התייעצות בבחירת שיר סיום -לקליפ .

גוגולה

New member
"וביחד נזדקן" שלמה ארצי

שיר של יום חולין- אילנית אהבה היא שיר לשניים- אילנית מתחת לשמיים- דיוויד ברוזה באה מאהבה- יהודית רביץ בסוף של יום- פורטיסחרוף

רעיונות מדהימים !!!! הלכתי להקשיב ל

כולם!. . . תודה בנות -אין עליכם. עוד רעינות ....יש רק שיר אחד שהוא "זה זה" ,עזרו לי למצוא אותו.... ןחוצמיזה -מה דעתכן על: 1. את ואני - שלמה ארצי? 2. LET THE SUNSUNE-מחזמר "שיער"? 3.עשה לך חלום קטן -ג'ודי כץ, שיר בעדיפות גבוהה!!!!? 4.כל החלומות אשר חלמתי ?

גוגולה

New member
שמור לך חלום קטן ../images/Emo99.gif

זה השיר ששרתי לבעלי בחתונה

השיר משיער

הוא שיר מחאתי מדי. לא נראה לי מתאים בכלל. מה שכן, יש לי עוד רעיונות: "סוף הקיץ" של ברי סחרוף ומיכה שטרית "מה קרה לך" של שוטי הנבואה "לאט לאט" של שלום חנוך "בואי נעוף" של מוש בן ארי "השמיים הכחולים" של אסף אמדורסקי "אל המנוחה" של מאיר בנאי "חלום כחול" של פורטיסחרוף, בגרסת האלבום

nishlup

New member
יו יש לי אופציה מה זה קיטש....

השיר סיום של ריקוד מושחת..... "THE TIME OF MY LIFE"....

רונס

New member
יש לי יש לי יש לי יש לי

I started a jok.... רציתי אותו אחרי שבירת הכוס, אבל חדשים כמעט שברה לי את המפרקת אז וויתרתי..

../images/Emo79.gifואז תבואי, של הראל מויאל

אני שוקלת להפוך אותו לשיר החופה, לדעתי מקסים. לא יודעת אם בתור שיר סיוום אבל שווה בדיקה "
ואז תבואי, תבואי אליי... לבושה בשמלה לבנה..." משולב עם חמת חלילים. אני אהבתי

שיר מרטיט לחלוטין

גם אצלינו העורך וידאו שם לנו אותו וזו הייתה הפעם הראשונה ששמעתי אותו. מאוד יפה ומרגש

ליתלת

New member
לדעתי לא כדאי

זה מסוג השירים האלה שבעוד כמה חודשים תשכחי ממנו לגמרי ולא תביני בכלל מה התלהבת... להיט קיצ רגעי ותו לא. יש מספיק קלאסיקות משובחות שאפשר לבחור מהן ולדעת שתיהני מהם גם בעוד הרבה שנים. (אבל זו רק דעתי).

רונס

New member
השיר כניסה שלנו..../images/Emo23.gif

התסכול מוריד את סף הרגש שלי... איפה דקר שתצחק על החננה

יפה אבל לא מתאים לסיום הסרט הוא

ייבלע בין יתר השירים המדהימים של "הפסקול". חלק הסיום בסרט מורכב מתמונות "משפחה גרעינית" עייפות ,כולם כבר עם חצי בגדי חתונה וחצי בגדי בית, ובסוף בסוף בסוף גם כמה תמונות שלנו רוקדים סלואו לבד ,בעלי כבר עם חולצה רגילה ואני כבר עם שיער אסוף בקליפס ,אני מחפשת משהו איטי- דרמטי שיאים לסיום/ סוף שבסופו התחלה חדשה ,משהו שמקשר בין החתונה לבין "החיים שאחרי" עם איזו רמיזה ( לא בוטה מידיי) למה שהולך לקרות אחרי שכולם ילכו (חחח.....לא שקרה........
למי היה בכלל כוח? !עוד מיתוס שנופץ...)

let's get in on של מארווין גיי ../images/Emo8.gif

ברצינות, יש לי השיר בשבילכם... no other love - של heart (שיר מהמם ביופיו, ישתלב מעולה עם הסלאו העייף של הסוף) touch me when we're dancing - של הקרפינטרס (מתוק, ריקודי, ואפילו לא מוכר לעייפה) ותמיד יש את The most beautiful girl in the world - המרגש של Prince

זה היה אמור להיות

שיש לי את השיר בשבילכם ואם לא, אז אולי... כבר ציינתי שאני עם האנג אובר?

אם כבר אולדיז

אז Let's Stay Together של אל גרין מתאם בדיוק. קיטשי אמנם, אבל המילים מעולות ומתאימות מאד. וכשכתבת על no other love , נזכרתי ב-No Ordinary Love של Sade. ש לה עוד כמה שירים מעולים.

nishlup

New member
כפרות...

אומרים שזה שיר ציני.... השיר נגמר במשפט... "אתה עוד תקצור את מה שזרעת"... ולא במובן החיובי...

למעלה