התייאשתם?

RedStorm

New member
התייאשתם?

חזיר בר? ארצנו? IC? מימי? nights ? תומר? Master Boo? bwp2 ? Chot ? hsotrt Gevakumon ? lamalo ? ?lin23 ? סליידר? דנה? ארכנפוביה? srullli !!!!!!!!!? on drugs orange ? ועוד הרבה?

nights

New member
אני כבר שנים מיואש../images/Emo29.gif

למה

lin23

New member
hey!

this is lin23 calling... אני פה, חיה ונושמת...זה שאני לא מגיבה לא אומר שאני לא קיימת עוד במרחב הוירטואלי. סייג לחוכמה שתיקה - ויפה שעה אחת קודם. ביי

IC4

New member
הו אהובתי משכבר הימים

לא סתם אבל תהיתי באמת אם את עדיין בועטת ((בובה! בועטת ושוברת לי ת´ביצים!))

חזיר בר

New member
לא לא

לא הלכתי לשום מקום,אני סתם מבלה הרבה לאחרונה ומפסיק לחשוב על הדברים הקטנים. אבל זה יחזור הכל יחזור.

Chot

New member
אני כן

אני לא יכולה להגיד שמשעמם לי פשוט נגמרה לי כל הסבלנות כדי לפתוח הודעות ולקרוא דיונים. איכשהו במקרה פתחתי את ההודעה הזאת כי ניחשתי שאין בה הרבה לקרוא. הה.

bwp2

New member
עם כל הכבוד שאין לי

הייתי עסוק בכמה דברים אחרים, ואני לא הכי אוהב את מטריקס לכן לא טרחתי לקרוא המון הודעות כאן

מכיוון שאני שניה אני חייבת להגיב...

אני לא כאן?!?!?!?! אני שעות מול המחשב ואף אחד לא כאן
שעות על גבי שעות על גבי שעות... אבל איפה שרולי והנושאים שלה? ואיפה אתם בשעות נורמליות?

דנה^^

New member
כן.. התייאשתי..

על סף שבירה. שוב. כן. אני יודעת שזה לא מה שחיפשת לשמוע, שזה לא מעניין אותך. אבל כתבת. שלחת. אז גם אני עונה.. אם זה מוגזם מדי תמחוק אבל קודם אני כותבת :) נשארו עוד שבועיים ויום ללימודים והאווירה בכלל לא משתנית. השיעורים החופשיים היחידים שהיו לי היו כתוצאה מבגרויות של אחרים (תמיד ידעתי שיש יתרון ללכת למגמות שלא רוב האנשים בהם :)) ובכל שאר המקצועות הכל כרגיל. מתסכל. העבודות לא נגמרות והעובדה שהסוף קרב רק מעצבנת אותי יותר (מהבחינה שהם ממשיכים לעשות כאליו הכל רגיל). יש לי אפשרות לעשות מועד ב´ במתמטיקה ואני כל הזמן משנה את הדעה אם לגשת אליו או לא. בהתחלה החלטתי שכן, עבדתי, הצלחתי (גאומטריה) הלך טוב והיה אחלה ואחרי זה כבר לא. אני לא מצליחה בעיות של 3 שורות וזה מעצבן. במידה ואני כן אצליח אותן יש לי עוד 120 עמודים לפתור בספר הזה ועוד מלא עמודים באלגברה ויש עוד הרבה. אין לי כוח לזה. פשוט אין. האמת כשאני חושבת על זה עכשיו זה לא נראה כזה נורא.. את הרוב עברתי ונשארה רק החלטה הסופית- מה לעשות שנה הבאה. אני כבר יודעת שאני לא מתכוונת ללמוד הכל. לא יכולה ככה. זה משגע אותי. עם מקצועות הומנים אני מסיימת כי לאף אחד אין כוח לזה אחרי ביצפר אבל מתמטיקה ממילא צריך ולפי מה שאני רואה ממילא אחרי התיכון אני אצטרך לשפר, אז אולי עדיף לדחות את זה ולא להשקיע הרבה, למרות שאני כמעט ולא משקיעה בכלל. והנה למה: אם מכריחים אותי לקום בשעות מטורפות, אני חוזרת הביתה ממוסד שנאי לא סובלת אז למה שנאי אענה את עצמי גם בבית? מה הפלא שאני מתחברת למחשב למוזיקה ולטלפון בכל שאר השעות עד ללילה? אני צריכה חופששששששש מבית ספר. חופש. חופש. חופש. חופש. על התעודה של השנה בכלל אין מה לדבר.. חח נראה לי שהיא תהיה הכי נמוכה מתמיד, למרות שנאי יכולה למצוא כמה הישגים מהשנה הזו (ולא רק לימודית), וכנראה שרק בזכותם אני ממשיכה. זהו, תרגיש חופשי למחוק עכשיו. נ.ב. קיבלתי 95 במתכונת בהיסטוריה :)

RedStorm

New member
את נשמעת

לחוצה והכל חרא..........הלוואי והייתי יודע מה לומר לך... גם לי יש תבעיות האלה , ופרשתי מהבגרות במחשבים (2 יחידות אחרונות) כי נשבר לי ואני יודע שזו לא החטנה נכונה אבל מה לעשות וגמרתי מתמטיקה שלשום ........3 יחידות ואני יודע שזה לא משהו אבל בכל זאת אני לא מתכוון להשלים ויש לי בגרות בהיסטוריה בקרוב וגם בתקשורת....... אבל זזה שטויות את הרי יודעת שאלה לא הדברים שישפיעו לך על החיים.

דנה^^

New member
יודעת?

אני לא יודעת כלום, ובאותו זמן יודעת הרבה. מוזר.. תראה, אין הרבה מה להגיד, בסופו של דבר ממשיכים הלאה (ומה אז?), וכל החלטה שאתה מחליט היא נכונה. אם נשבר לך זה אומר שאתה לא יכול יותר, והרבה יותר מתאים לך לעזוב מאשר להמשיך בצורה כזו, ולפעמים צריך לדעת לפרוש בשיא. ותפסיקו עם ה"לא משהו" הזה ותתחילו להעריך את עצמכם קצת יותר.. רק נשאר לי לאחל לך ושוב לכולם בהצלחה.

Gevakumon

New member
חחח, גם אני

פרשתי מ2 היחידות של המחשבים, בגלל שהמורה עשתה איתי ברוגז ולא התייחסה אליי בשיעורים, היה דיי מצחיק ת´אמת... בכל מקרה, הכי חשוב זה לא לקחת את זה קשה אנשים, זה ממש שטויות וזה לא משנה כלום בתכלס אז קחו את הלימודים בקלות, תהנו מהאווירה עזבו את הלמידה!

למעלה