התייעצות לגבי אתרי היכרויות וההמשך

תשובה מבן

(רק בן, ללא צירופי מילים נלווים) אני פעם יצאתי עם מישהי נחמדה ושעירה מאוד, ועם פנים מצולקות ומבט של רוצחת סידרתית יפהפיה. והיה לה מנהג מאוד מיוחד ומקסים להחזיק באופן קבוע מתחת לחולצה מין מכשיר עינויים מתכתי מהמאה ה 17. ואני, כשישבתי איתה על כוס קפה, הרגשתי מין הרגשת אי-נוחות שקשה להסביר אותה, וקשה להצביע ממה היא נובעת. אולי היא שידרה לי שהיא לא נמשכת אליי מספיק. לא יודע. סתם נורות ורודות היבהבו לי ולא ידעתי מה מקורן. אבל השיא היה כשגיליתי כשהיא שיקרה לי בשם שלה. נתקפתי לפתע בפרנויה. משהו חשוד. אולי היא מסתירה משהו. פשוט הרגשתי שבגדו בי באמון אז קמתי והלכתי. ואפילו הלכתי בלי להסתכל אחורה. עד כאן. אולי זה דומה להרגשה שאת חשה? לילה טוב.

../images/Emo140.gifאהלן נעמה,ברוכה הבאה

ראשית,כמו שאמרו כאן מקודם אין כמו האינטואיציה כדי לבחון דברים ולהיות עם היד על הדופק שנית,בחיים שום דבר לא ידוע ולא בטוח ב100% ולכן יש לקחת סיכונים אם רוצים להתקדם לאנשהו בכל מקרה,אם את לא מרגישה בנוח עם הבחור אל תמהרי להכניס אותו לביתך או להגיע לביתוותמיד תמיד תהיי עם היד על הדופק,רק לא בהגזמה ולא בפראנויה. אני מאד יכולה להבין את עניין התרופפות האמון בגברים במיוחד אם נכווית בעבר,אלא שאל לך לתת לזה לפגוע בקשרים הנוכחיים או העתידיים שלך,כי כל אדם צריך לקבל את הצ'אנס והאמון בזכות עצמו.

נצל"ש...{סליחוי נעמונת}

לפניי שכתבתי כאן, פניתי במייל ניסיתי דרכים אחרות, אז לא לקפוץ. אז כך, שום אתר הכירות, לא פותח לי את תיבת המסרים\התיכתובת כבר יומיים. הכל בלנקו, למרות שישנן מעטפות מהבהבות {
42 הודעות }.. מחכה לתגובה מההנהלה של האתרים משהו לא מובן לי, מישהו מישהיא יכולים לתת הסבר?????????.. עצילו יש לי מלא'ן ת'לפים מישהואיים שמחכים למסר ממני.......

לא בטוחה שיש טעם לחוות

את החוויה הזו עם תחושות כפי שאת מתארת. לכולנו יש חששות, פחדים, התלבטויות, היסוסים. כלונו מגיעים עם הרבה פרפרים בבטן וסימני שאלה ענקיים. אבל לחוש דברים כה חזק, לא לעבור למקום אינטימי יותר בגלל... למה את מעבירה את עצמך את הסבל הזה מלכתחילה? את כל פעם נאבקת בעצמך מחדש ומכריחה עצמך להתגבר על זה? קשה להאמין לאדם זר, המדיה הזו משחקת משחקים איתנו ועושה עוול. אבל אם אנחנו נטיל ספק בהכל, מה הטעם? אין טעם. מה אני אומרת? תשתחררי, תרפי, תנשמי עמוק ותניחי לכל הפרנויות. אחרת את הורסת לעצמך את החוויה ,שגם ככה לא מענגת במלואה
בהצלחה וברוכה הבאה

למעלה