התייעצות לגבי ביטוח\תאונה

התייעצות לגבי ביטוח\תאונה

אתמול ביום שישי עשיתי, חציתי צומת ורכב בא מימין ועבר באדום מלא (יש עדים והכל) הרכב שלי מבוטח רק בביטוח חובה (לא צד ג' ולא מקיף) וכנראה הרכב שלי נפגע בצורה קשה אין קשר לזה שאין לי בטוח נכון? הצד השני אשםש ב 100% אז כל עניין הטיפול\טוטאל לוס זה עניין הביטוח של הרכב התובע? ומה אני עושה מפה? למי אני פונה תודה ושבוע טוב

תשובה

זה לא משנה אם יש/אין לך ביטוח מקיף ו/או צד ג'. אם נהג הרכב שפגע בך אשם בתאונה, הוא יצטרך לשאת בנזק שנגרם לך. כדאי לעקוב אחר ההליכים במשטרה נגד הנהג הפוגע, אם יש כאלה. אם הוא יורשע זה יכול רק לעזור בהליך האזרחי נגדו. ברר אם יש לנהג הפוגע ביטוח מקיף/צד ג'. פנה לעו"ד המתמחה בנזיקין.

הנהג אשם בוודאות יש לי עדים

רק שלמשטרה הוא אומר שהוא לא זוכר (ממש מסכן) החוקר רמז לי שהוא מבין שהוא אשם אבל התיק ייסגר עוד הרבה זמן והוא לא יכול להביא לי את התיק או להגיד לי את התוצאות מה אני עושה במצב הזה??

אני צריך ייעוץ בבקשה

לבנאדם יש ביטוח מקיף דברתי עם חברת הביטוח שלו (ביטוח ישיר) הוא אמר להם שהוא לא יודע מי אשם איך אני מגיע למצב שחברת הביטוח שלו מתקנת את הנזק שנגרם לרכב שלי

תשובה

עליך כתובע נטל ההוכחה. נסה לשכנע את בית משפט. הייתי בכל זאת ממתין לממצאי המשטרה.

למעלה