התייבש פה...

gabrielle

New member
מיכל...

ואו... פשוט ואו... הם מהממים תכניסי אותם לאתר שלך כן? שמרתי את כולם. באמת מדהים.

מי מקסימה, מי??? ../images/Emo99.gif

אני אכניס אותם לאתר ברגע שתהיה לי הזדמנות... וזה המקום לציין, שאם עוד אנשים עושים וולפייפרים, ורוצים להכניס אותם לאתר, נא לשלוח לי מסר בנושא. יום טוב

shanyz

New member
יוווווו איזה מהמם!!!!!! ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

כל הכבוד מיכלי!! את ממממש משתפרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabrielle

New member
איכס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איכס ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה איכס בזה!?1!?!!?!

Dafi the Mighty

New member
אה, אז עכשיו אני מבינה את תוכניתך

הערמומית. אין בעיה, אני אתחיל להשיב מלחמה... (מחר אולי...
) עבודה טובה מיכלי!

shanyz

New member
דפי! אני באמת רוצה לראות את העבודות

שלך..:) כולם אומרים שהן ממש יפות.. והבנתי שגם זכית בתחרות לא? תשימי פה שאני אוכל לראות!!! =) בבקשה..

shanyz

New member
וואו:) הם ממש יפים:)

יש לי רק 2 שאלות:) הראשונה זה, איזה וולפייפר ניצח? זה עם איב צועקת כזה? והדבר שני.. יש וולפייפר אחד שרשום עליו משהו שארס אומר לזינה, הוא כאילו שואל אותה איך זאת ההרגשה שמישהו שאתה אוהב תלוי בך.. משהו כזה.. מאיזה פרק זה? מתי הוא אמר את זה...?=S ושוב, דפי, הם ממש יפים =)

ברודי

New member
לאאא.. זה אתם למטה....

והחללית לוקחת אותכם ללונדון... וזה כאילו חללית שזה כמו תפוז על התפוזינה ושמתי ת'שאקרם של זינה.

*neta*

New member
אההה הצ'אקרם !! בהתחלה ראיתי

רק את התפוז
ואגב לוגו יפה

יוו....ברודי, זה ענק!../images/Emo24.gif

איזו מוכשרת!
ואם כבר מעלים פה יצירות...פעם, מזמן, עוד לפני שהפוטושופ נמחק(
) עשיתי מלא פייפרים, אחד לכל פרק של העונה החמישית, ומכל אלה עשיתי שומר מסך כשברקע מתנגן לו השיר We Can Work It Out בביצוע המקסים של לוסי וסוזן ווד. מי שזוכר, הייתה פה תחרות בפורום של יצירות שקשורות לעונה החמישית, והשומר מסך שלי זכה במקום שני
במקום הראשון זכתה כמובן דפי, עם פייפר מדהים של גבריאל
הנה אחד הפייפרים האהובים עליי <שאני עשיתי>, כמובן של הפרק Fallen Angel. האיכות לא הכי טובה, כי נאלצתי להמיר את הקובץ ל- JPG כדי שאוכל להעלות אותו לפורום...בשומר מסך זה נראה הרבה יותר טוב
אם מישהו רוצה לראות את השומר מסך, תגידו לי, אני אעלה אותו לאינטרנט
ונכון שהאייקון הזה
פשוט אדיר?

gabrielle

New member
ואו... מה אני מגלה פה על אנשים..

איזה יצרתיות- תהיו בריאים... א. אביב- תעלי בבקשה את השומר מסך:) ב. אני ר-ו-צ-ה לראות את " הפיפר המדהים של דפי " - בבקשה!!!!! * מרשה לעצמי לפתח ציפיות! *

למעלה