התחשק לי לפתוח הודעה חדשה. *_*

limilu

New member
טוב, למה לא?

נראה מה תגידו עלי? אני לא דומה לאף אחד, תמיד הייתי כזאת... ואני לא כל כך מכירה אף אחד מכם, למרות שאני די הרבה זמן בפורום הזה, ועוד משהו, לפני שאני אשכח: אם אני לא פה, זה אומר שהמחשב שלי מקולקל.

ויימס

New member
אני לא יודעת, לא נראה לי שמישהו

מעוניין לשתף פעולה. או שהם הגיעו למסקנה שזה סתם רעיון גרוע, או שהם חיים בסרט שאנחנו פורום המורדים וכבר לא קוראים את השירשורים שלמטה, אלא רק את אלה שלמעלה. טוב, נו. את באמת לא דומה לאף אחד. אולי רק ל... אסקרינה משולבת עם סל...? כי את כל כך קטנה וחמודה!!!

limilu

New member
אסקרינה משולבת עם מה?

לא הבנתי, מי זה סל? או שאת מתכוונת לסל, סלסילה? כי אני ממש לא מבינה למה את מתכוונת... ואת דומה ל... אה... ויימס?

ויימס

New member
סל= הילדה הקטנה מאיש הקציר.

(מזייפת בקיאות בחומר למרות שבעצם פשוט עילעלתי בספר אתמול)

limilu

New member
אה.. סל הזאת!

אני לא עד כדי כך קטנה ותמימה, לידיעתך, בניגוד לשתי הילדות האלו, אבל תודה בכל מקרה...

Death of Rats

New member
ובכן....

אני קצת דומה לאיך שדימיינתי את קאטוול (מ"מורט") אם הוא היה בת ^^; באופי אני מאגרט-של-מכשפות בחו"ל. יש לי תמונה שלי, בעצם. אבל זו תמונה די גרועה, אז תחיו עם זה (היא חשוכה שכזו והפרצוף שלי מוזר בה) ותגידו לי למי אני דומה
אני עוד צריכה להצטלם עם ספרי הפראצ'ט שלי ^^;

ויימס

New member
כן, גם אני צריכה להצטלם עם הספרים.

אבל לא שאלנו אותך למי את דומה! שאלנו למי אנחנו דומים!!! (תתעלמי מהקריז). אני לא יודעת אם אני דומה למישהו. אולי ל-.L.R.R או Senior wrangler משולב עם רידקולי? כי מצד אחד, אני צינית, אבל לא בצורה זדונית, אלא כי זה נותן לי תירוץ להתנהג בעליצות מוגזמת ("הידד! האח! תקעו בחצוצרות!" "אני רצה ללבוש את שמלת החג שלי!") ומצד שני אני מתרגזת ממש מהר. אבל עכברונית, נמקי, מדוע את דומה למאגרט? אני אגיד למי כולם דומים,אבל אני צריכה לחשוב על זה, לעבור על כל ההערות שלכם, לנתח את אופייכם וכו'...

Death of Rats

New member
ובכן...

יש לי ביטחון עצמי של דלת הזזה ומן רצון כזה לעזור לאנשים שבדרך כלל נופל על אנשים שאין להם כל רצון להיעזר ;_; אבל אין לי חושים של מכרסם קטן, בדרך כלל...

למעלה