בקשר לראיון-
שלחו לפראצ'ט, יקיר הפורום, שאלות דרך האימייל כנראה מטעם איזשהו ארגון פגאני. לא הבנתי מה הקשר שלו לפגאניזם-אבל מחלק מהשאלות, אני מניחה שזה בגלל ה...אמ, מוטיבים הפגאניים בספריו? (לא יודעת. אני לא מומחית גדולה. *_*) בכל מקרה, היה די מאכזב שהוא התעלם מהרבה שאלות (למרות שחלקן היו שוות התעלמות P
, אבל היו כמה דברים שהיו מעניינים. בספרו החדש-a hat full of sky ( המשך לthe wee free men שלא קראתי
) יהיה לגראני תפקיד גדול. ומשהו מעציב:
23) A couple of years ago, you mentioned that you were planning to take a break from Discworld to concentrate on other projects. Are you still planning on doing this, and if so, what can we expect to see from you in the near future? I want to take a rest after the next book. A change would be nice. לא הבנתי בדיוק אם הוא מתכוון להפסקת הכתיבה או לפרישה מכתיבת עולם הדיסק בלבד. בכל מקרה, אותי זה מעציב, כי אני פחות מחבבת את הספרים החיצוניים ואני מחכה להמשך של תת-הסדרה של מוות.
עוד-סרט ממש לא בתכנון (למרות שרצו להסריט את "מורט", ואז התעוררה בעיה-שהם לא רצו לשים את מוות (!) בסרט. מהתשובה של פראצ'ט בראיון הבנתי שזה היה ברצינות. תמיד חשבתי שהוא אמר את זה בציניות...P
.
48) When is there going to be a movie based on the Discworld books , that would be so great! Or it could be the worst thing since the pantygirdle. A bad movie can kill a book. Anyway, none are planned. ושיתוף פעולה נוסף עם ניל גיימן לא נראה באופק. :/ * אה, ויש לו 14 כובעים.