שחלקן היו שוות התעלמות P:), אבל היו כמה דברים שהיו מעניינים. בספרו החדש-a hat full of sky ( המשך לthe wee free men שלא קראתי :( ) יהיה לגראני תפקיד גדול. ומשהו מעציב: 23) A couple of years ago, you mentioned that you were planning to take a break from Discworld to concentrate on other projects. Are you still planning on doing this, and if so, what can we expect to see from you in the near future? I want to take a rest after the next book. A change would be nice. לא הבנתי בדיוק אם הוא מתכוון להפסקת הכתיבה או לפרישה מכתיבת עולם הדיסק בלבד. בכל מקרה, אותי זה מעציב, כי אני פחות מחבבת את הספרים החיצוניים ואני מחכה להמשך של תת-הסדרה של מוות. :( עוד-סרט ממש לא בתכנון (למרות שרצו להסריט את "מורט", ואז התעוררה בעיה-שהם לא רצו לשים את מוות (!) בסרט. מהתשובה של פראצ'ט בראיון הבנתי שזה היה ברצינות. תמיד חשבתי שהוא אמר את זה בציניות...P:). 48) When is there going to be a movie based on the Discworld books , that would be so great! Or it could be the worst thing since the pantygirdle. A bad movie can kill a book. Anyway, none are planned. ושיתוף פעולה נוסף עם ניל גיימן לא נראה באופק. :/ * אה, ויש לו 14 כובעים.

RainBird

New member
יש קשר עצום לפאגניזם. הרעיונות, דרך החשיבה, וה... מכשפות. כמוני!

ויימס

New member
הממ...

לא מפריע לי שיפרוש מעולם הדיסק, כל עוד הוא ימשיך לכתוב וזה יהיה מעניין וטוב... זאת אומרת, כמה אפשר לכתוב על- מוות נעלם וצריך להחליף אותו, סתמרוח בורח, סתמרוח צורח, סבתא והראשולוגיה שלה... שלא לדבר על כל הפעמים שהוא כתב את הקטע עם 'הצב הענקי מרחף לו בחלל, בלה בלה בלה כוכבים בלה בלה בלה מהירות האור בגלל שדה הכשף'...

limilu

New member
יצא לי...

וטינארי! מה לעזעל?! דרך אגב, דיברתי עם מישהו שגם קרא את עולם הדיסק... *מתרגשת!!!!!!*

BearHelm

New member
אני יצאתי סרג`נט קולון.אני דומה לו

בערך כמו התבה של סתמרוח.

ויימס

New member
הא, מגניב, יצאתי ויימס.

ונשבעת לכם שלא עשיתי את זה בכוונה!

Athaclena

New member
אבל אתה לא כזה גבוה ואתה לא ג'ינג'י

אני מוחה! האמת שאני יכולה להבין למה יצאת הוא.

ויימס

New member
פנחס לא גזר!

...היי, הוא חזר! בכל אופן- הוא לא תמים מספיק. הוא ציני וזדוני קמעה, כמו גספוד. או לפחות כך נדמה לי. ואני מתכוונת לכך במובן הטוב של העניין!
אתם זוכרים את שירשור ה'למי אני הכי דומה?' אז בואו נעשה שירשור 'למי אתם הכי דומים'? כלומר, כל אחד יגיד למי מדמויות עולם הדיסק אנשי הפורום האחרים דומים מהיכרותינו הקצרה. אולי אנו לא מכירים זה את זה טוב מספיק בשביל לעשות אבחנות מדוייקות, אבל לפחות יהיה פה אקשן (ודם)!

למעלה