התייעצות - אשמח לקבל את דעתם של חסרי הנסיון כאן

jSb1

New member
לך על זה.

הייתי במקום שלך עד לא מזמן (ואני מבוגר ממך בעשור), אני בעד שתלך על זה. כי:
א. לזרום לעוד דייט אחד ועוד דייט אחד לא יפגע בך ולא יפגע בה. זה אולי לא כ"כ נעים ללכת לדייט שאתה לא בטוח בו, אבל זה בטח לא יזיק לך. תלמד על עצמך עוד משהו חדש, תרגיש פחות מוזר בפעם הבאה. מכל דייט לומדים משהו, גם בלי להמתין לעניינים הרציניים יותר.
ב. תמיד אפשר לפרוש ולומר "לא מתאים לי". אין מה למהר לעשות את זה עכשיו. תן עוד צ'אנס. אם תרצה לפרוש, תוכל לעשות את זה גם אח"כ.
ג. משיכה זה דבר שמשתנה. לפעמים סתם סבבה לך עם מישהי ואח"כ זה משתנה למשהו יותר רציני.
ד. אם בד"כ קשה לך והפעם אתה רגוע וקליל לידה, זו הזדמנות מצוינת ונדירה (יחסית, לפי מה שאתה אומר). זה שיעור שלא כדאי להבריז ממנו וכדאי להשאר בו וללמוד מה שתוכל.

אבל לצד כל זה חייבים לזכור את הצד השני. לא להסתכל עליה כעל בובת אימונים או חפץ, חלילה. כמו שמישהו הזכיר פה בשרשור, לראות לאיזה כיוון נושבת הרוח. אם היא ממש רצינית ואתה בטוח שאתה ממש לא, אז לא למשוך את זה יותר מדי. לתאם ציפיות או לתת לזה עוד קצת צ'אנס לפני פרישה. היא לא צריכה לסבול מהתהליך שלך

תחזור לעדכן ובהצלחה!

ommerl

New member
חסרי ניסיון

כולם היו בשלב זה או אחר חסרי ניסיון. חלק מהאנשים היו חסרי ניסיון גם בגיל מאוחר והתמודדו עם אותן דילמות אבל מאז קיבלו ניסיון. איפה זה שם אותם?
&nbsp
לדעתי אתה לא עושה נכון כשאתה פונה בשאלתך לחסרי ניסיון בלבד. כשאני רוצה ללמוד על עולם העסקים אני קורא על אנשי עסקים. לא על שכירים קשי יום.
&nbsp
אם אתה מעוניין גם בדעתם של בעלי ניסיון שהיו במצבך, אשמח לענות.

cancer3009

New member
תודה לכולם על התגובות

בסופו של דבר דיברנו ואמרתי לה שאני לא רואה את זה מתקדם למשהו רציני, והחלטנו שנמשיך לצאת ונראה מה קורה עם הזמן

Starman3

New member
תותח

לפחות עכשיו דברים על השולחן.

מקווה שדברים יסתדר לך איתה בצורה הטובה ביותר

למעלה