cancer3009
New member
התייעצות - אשמח לקבל את דעתם של חסרי הנסיון כאן
מאוד חשוב לי לקבל תגובות רק מחסרי נסיון "אמיתיים" (באמת לא רוצה לפתוח דיון בנושא של מי הוא חסר נסיון, אתם יודעים למה אני מתכוון).
אני לא כותב כאן בקביעות, אבל נכנס פה ושם לבדוק מה קורה, ואשמח לעצה.
אני בן 26, ללא שום נסיון, אפילו לא נשיקה .
במשך השנה האחרונה התחלתי לקחת את הנושא קצת יותר ברצינות, ולמרות זאת המצב נותר זהה.
לאחרונה הכרתי מישהי באתר היכרויות, ונפגשנו פעמיים. עושה רושם שהיא מעוניינת בי, ומעוניינת בקשר רציני.
הבעיה היא שאני ממש לא נמשך אליה, אבל מצד שני אני גם לא רוצה להישאר חסר נסיון.
מאוד קשה לי לוותר על זה, במיוחד כשזה כלכך נדיר שמישהי מעוניינת בי.
מה הייתם ממליצים לי? להמשיך עם הקשר הזה, אם רק כדי להיות קצת יותר מנוסה, או לשחרר ולקוות לטוב?
בנוסף, לדעתי אני חסר נסיון עקב פחד מדחייה, ובקשר הזה אני כמובן לא מרגיש את הפחד וזה מאפשר לי להיות הרבה יותר רגוע וקליל לידה.
מאוד חשוב לי לקבל תגובות רק מחסרי נסיון "אמיתיים" (באמת לא רוצה לפתוח דיון בנושא של מי הוא חסר נסיון, אתם יודעים למה אני מתכוון).
אני לא כותב כאן בקביעות, אבל נכנס פה ושם לבדוק מה קורה, ואשמח לעצה.
אני בן 26, ללא שום נסיון, אפילו לא נשיקה .
במשך השנה האחרונה התחלתי לקחת את הנושא קצת יותר ברצינות, ולמרות זאת המצב נותר זהה.
לאחרונה הכרתי מישהי באתר היכרויות, ונפגשנו פעמיים. עושה רושם שהיא מעוניינת בי, ומעוניינת בקשר רציני.
הבעיה היא שאני ממש לא נמשך אליה, אבל מצד שני אני גם לא רוצה להישאר חסר נסיון.
מאוד קשה לי לוותר על זה, במיוחד כשזה כלכך נדיר שמישהי מעוניינת בי.
מה הייתם ממליצים לי? להמשיך עם הקשר הזה, אם רק כדי להיות קצת יותר מנוסה, או לשחרר ולקוות לטוב?
בנוסף, לדעתי אני חסר נסיון עקב פחד מדחייה, ובקשר הזה אני כמובן לא מרגיש את הפחד וזה מאפשר לי להיות הרבה יותר רגוע וקליל לידה.