התיאוריה המוזרה השבועית

התיאוריה המוזרה השבועית

ובכן. חברים יקרים, ידידים יקרים, רעיי ומכריי, חברי פורום הביטלס! הגיע רגע היסטורי מרגש, בו אתחיל (או אם מישהו ירצה להחליף אותי) לחלוק את תיאוריות הקונספירציה הרבות בהן הוגה מוחי הקודח, מסביב למדורת השבט של יום שישי. והשבוע... תיאוריית JOHN IS DEAD ובכן מכריי. כולנו מכירים את תיאוריית הקונספירציה של PAUL IS DEAD. אבל מתברר, שזאת הייתה תיאוריה שבאה על מנת להסתיר מכם, הציבור התמים, את האמת הכואבת. האמת היא, שבאותה תאונת דרכים, לא מת פול מקרטני, אלא ג'ון לנון בכבודו ובעצמו. והראיות: 1. בדיסק Abbey road נראה ג'ון כשהוא עוטה לבן . זה בא לציין את העובדה שג'ון אינו בין החיים יותר, אלא נמצא בשמיים. 2. Lucy in the sky with diamonds - אם תשימו טוב למילים, תבינו למעשה שהשיר מתאר את חוויותיו לכאורה של ג'ון בגן עדן. השיר, שחובר ע"י חברי הלהקה אחרי מותו של ג'ון ונאמר עליו שהוא שיר של ג'ון, מתאר את מסעו של ג'ון בגן עדן, ולכן כל התיאורים השמימיים ושאינם מתאימים לחיי היום יום. 3. Strawberry fields forever - חברי הלהקה חוזרים על אותו רעיון שוב. הם מתארים את הליכתו של ג'ון לשדות התות, שהם בעצם גן עדן, לתמיד, דבר המראה שהוא אינו מתעתד לחזור משם. 4. You won't see me ו-I'm looking through you - השירים האלה של פול מתארים בעצם את מותו של ג'ון. הוא אומר בפירוש שהוא לא רואה את ג'ון, וג'ון לא רואה אותו! 5. Rubber soul - למעשה שני השירים הנ"ל הם רק חלק מכל Rubber soul, שלמעשה מוקדש למותו של ג'ון. כל השירים שם הם שירי געגועים. השיר nowhere man מתאר בעצם את כך שג'ון הוא כבר בשום מקום, מכיוון שהוא מת. Drive my car מתאר את נסיבות מותו, ומישל המטאפורית שלא ניתן לדבר איתה היא לא אחרת מאשר ג'ון עצמו. 6. She's leaving home - השיר מתאר את עזיבתו של ג'ון את ה"בית", שהוא בעצם עולם החיים. ניתן לראות בסוף שהדרך שבה הוא עזב את ה"בית" היא עם אופנוען, דבר המרמז על דרך מותו בתאונת דרכים. 7. הגירושים מסינתיה והחתונה עם יוקו - ללא ספק, בעקבות מותו, סינתיה לא יכולה הייתה להמשיך בהכחשה ולטעון כאילו המחליף הוא בעלה, ולכן היא התגרשה ממנו. ישנן עוד סיבות רבות, אך קצרה היריעה מלפרטן. ניתן להגיד, שבסיכומו של דבר, חייהם של הביטלס השתנו מאותו יום שג'ון מת. הם התעצבו מאד בגלל מותו, והם לא התאוששו מכך עד היום.

אלרוס

New member
שכחת את הסיבה העיקרית

בן אדם נורמלי לא היה מתחתן עם יוקו! לאחר מכן שהכפיל החליט לספר שלחו חברי הביטלס מתנקש על הכפיל

אני מצטער...

אבל איני נוהג להתבדח על מותו האמיתי של ג'ון. בכל מקרה, הטיעון הראשון שלך (בן אדם נורמלי לא היה מתחתן עם יוקו) הוא בהחלט מדויק. כדי שהכפיל יהיה דומה לג'ון השתילו לו גם שבב במוח, אולם היה בשבב פגם שגרם לו (לכפיל של ג'ון) להיות חסר יכולת אבחנה בין סוגי אופי ויופי שונים, וכך קרה האירוע המצער שנקרא חתונה עם יוקו.

אוי לא,

קורבן נוסף של טכנולוגיות השבבים במוח. *סתם* זכותך הדמוקרטית לאהוב את מראה החיצוני של יוקו. זכותי הדמוקרטית להגיד שזה טפשי ושהיא אדם שאינו מודל ליופי, אולם זה לא מונע ממך את זכותך הדמוקרטית.

Another Girl

New member
גם יוקו וגם שרי,מאור? ../images/Emo12.gif

מה יהיה?

Miss CB

New member
חחח אשכרה

מה שמזכיר לי *עוף* יש היום 24!! מעניין מי יחטוף את חזרזירונת הפעם!

אלרוס

New member
עכשיו לקונספיציה שלי, וויליאם מת!

כולכם חושבים שפול/ג'ון מתו אבל בעותה עת היה ארגון חשאי ברשותו של קמפבל שניסה לשלוט בעולם בעזרת מוזיקה ולשדר לעולם מסרים כמו ALL YOU NEED IS LOVE בעוד שLOVE היה בעצם מילה שקמפבל פירש אותה כנאמנות (שיעורי אנגלית לא היו הצד החזק שלו) ולכן הוא אמר שכסף לא יכול לקנות את זה וזה כל מה שאתם צריכים. השירים כמו SHE'S LOVE YOU היו בעצם שירים של אנשים אחרים שעבדו בדרכים שיווקיות שלא היו ידועות באותה תקופה שאמרו "אם היא נמאנה אולי גם אתה תהיה נאמן", בתאונה שנגרמה קמפבל מת ע"י מתנקש שהפעיל מכונית על שלט רחוק (כן, תנסו אתם לנסוע שמכונית צעצוע נמצאת לכם במנוע) ואז הגיעכ תקופת הפסיכדליזם שנסתה לגרום לכולם לשכוח את שירי הנאמנות לאיגוד קמפבל הע"מ שכונתה בשם "ביטלמנמיה" על שם חיית המחמד של קמפבל.

דיתוּש

New member
ועכשיו לקונספירציה שלי!

אתם לא מבינים?! הביטלס בעצם היו סתם אילוזיה, הם לא בני אדם אמיתיים, הם רק כאילו! הכל זו מין אשליה מתעתעת במוח שלכם, אין ביטלס! הכל זה מין דבר של יצרני תקליטים מוכשרים מאוד שרצו לעשות איזו להקה שתשגע את העולם עם שירים מדליקים של כל מיני אנונימיים... הבנתם???

ביטלמן

New member
אתה שוכח דבר אחד חשוב

בקונסיפרציית paul is dead אומרים בוודאות בi'm so tired שפול מת אבל סה"כ קונסיפרציה נחמדה כדאי להוסיף למאמרים

אתה לא מבין...

אני נתתי רק את הרמזים הגלויים ביותר. לא נתתי את מה שנשמע בבירור בין mean mr. mustard ל-polythene pam: John is not alive anymore. He's now dead in his grave, because of a car crush he went through during 31.2.65. We're all terribly sad because of this car crush, in which a motorbike crushed into John's car.

הא?

מה פתאום!!! טוב יודע מה, נתייחס למשפט שהפסיכופט אומר "אתה יודע,אתה ממש דומה לגיא פינס!!" ואז הבחור עונה לו "ברור, ברור"

למעלה