התייאשתם?

IC4

New member
בכלל ככה צריך לראות את החיים

כפי שמלמד אותנו הסרט ההיסטורי ביל וטד: be excellent to each other and party on dudes!

Master Boo

New member
95?...

אני קיבלתי 69 (
)... טוב, זה גם משהו...

דנה^^

New member
תגידו.... ../images/Emo4.gif

כל מה שמעניין אתכם זה ציונים??
לא, אבל ברצינות,
תראה עוד דבר שנורא מעצבן מהבחינה הזו היא שכל המקצועות האלה בעצם בוחנים את מידת הזכרון שלך, באופן אישי אני יודעת שאני מסוגלת ליותר מזה, אני זוכרת כל כך הרבה שירים בע"פ אז למה לזכור דברים אחרים? כמו כן, (שוב זה מגיע..) זה תלוי גם באיך שהמורה מלמד, לפחות אצלי.. יש לי מורה ממש טובה אז הכל מובן. יש גם שיטות כדי לזכור דברים כאלה, אפשר להמציא סיפורים וכל מיני, זה עוזר. אבל אל תתאכזב מ69 (אלא אם אתה חושב שממש השקעת ומגיע לך יותר) כי סך הכל זה סתם מספר, סתם, היסטוריה. את מי זה מעניין בכלל? וכן, זה גם משהו, ולא סתם "גם".

IC4

New member
כל מה שמענין אותנו זה לא ציונים

זה 69 (
)

Master Boo

New member
כמו שאיתי אמר,

אני פשוט שמח שקיבלתי 69 (
)... אבל ברצינות- הציון עצמו ממש לא מעניין אותי, כי אני עקרונית במחשבים, ככה שלהיסטוריה אין כל כך משמעות לגבי... אני רק שמייח שלא נכשלתי.

Gevakumon

New member
לא, לא התייאשתי,

סתם נראה לי שנמאס לי מהעניין של הפורומים...אני חושב שמיציתי את העסק פחות או יותר, אני עדיין מבקר ופה ושם משאיר תגובות אבל התדירות ירדה בלי ספק.

srullli

New member
אני בערך כמו מה שגבע אמר

פשוט קצת מיציתי .... , והראש שלי קצת נמצא במקומות אחרים ...... אבל היי , אני כאן עכשיו ! (בשעה נורמלית
) srullli is in the house ! ( yo ! ) אמממ בכלאופן האמת שלפני כמה זמן (שבועיים-שלוש לא זוכרת) ראיתי איזה סרט (לא מדהים...) ב-yes2 שהרעיון שלו נראה לי שדיי התבסס על כל העיקרון של הסרט מטריקס (הוא גם יצא בשנה יותר מאוחרת) , כלומר הקטע אצלו הוא שהעולם שנדמה שהוא האמיתי הוא למעשה רק המחשבה/ הראש / מה שלא יהיה.... מה שכן , אצלו היו אנשים בודדים שבוקר אחד היו מתחילים לראות כמו פיקסלים כאלה באויר עם אותיות כאלה מקפצות באויר ... וככה הם הבינו שיש משהו מעבר לעולם הזה שהם לא מודעים אליו , העיניין הוא שמה שמיוחד במערכת הזאת שהייתה שם , זה שהיה לה כמו תוכנית גיבוי כזאת מתוחכמת , שכאילו נתנה אשלייה לאנשים שכן הצליחו כביכול לעבור דרך גבולות המערכת, שבעולם האמיתי כביכול (שהוא בעצם גם תוכנה) הייתה שואה גרעינית וכל האנשים בעולם מלאים מומים ומחלות , בעצם זאת מערכת שגרמה לכך שאנשים יבינו שאין להם מה לחפש בעולם האמיתי ובכך המערכת תישמר , ואף אחד לא ינסה לפרוץ או להרוס אותה .בסוף הגיבורים יצאו לעולם האמיתי באמת שהוא היה דיי סביר וסתמי ... ולמעשה לא קרה בו שום דבר מיוחד , והתוכנה נוצרה בתחילה ע"י בני-אדם , סתם לצורך אשליות ונהנתנות של אנשים מכל מיני בחינות ...,למרות שאנשים שם המשיכו לדמיין דברים ואובייקטים ודברים נוספים שלא היו ולא נבראו , ונמצאים רק בראשם גם אחריי שגיבורי הסרט הרסו את המערכת - הם עדיין קצת כבולים למה שהראש מאותת להם .... ושם סוף הסרט מסתיים בחיפוש אחר עולם נוסף מעבר לקיים (כמו שכבר דובר פה על מאטריקס בתוך מאטריקס וכו´..) טוב האמת שזה היה קצת ארוך ואולי מיותר לספר את כל זה , אבל אז דווקא חשבתי לכתוב על זה ושכחתי ..... בכל אופן סרט קצת מסריח למען האמת אבל היה בו חידוש מעניין של עולם שהוא אמיתי כשבעצם הוא גם חלק מהתוכנה ... (ואוליי לא הבנתי את הסרט.... ??) בכלל לא יודעת מה קרה להם שם בערוצים .... נראה לי שנגמרו להם הסרטים ועכשיו זה סתם סרטים סטייל ערוץ 4 עם פחות או יותר אותו תסריט שחוזר על עצמו כל הזמן.... נו, כל הסרטי דיכאון האלה (שבחצי מהם משחקת משום מה זאתי מאי.אר.) : או שזה איזה אישה שמגלה שבעלה בוגד בה , או איזה מישהו מסוכן שרוצה לרצוח מישהו (ואז הסרט נגמר כאילו שהמשטרה מחוץ לבית והגיבור ירה באיש המרושע ), או סרטים שקשורים לכל מיני בעיות בריאות , או כל מיני פשעים קרימינליים אחרים או אנשים שנעצרו כשהם חפים מפשע ומנסים להוכיח את חפותם בבית-המשפט וכן הלאה זה ממשיך וממשיך ...... בבבעעע כמה אפשר לטחון אותו דבר כל הזמן ... זה כמו התחנת רדיו המעאפנה הזאת ששמעתי במשך המון זמן (לא נציין את שמה), וזה היה נראה כאילו יש להם שם בתחנה איזה תקליט אחד מסכן שהם שמים אותו ככה בלופים 24 שעות , ואם זה לא מספיק בסופישבוע יש שם כאלה שירים פופיים כאלה מאוסים גם ככה שתקעו להם קצב כזה דבילי אופייני של מוזיקת מכוניות ועוד כל מיני קישוטים מבחילים מסביב , וככה שומעים שם איזה כמה שעות רצופות אותו דבר מונוטוני וחסר כל פשר ... לא ברור מה הקטע הזה ... או כמו הפרסומות ברדיו ,שבכלל לא שמים לב אליהם ואז חוזרים בערב ומגלים שמדקלים את כל הפרסומות בע"פ , שטיפת מוח כמו שצריך !! אויי אופס .... פתאום הסתכלתי וקלטתי ... אמממ .סליחה . הייתי קצת בשוונג.... ערב טוב לכולם ובהצלחה לכל אנשי הבגרויות !!

Master Boo

New member
שתהיי בריאה...

כל הודעה שלך, זאת הודעה!!! עושה לי כואב בעיניים רק מלראות אותה...

srullli

New member
yep ../images/Emo9.gif

חחחח .... זה מן כישרון שכזה :) תאכל גזר !

srullli

New member
רדסטורם !!!! אז זהו שאני לא כ"כ

זוכרת ..... אפילו בדקתי עכשיו בירחון הזה של yes , לראות אם בלוח משדרים של אותו ערוץ יש איזה סרט שמצלצל קצת מוכר , ולא ממש מצאתי ..... בעברית אני חושבת שהשם שלו היה משהו בסגנון של "מציאות מלאכותית" או אולי "מציאות וירטואלית" או משהו שכזה בסגנון ..... (בכל אופן בחודש הזה זה כנראה לא ישודר) אבל יש לי הרגשה שפיספסתי ממילא משהו בסרט , כי מדיי פעם הסתובבתי בבית וקמתי לפעמים מהכיסא ,ולא הייתי מרותקת לגמריי לכל דבר שקרה בסרט ..... אז אולי עדיין לא הבנתי או קישרתי שם משהו נכון .....

סליידר

New member
עוד כמה ימים חופש

בינתיים זה הדבר היחיד שאני מצפה לו, שאני יהיה חופשי, שאני אוכל לישון 12 שעות, שאני אוכל לראות מונדיאל, שאני לא אטרך לקבו את הראש בתרגילים מעצבנים בהנדסה. מיואש? הייתי. עכשיו אני מצפה. ומהפורומים? להפך, אני רק נהנה יותר. חוץ מזה אני יודע שהדיונים המסעירים יחזרו לפה בחופש, אז גם לא זה אני מצפה.

למעלה