המשך התייעצות -- אני לא יודע מה לעשות:
אחרי שבוע של טיפול תרופותי בלי הקאות, החתול חזר להקיא משלשום.
לא עזר שהעברתי אותו נטו למזון רטוב במרקם אחיד של פריסקיז, הוא מקיא מייד כשהוא אוכל.
האם ייתכן שיפור אם אעבור למזון רפואי לעיכול של היל׳ס?
רעיונות אחרים?
היי תולי, כמו שדימיטרי כתב תנסה מזון היפואלרגני. יש הרבה מזונות בשוק שמתהדרים בתואר היפואלרגני, עם צבי עם ארנבת בלי דגים עם דגים רק דגים בקר בלי עוף עוף בלי בקר וכו'. תכלס אין לך שמץ של מושג אם ולאיזה רכיב החתול שלך מגיב בהקאות. לכן היפואלרגני הכוונה היא לאוכל שעבר הידרוליזה כמו רויאל קנין היפואלרגני, וטלייף אולטרה היפו או הילס Z/D.
החתול שלי אוכל רויאל קנין הפואלרגני יבש וכמעדן רטוב יש שימורים של הילס zd. (לשימורים יש מרקם של פודינג והחתול לא מת על זה, אז אני מקפיאה את השימורים במנות קטנות ואחכ מפשירה במיקרו וזה הופך למעין פתיתים. אפשר גם בלי להקפיא לערבב את השימורים עם מים פושרים ולמעוך ביחד וזה הופך לקרם.)
לתת רק את זה ולהתאזר בסבלנות. יכול להיות שיפור הדרגתי שיכול לקחת כמה שבועות. אם החתול ממשיך להקיא בתדירות גבוהה ואין שיפור הוא יצטרך לקבל סטרואידים. (בכל מקרה כדי לקבל אבחנה ברורה אפשר לשאול את הוטרינר על אנדוסקופיה.)
(ההשערה שלי היא שהחתול שלך בזמן האישפוז קיבל זריקת סרניה - זריקה חזקה שמונעת הקאות עם פעילות לטווח ארוך ולכן היה לך שבוע שקט.)