התייעצות בנוגע לגן...

אמא´לה../images/Emo5.gif מה עוד מחכה לי...

מזל ששני העברינים מקבלים לאכול בערב ומנקים את הצלחת טוב-טוב...

סיגלוש... מה עוד מצפה לך....

לפי איך שאת מתארת את שגיא, נראה לי שהוא יהיה אכלן כמו תומר (טפו טפו טפו....)
וחכי שהוא ירצה לאכול לבד... פעם חשבתי שאני הטיפוס הכי פדנטי בעולם, ונלחצתי מה יהיה עם תומר כשיתחיל לאכול ולעשות לי בלאגן בבית. כשזה התחיל, הכל השתנה אצלי, במקום להתעצבן על הלכלוך, אני מוצאת דרכים להמנע ממנו - מגבת גדולה על תומר בזמן האוכל כדי שלא יתלכלך (הסינרים הסטנדרטיים קטנים מדי לליכלוך שהוא עושה), מפת פלסטיק גדולה (שניתן לשטוף אח"כ) מתחת לכסא אוכל, ויאללה לעבודה. ככה הבגדים לא ממש מתלכלכים, הרצפה נשארת נקיה, תומר מבסוט ואמא שמחה. והאמת היא שאני כ"כ נהנית לראות אותו אוכל, והכי נהנית כשהוא אוכל לבד - זה מדהים וכיף. מאז שנכנסתי להריון חיכיתי לרגע הזה שהוא יתחיל לאכול לבד ויתלכלך כולו... ורצה לצלם. לפעמים תומר רוצה לאכול לבד מכפית, ואז אני שמה לו טיפה בכפית שלו, וממשיכה להאכיל אותו בכפית אחרת. את מתארת לך איך זה נראה כשילד בן 10 חודשים אוכל לבד מכפית.... אתמול הוא אכל - לבד - מקרוני עם רוטב. את מתארת לך איך הוא נראה אח"כ... אני מצרפת כמה תמונות שתראי על מה אני מדברת. ולא להתרגש מההבעה שלו עם העגבניה - הוא פשוט רצה עוד (חולה עגבניות)

אני משתדלת להתרחק מקו האש....

אבל רוב הזמן זו בעיה של המטפלות בגן - אני מאכילה אותו בבית רק ארוחת אחה"צ, בדר"כ לחם מרוח עם משהו ומעדן - שיכול להיות מסוכן.... ובארוחת ערב בדר"כ הוא אוכל דברים שלא מאוד מלכלכים, כמו אצבעות דג, צ´יפס, אורז, לחם מרוח, ביצה קשה - דברים שאפשר לנער מעל הבגדים. הבעיה היא כשהוא אוכל עגבניות, ספגטי, בננות, כל דבר נוזלי... אבל בכיף אני מרשה לו ללכלך אותי. מראש בבית אני לבושה כמו עוזרת בית ולא כמו שאני הולכת לעבודה. ותודה על המחמאות!

איזה מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

מרוב אהבתי אליו, שמתי אותו טפט על המחשב שלי :) תביאי עוד תמונות :)

שירי ל

New member
עוד בעניין הגן-

מהו היחס הנכון- גננות/ילדים לגילאי שנה ושלושה חודשים ומעלה? אני כבר מבולבלת...

מי-אור

New member
הי שירי ל. נדמה לי שאנחנו מכירות?

זאת קרן של שושה.... לגבי הגן - אם הגן שמצאת וביקרת היה כזה מקסים והדבר היחיד שהפריע הוא סיפור המוצץ אז ...בכל מקום תמצאי חסרון אחד לפחות (ואם זה המצב אז אשרך...) זה באמת נשמע קצת מוזר עניין המוצץ אבל בטח אפשר לפתור ע"י בקשה לא לעשות זאת וכן להרתיח את המוצצים של הילדים מספר פעמים במשך היום - לא קשה לביצוע, אני יודעת מהפעוטון שלי. 32 ילדים באיזה גיל?

איליי

New member
תמיד יהיה משהו

תמיד נסתכל מה יש בגן שלא טוב . הרי לא יכול להיות שהגן שלנו מושלם . לדעתי בתור אמא שהחליפה לילד 3 פעמים גן כי תמיד מצאתי מה לא טוב . הגיע הזמן להשיב לילדים ואם טוב להם והם נכנסים בחיוך וקשה להוציא אותם מהגן - הגן טוב

שירי ל

New member
בטח מכירות! ../images/Emo13.gif

עוד מהפורום הישן ב-IOL זה 32 ילדים בגילאי 1.1 עד שנתיים... לא קצת הרבה?

למעלה