התייעצות לגבי "ידידות"

Mandy18

New member
מה בדיוק מפריע לך בקשר איתן?

לפי דעתי כאשר מנסים להיפטר מאנשים בחייו של הבן זוג זה מעיד על צורך לשלוט + חוסר ביטחון עצמי.
לחברה שלי היה חבר פסיכי שהחליט שאחת החברות הכי טובות שלה היא לא משהו (משום מה הוא גם החליט שהיא לסבית...והיא לא) וגרם לה להתרחק ממנה. חברה שלי זרקה אותו כאשר הבינה שהוא גם אלים ומאוד מפחיד . את יכולה לראות מצב בוא החבר החדש שלך אומר לך שתפסיקי להיות בקשר עם חברות שלך או המשפחה שלך? זה נשמע לך בריא?

אני מבינה שמפריע לך שהן נקבות אבל תכלס הם ידידים די הרבה זמן ונשארו רק ידידים אז מה כבר יכול לקרות?

שנית, עם כל הכבוד, אם החבר שלך ינתק קשר עם מישהי שהיה בקשר 9 שנים בשביל מישהי שנמצא 3 חודשים, אז החבר שלך הוא לא משהו. הנאמנות שלו די שואפת לאפס...

יש דבר כזה ידידות בין גבר לאישה

שזה אלפטוני...
&nbsp
רק הבעיה היא-
שאם גבר חלש אופי\מקשיב לדעות של אחרים ולא משתמש בשכל שלו:
&nbsp
אז נוצרת הבעיה, שידידה טובה יכולה להשפיע עליו בכל מיני דברים של זוגיות....
ידידה יכולה לשמש לו פסיכולוגית, לתת לו עצות מה לעשות ואיך להתנהג -איתך בת הזוג שלו.
&nbsp
ואז את תהיי בבעיה.
לא מדברת עלייך ספציפית כן?
פשוט היו מקרים אמיתיים כאלו.
&nbsp
אם לגבר יש ידידה
וזה אלפטוני
אז שניהם מתייעצים אחד עם השני
ולקשר הזה, איתה יש לגבר תועלת כלשהי- בין אם יעוץ כלשהו, וכו'
זאת אומרת גבר לא ילך עם ידידה סתם ככה...
אלא אם כן יש להם דברים משותפים ביחד, ולו אין כימיה איתה כדי להיות איתה בזוגיות
&nbsp
אך זה לא אומר שהידידה לא מאוהבת בו.
אולי כן?
&nbsp
בקיצור
אני אישית כבר לא יוצאת עם גברים שיש להם ידידות.
&nbsp

מה הייתי עושה? אני עשיתי.מיעץ לך לא לעשות.

בקרוב "אנחנו גם עוברים לגור ביחד", ואז הכל יעביר הילוך מסיר לחץ בבישול איטי לחצי דקה במיקרו וזה לוהט...
תעברו לגור ביחד כמו שצריך לעבור לגור ביחד וזה אומר מה שבראש של שניכם הייתם רוצים שיהיה בין זוג שגר ביחד, ואיך זה אמור להיות בחלומות וכמה את מוכנה והוא מוכן להשקיע בשביל זה.
&nbsp
אבל ברצינות עכשיו:
שמעת מה לגואל רצון, ולהתכרבל בקבוצה בחורף זה מעיק. וכשמעגלים למעלה מתמטית בשלהי גילאי ה20 יכול להיות גם 25 ופתאום זה לא נשמע כל כך מכובד יותר.
(פרגית) יוצא

&nbsp

davka1

New member
אני לא הייתי מקבלת ידידות אצל בעלי

ולא שלא היתה אחת בתחילת הקשר. איזו ספחת אחת שנדבקה אליו והוא התמים אמר לי שזה אפלטוני לגמרי. היו מדברים המון המון, הוא היה מתייעץ איתה לגבי ועוד. כשעברנו לגור יחד והוא הרגיש מחוייבות לרוץ לדבר איתה כי לא דיבר איתה מספר ימים בגלל המעבר, עמדתי על כך שיצמצם את הקשר (זה גרם לריב ענק), ולאחר החתונה הקשר פסק לחלוטין ביוזמתי. מאז אין לו ידידות.
אל תהיי תמימה כזו, בידידות בין גבר לאשה לפחות צד אחד מעוניין ויוזם ומתחזק את הקשר. אולי לא מעוניין ברמה של להפך לבני זוג, אבל ברמה שנמשכים אחד לשני ואם ההזדמנות המתאימה תצוץ, משהו בהחלט יכול לקרות.
החבר שלך נשמע מעצבן על פי ההתנהלות שאת מספרת עם המתדלקת, וגם העובדה שיש לו 3 ידידות טובות (לא רק אחת). הוא נשמע אחד שתשומת לב נשית מאוד קורצת לו, והוא מתבל זאת בתמימות רבה. מי שאומר לידידה שהיא היפה בנשים הוא מעודד את ההדלקות שלה עליו. כך גם מי שמפלרטט עם מתדלקות. אני חייבת להודות שאני לא הייתי מסוגלת להיות עם אחד כזה, אבל יש סיכוי שתצליחי לגמול אותו מזה.
אתם רק 3 חודשים יחד אבל את אומרת שהוא חשוב לך ושאתם עוברים לגור יחד. אז תתנהלי בחוכמה. עכשיו אל תגידי לו שינתק איתן קשר, תיפגשי איתן ותגידי לו כמה הן נחמדות ומקסימות. מדוע? "היפה בנשים" כן מרגישה כלפיו משהו (ולכן הוא בתת מודע או שלא בתת מודע מעודד אותה כי תשומת הלב כייפית לו) ומאוד יתכן שהיא מלכלכת עלייך בשיטה מתוחכמת. אמשיך עוד מעט

davka1

New member
ממשיכה

בקיצור, כל עוד אתם לא גרים יחד, מדי פעם תגידי דברים נחמדים על הידידות שלו ואל תגידי דבר רע עליהן. בגלל שהן נחמדות בעינייך (...) תגידי שאת גם רוצה להצטרף כשהוא נפגש איתן, והכל בחיוך. במפגשים כמובן לסמן טריטוריה עם החזקות ידיים ובדיחות פנימיות בינך ובינו.
לאחר שתגורו יחד, לאט לאט כשיציע להפגש עם הידידות מדי פעם תסכימי, אך לעיתים תגידי שתכננת לכם בילוי אחר (סרט שאת רוצה לראות).
אחרי שתחליטו להתחתן, אל תהיי כל כך נחמדה לידידות, ותתחילי להביע מורת רוח מדי פעם מהן.
לאחר החתונה, אין יותר מפגשים ביניכם. זהו. לא מתאים לך איך שהן מתחנחנות וזה לא מתאים שאיש נשוי יתרועע עם ידידות לא מפרגנות. ואת הכל עם חיוך ובמתיקות.
כשלבעלך יש ידידות טובות שכאלו, כך צריך להתנהג. מניפולטיבי אמנם, אך גם בעלך מניפולטיבי כשהוא מפלרטט בתמימות אלוהית עם בחורות מתחת לאף שלך. אל תתני להן פתח להכניס לו רעיונות לראש ואל תגרמי לריבים בגללן. הן צריכות להיות נון אישיו, ולאט לאט תובילי אותן למקום הזה.
כצעד ראשון את חייבת להתחיל להיפגש איתן כשהוא נפגש איתן כי בהתנהגות שלך את נותנת להן את הכוח.

InTheKitchen

New member
אני ממש מצטערת

אבל שום מילה ממה שאמרת לא תקפה לגביו.
יצאתי גם עם גברים כאלו. אני יודעת להפריד בין התנהגות גברית טיפוסית.
הוא פשוט לא גבר טיפוסי. אני ממש לא צריכה לסמן טריטוריה, הוא לא הרכוש שלי.
אגב, ניפגשתי איתן כבר.
&nbsp

davka1

New member
שיהיה לך בךהצלחה

בסופו של דבר כל אחד צובר את נסיון החיים שלו.
איך היה בפגישה איתן? איך התרשמת?

תשמעי, אלה העצות הכי מניפולטיביות בעולם, אבל

חייבת להודות שתכל'ס את די צודקת.
&nbsp
&nbsp

תשובתי

פגשת אותו עם ידידות בחייו - אינך יכולה/רשאית לבקש להוציאן מחייו, או שלא ייפגש עימן. את כן יכולה לבקש שלא ירכוש ידידות חדשות, ושימתן משמעותית (!) את המפגשים/שיחות עימן.
&nbsp
אבל אותי מדאיג יותר שלאחר שלושה חודשים אתם עוברים לגור יחד:)

חחחח.. חייבת לשאול

איך בתור מנהל קומונת אהבה ללא גבולות אתה מודאג מזה שהם עוברים לגור יחד אחרי שלושה חודשים?
אגב, זה קורה כל יום, בדרך כלל בגלל יוקר המחייה, ככה זה כשמהר מאוד מבינים שגם ככה ישנים כל לילה באותו הבית וחבל על אלפי שקלים שנזרקים לחינם כל חודש.
ולכתובת השירשור, יהיה בסדר, עברתי לגור עם בן זוגי אחרי חודש, היום, שנתיים אחרי, מאושרים עם תינוקת מושלמת.
בהצלחה :)

היי

אני באמת לא רואה מה הקשר בין הקומונה (הכ"כ לא פעילה) שלי, לבין דעתי שבמקרה הספציפי שלה, המעבר נראה לי מוקדם.
כל מקרה ולגופו: בסיטואציה שלה, שיש לא מעט נושאים לא פתורים, לדעתי זה לא יהיה חכם למהר למגורים משותפים.

למעלה