התייעצות לגבי אתרי היכרויות וההמשך

התייעצות לגבי אתרי היכרויות וההמשך

שלום לכולם אני אשמח אם תחוו דיעה על הבעיה הנ"ל... לבנות - האם גם אתם באותה בעיה? לבנים - האם נתקלתם בתופעה דומה מבנות? לפני כמה חודשים יצאתי עם בחור דרך אתר היכרויות באינטרנט... הוא היה חסון 1.90 ושרירי מאוד.. הבעיה שלי שאחרי כמה מפגשים במקום הומה אדם אני מפחדת לעבור למקום אינטימי יותר כי אני מפחדת משום שאני לא מכירה את הבנאדם בכלל והיום אנשים מספיק מתוחכמים ל"בדות" להם זהות חדשה וכל מה שכרוך בכך... מצד אחד אני מרגישה פרנואידית מצד שני גם לאנסים וכו' אין קרניים והם נראים נורמליים לחלוטין. ואני לא חושבת שאני "אעלה" על אחד מתוחכם כזה מאז אתרי היכרויות מרתיעים אותי.. מה דעתכם ? האם אני יחידה שמרגישה כך? תודה

Puzzluna

New member
היי נעמה ../images/Emo140.gif

משהו פה לא מסתדר לי, את שואלת על אותו בחור שהכרת לפני כמה חודשים? או בכלל על היכרות כזו? באופן כללי אני מבינה על מה החששות וגם אני ככה, אבל צריך לנסות ולדלות מה שיותר פרטים על הבחור ולסמוך על האינסטינקט הבסיסי שלנו. אם בחור לא משדר לי אמינות אני לא אמשיך להפגש איתו. מצד שני הרי אנשים סוטים אפשר לפגוש גם ברחוב כך שאין פה שחור או לבן. לסיכום, צריך להיות עם היד על הדופק אבל לא להסתגר בבית מהפחד.

אני שואלת על בכלל.. האם את בודקת את

הפרטים שהוא נותן לך? למשל מתקשרת למקום עבודה לראות שיש שם אחד כזה וכל מיני כאלה? ואגב, כמעט ולא יוצא לי להכיר אנשים "ברחוב".. ברור שאני לא מסתגרת בבית אני פשוט שואלת על בעיה שנראית לי שיותר חמורה מפעם לאור העובדה שהיום בכל הצ'טים מאוד מקובל להחליף זהויות, ובכלל - מה שפעם לא היינו עושים.. רובנו... אני בטוחה שפעם יצא לך להכיר אנשים שאחרי כמה פגישות חשבת לעצמך וואלה לא מה שחשבתי... לא?

Taz39

New member
לי יש חוקר ובלש פרטי...

אפשר תוך כדי החקירה לשאול שאלות תואמות רק שונות בסגנון... רק זה היה חסר לי להתחיל לחקור...אם את חוששת... תפגשי איתו רק במקומות ציבוריים איפה שיש אנשים סביבך עד שתרגישי מספיק בטוחה... לכי לפי האינטואציות שלך.... טאז - זז לסגנן שאלות...

נעמה היפה(זה לא מריץ' רץ?)../images/Emo13.gif

לא צריך לעשות עבודת בילוש. פשוט צריך להשתמש בחושים ולבחון את הפרטים הקטנים, לשאול שאלות מכוונות, לשוחח והרבה לפני המפגש באינטרנט-ועדיף כמובן בטלפון. אם הוא יגיד לך שיש לו 2 גומות בלחיים ותגלי שיש רק אחת זהו מחדל: )גם המתוחכמים ביותר לעיתים נופלים בפח באם את מספיק חדה כדי למצוא את הפריצות. מעבר לכך, כמו בכל דבר קיים הסיכון. רק אחרי שלומדים לברור מילים, לסנן תהיות. הדמות הופכת לנעימה שקטה שיש בה בדיוק את מה שרצית. צליל מכוון.

אכן מריצ' רץ... ואכן..

אני עושה את מה שאתה אומר אבל אז אני נראית באור שלילי כאילו לא סומכת על אנשים וכאלה... האם אתה היית רואה בחיוב בחורה שמתמהמת עד שנפגשת ביחידות.. לא היית שואל את עצמך "מה הקטע שלה"... וזה לא נעים להגיד למישהוא תראה אני לא מכירה אותך... זה מעליב לא? יחי הצליל המכוון...

ממש לא מעליב, להעליב זה כשמשקרים

אם השיחות המקדימות היו לנו נעימות, מלאות בתוכן, לא מובנות כמו שאלון בשב"כ, ורוב הסממנים מראים על אור חיובי כללי ומסירים צל של ספק על אדם לא ישר. חוסר הרצון שלה להיפגש היה מראה על פחדים או חוסר ביטחון מסוים שצריך לעודד ולכבד בכדי להבין את המניעים שלה. מעבר לכך, אני לא שופט אף אחת וגם לא ממהר לכלום ולפעמים זה בסדר ולגיטימי לשאול כל שאלה בסך הכל הרצון והמטרה היא משותפת ועולם האינטרנט טומן בתוכו הפתעות. לא כל דבר זה זבנג וגמרנו.

נימשון

New member
צודקת

גם אני לא מבינה מה יש להעלב מכך שבחורה רוצה לשמור על עצמה ומאחר ולא מכירה אותך היא לא רוצה להפגש בביתך.

נימשון

New member
אני לא גשש בלש

אבל אני גם לא ממהרת לרוץ להיות איתו לגמרי לבד אם אני לא בוטחת בו.

אז זהו שלא תמיד אני יודעת

אם אני לא בוטחת בו בגלל משהו מסוים (ואז ברור שאין מצב כמו שכתבת) או כי אני לא יודעת מה להחליט לגביו .. האם אפשר להמשיך איתו "הלאה".. במצב של לא לא אמין וגם לא כן אמין.. פשוט נייטרלי.. וזה לדעתי המצב רוב הזמן...

תסמכי על תחושה הבטן שלך

אני חושב שלכל אחד ואחת מאיתנו יש אינטואיציה ובדרך כלל היא לא מטעה אותנו תסמכי על האינטואיציה שלך ועל ההרגשה שלך אחרי כמה פגישות במקומות הומי אדם כדבריך אני חושב שאת יכולה לדעת קצת מי העומד מולך

אינטואיציה

כשרוצים לגרום לאדם לסטות מדרך עקרונותיו, שמים לו פיתיון של מילים יפות, חוכמה וטעם ואז הוא נלכד. ז"א הטיפשות או הנאיביות היא כמו מלכודת, והחוכמה היא הצוהר לחופש. אם לא יורדים לסוף הדעת לא מגלים את הכשלים. לדוגמא: להביט על שטר של 100 ש"ח ואיזו דמות מצויירת שם? כלומר אפשר להביט על משהו מסוים ובעצם לא לראות אותו. ככל שמראה עיניים/שמיעה מסוים יהיה מלא יותר במשמעויות פרדוכסליות, הוא יהפוך לעשיר במשמעויות. ולכן מה שבולט הוא זה שמושך תשומת לב ויש לחפש אותו.

גלית35

New member
נעמה זה רק עם הבחור הזה או עם../images/Emo20.gif

כל בחור שאת נפגשת איתו?

היי גלית - לא רק איתו אבל זה הביא

להרהורים בכלל על הנושא הזה, את יודעית, זה לא שאני פרנואידית אני משתפת ורוצה לשמוע דיעות של אחרים בנושא... חבל שבנים לא ענו כאן אם הם הרגישו את זה מבנות ואם כן איך זה השפיע להמשך...

למעלה