התייעצות לגבי כנס מחקרי בחו"ל

כנראה שההגדרה שלי לפרסום יותר רחבה משלך

גם בביולוגיה או ברפואה הרבה פעמים לא יוצאים פרוסידינגס ובכלל מגישים רק אבסטרקט ולא מאמר. עדיין זה
א. עובר ריוויו
ב. נחשף לקהל (גם אם רק בהצגה בעל-פה או בכלל בפוסטר)
ג. הכי חשוב: שורה בקורות החיים, שעבור מישהו שנמצא רק בתחילת הדרך יכולה להיות חשובה.
מהבחינות האלו זה פרסום- גם אם לא נחשב במיוחד (אבל עבור מישהו בתחילת הדרך זה עדיין עשוי להיות משמעותי).

אגב, הדוקטורט שלי הוא ממחלקה ששייכת לפקולטה למדעי הרוח, אבל התחום כל-כך רחב שיש בו מגוון שלם של נושאים ותרבות פרסום על כל הטווח שבין מדעי המחשב (הפרסומים העיקריים והנחשבים הם בכנסים) ועד מדעי הרוח (הפרסום העיקרי הוא בספרים). בנושאים שאני עסקתי בהם בדוקטורט זה קרוב יותר למדעי החברה, וכיום בתחום העיסוק שלי התרבות קרןבה לרפואה/ מדעי הבריאות (מאמרים קצרים יחסית בכתבי עת, כנסים שלהם מגישים רק אבסטרקט) אבל עם השפעות של מדעי המחשב (מספר כנסים שבהם מציגים מאמרים שיוצאים בפרוסידינגס)

d a p h n a

New member
זה בהחלט שורה בקורות החיים

אבל אני לא חושבת שמישהו מתייחס לזה כאל "פרסום".
&nbsp

shudaizi

New member
מה המנחה שלך אומרת?

נראה לי שלמנחה שלך יש את הכלים לדעת אם זה כנס גדול או חשוב בתחום.
מהלינק ששמת לי זה נראה כמו כנס נישתי (רק על אספקט מסוים במוסיקולוגיה - גיטרה), מצד שני הדוברים המרכזיים מגיעים לא רק מאוסטרליה.
האם מישהו מהדוברים הוא שם גדול בתחום או מישהו שאתה רוצה לעבוד איתו?
כנס גדול או מרכזי לרוב הוא כזה של אגודה מקצועית מסוימת (נניח American Historian Association ) או של אזור מסוים (נניח כנס לימודי אפריקה של החוף המערבי בארה"ב) ולא של אוניברסיטה ספציפית.
אם אני הייתי במקומך, הייתי הולכת רק אם אתה יודע שיש שם מישהו ספציפי שאתה רוצה לפגוש (כמנחה פוטנציאלי לדוקטורט), למרות שזה לא נעים לבטל אחרי שהתקבלת.

3rd CYR

New member

מסכימה לחלוטין. כדאי להתיעץ עם המנחה ולהבין טוב יותר את המשמעות של הכנס לתחום שלך על סמך חוות דעת של משהו שבקיא בתחום. להסתכל על התוכניה ולהחליט עד כמה בכירים המציגים והאם לעשות שמוזינג איתם יקדם אותך מקצועית.
&nbsp
אם ישנם אנשים שמעניינים אותך, הייתי גם שולחת להם אימיילים ומבקשת להפגש איתם בכנס. מזמינה אותם להרצאה שלך ומבקשת מהם לקבוע ארוחת צהרים או פגישה לקפה. אם יש לך 2-4 אנשים משמעותיים מאד (מנחים פוטנציאלים) שאתה פוגש במהלך הכנס לקפה זה יהיה שווה את הנסיעה. אם אתה מקבל כתף קרה, אז הסיבה היחידה לנסוע זה "לא נעים" מהביטול,כי הכנס כנראה לא יקדם אותך במיוחד.

nadav779

New member
תודה. העניין הוא שאין תוכנייה עדיין

מייל הקבלה הבטיח שיהו עוד פרטים בחודש הבא.

אני לא יודע מה אתה תחליט בסוף, אבל עשית לי חשק ללכת...

אני לא מוסיקולוג, אבל אני כן מנגן קצת בגיטרה, וגם גר במלבורן. נשמע מאד מעניין.

למעלה