התיאוריה המוזרה השבועית

i love lucy

New member
אתה באמת מאמין בכל זה?....כנסו

זה שטויות במיץ קודם פול מת ועכשיו גון כל מיני שטויות אין לך הוככות אמיתיות ומי נרצח???? אלויס שעשה ניתוח פלסטי כדי להראות כמו ג'ון????? לי כל הסיפורים האלה ממש מצחיקים

לא...

אלביס לא החליף את ג'ון. הוא החליף את פול. את ג'ון החליף בריאן אפשטיין (שמתם לב שבדיוק כשג'ון מת גם בריאן "נעלם"?).

../images/Emo6.gif../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif

זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלי, אולי חוץ מאלביס והחייזרים..

מקה,

כתבת את מה שכתבת בתחילת השרשור הנ"ל ברצינות? אם כן - שתהיה לי בריא. אם לא - הרשה לי להוסיף ולאמר שיש בידי הוכחות שכל הביטלס הם בעצם אלוויס אבל אחרי שהוא נחטף על ידי חייזרים וויל, ביל, בילי ווויליאם קפמבל, האחים קפמבל, השחקנים, לא הססו להחליף אותם!

Miss CB

New member
../images/Emo3.gif אתם יודעים מה?

מי שמת באמת זה בעצם... רינגו... לפחות היה משעשע

מדוע מופרך לחלוטין?

האם יש פרט אחד בסיפור שאינו מדויק להפליא? *לא לענות לי בכן או לא, יש לנמק*

trilliane

Well-known member
מנהל
LOL ../images/Emo98.gif אהבתי! ויש תיאוריה אחרת

שמצאתי פעם באתר, והיא טוענת שכל הביטלס מתים, למעט פול
במקרה שמרתי את הקישור... קבלו.

../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif*מנסה להקפיץ*

האם מישהו יכול לתרגם את המאמר לעברית? זה יהיה נחמד אם יהיה לנו גם מאמר כזה להשלמת הקונספירציה.

השיר צוללת צהובה והצוללת דקר

קרו באותו זמן. האם צוללת הודית (השיר נכתב בהודו) אחראית לטביעת שלוש הצוללות בתחילת שנת 1968 צרפתית אמריקאית וישראלית? יום הטביעה הוא יום העצמאות של הודו (יום הרפובליקה) קונספירציה? המדיטציה שעשו בהודו אצל המהרישי - אולי שטיפת מוח שהביאה לפירוקה של הלהקה - שהעולם המיסחרי-בטחוני זמם נגדם - אהבה אי אפשר לייצר למכור ולייצא. גם שמחה לא. נוער התנער - הבה נחזור לשירי האהבה הישנים והפשוטים. נחזיר את הגלגל......

למעלה