התייעצות בבחירת שיר סיום -לקליפ .

התייעצות בבחירת שיר סיום -לקליפ .

לא לקחנו וידאו . אך הבעל המוכשר שלי הפך את כל תמונות הסטילס של החתונה לסרט וידאו באורך של כחצי שעה. במהלך הסרט-קליפ מתחלפים 4-5 שירים שאנחנו אוהבים ושמתאימים למה שקורה ברקע -/סרט. עכשיו אנחנו בחלק האחרון -אחרון ,ממש בסיום החתונה שבו היצטלמנו מחובקים עם המשפחה והחברים ,כולם כבר עייפים ,חלק מאיתנו כבר החלפנו בגדים ויש אויירה של סוף שמנסים למשוך מרוב שקשה להיפרד מהחתונה. האופציה בנתיים - "ולפעמים החגיגה נגמרת " יש עוד הצעות מקוריות ומרגשות לשיר סיום לקליפ (2-3 דקות מתוך שיר)?!?!?!

merime

New member
../images/Emo13.gif קח לך אישה ובנה לה בית...

לא זוכרת את השם של השיר.

הינכסי כבר לאוטו וניסע

של מאיר אריאל חוצמזה, אחלה שיר לסיום כל חתונה

sosonit

New member
יציאת חירום- נהדרת..

זה השיר שיש לנו כקליפ פתיחה אבל הוא מקסים... "בלי להרגיש את הרגע שבואי תהיי שלי ... "

../images/Emo2.gif זה שופך אור חדש לגמרי על

"תני לי, תני לי את הלבבבב..." הישן של שימי תבורי :)

שיר 2 3

New member
ואו סוסו איזה שיר

אבל זה נראה לי מאוד אישי ... כי אם נדייק במילים לרגע אז זה..."תני לי לראות אותך מתפשטת מולי ,תני להרגיש את הרגע שבו תהי שלי ".

michke

New member
אני אוהב אותך היום-אריק איינשטיין

הנה קישור למילים. זה בדיוק מה שאת מחפשת. וגם: לרע ולטוב (ירמי קפלן) והחומרים שמהם עשויה האהבה (דויד ברוזה)

michke

New member
%&@&@../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

יאללה, תיכנסי כבר לשירונט לבד...וניסע!

למעלה