התייעצות בפולנית
(איביי)

זו בדיוק לא השאלה

גם אם את יודעת מתי שלחו לך את לא יודעת מתי תקבלי. זה יכול להיות תוך חמישה ימים מהמשלוח, וזה יכול להיות גם אחרי חודש. בקיצור - זו שאלה שלא נותנת לך שום אינפורמציה משמעותית. לא הבנתי את השאלה השניה שלך - רכישות של מי את רוצה לראות? שלך? של המוכר? ומה עניין פגיעה בהכנסות לכאן?

Ultra marine

New member
לפני 5 ימים אין מה לפקוד את הדואר!

זאת התחלה. בנתיים חבילות שהזמנתי מאיביי הגיעו תוך שבוע וקצת גג. בכל מקרה, לגבי השאלה שלי, תהיתי אם אני יכולה לראות הזמנות שעשיתי לפני יותר מחודשיים. התבדחתי "שאולי עדיף לא לדעת" או שאיביי מעדיפים שלא נדע

edenable

New member
מצד אחד מה שאמרת נשמע מאוד הגיוני

מצד שני אני מזמינה באופן קבוע מ-beautyzone2007 שהוא אחד המוכרים הגדולים ששולחים לארץ עם המון מחירות אני תמיד מקבלת ממנו מייל תוך יום את INVOICE של המשלוח המשולב וגם את האישור של התשלום ושולחים לי 2 מיילים גם של הסטטוס וגם של פרטי החבילה. אז אין לי מראש צורך לנג'ס לו וגם כשבהתחלה שלחתי מייל עם שאלה (מהפרנויה הפולנית שלי) קיבלתי תשובה סובלנית מאוד תוך יום. ברור שיש כל מיני טיפוסים שם באי-ביי אבל אני לא נתקלתי בכזה שלא עידכן את הסטטוס (יש לי 3 קבועים בסה"כ)

עדן, יש פה כמה עניינים שצריך להפריד ביניהם

יש הליך שנקרא "עדכון סטטוס" שהוא למעשה איזשהו סימון שהמוכר עושה כשהוא שולח (או כשהוא רוצה שתחשבי שהוא שלח) ואיביי מודיעים לך על כך במייל, ויש מייל אישור משלוח שאת מקבלת מהמוכר. מייל האישור מהמוכר זה בעצם לא מייל שנשלח אלייך באופן פרטי אלא תוכנה שעושה את זה אוטומטית, והיא נמצאת אצל מוכרים מאוד גדולים באיביי. לא כל המוכרים באיביי משתמשים בתוכנות אוטומטיות שכאלה, ואלה שלא צריכים לעשות באופן ידני את עדכון הסטטוס (שאחריו איביי מודיעים לך במייל שהסטטוס עודכן). כך או כך מה שחשוב זה שאת תקבלי את מה שהזמנת. זמן המשלוח של המוכר לא קשור לכך בשום צורה - וכבר קיבלתי פעם משלוח אחרי חמישה חודשים מיום המשלוח. לא קיבלת? פתחי דיספיוט. את הדיספיוט שלך את צריכה לפתוח לא יאוחר מ 45 יום לאחר התשלום. שהמוכר ישבור את הראש עם זה. לא את.

למעלה