התייעצות לגבי מכשיר כורך ספירלה (בינדר)

התייעצות לגבי מכשיר כורך ספירלה (בינדר)

אני מתלבטת האם כדאי לקנות מכשיר בינדר כמו שמציעים בחנויות לציוד משרדי (עלות ממוצעת 250 ש"ח)
או לקנות את מכשיר מהדגמים שבחנויות הסקראפ. השימוש הוא לצורך עבודה ופלאז'ר כאחד.
אשמח להמלצה על דגמים טובים והמתאימים לגודל A4 וגדלים נוספים.+ יתרונות/חסרונות/תובנות.

תודה מראש,

little stamper

New member
זה מאוד תלוי בתוצאה שאת רוצה לקבל.

המכשירים המיועדים לשימוש משרדי למיטב ידיעתי מתאימים לספירלות פלסטיק פשוטות שמאוד לא מחמיאות לעיצוב מיני אלבומים ולעומת זאת מתאימות לצרכים משרדיים (בעיקר בעלויות). לעומת זאת הספירלות של המכשירים הייעודים לתחום הן ספירלות מתכת יפות יותר ואיכותיות יותר (לדעתי).
אני משתמשת בbind it all והוא מתאים גם לגודל A4 . אני מאוד מרוצה מהעובדה שהוא קטן וקומפקטי ולא תופס הרבה מקום. והוא מספיק לצרכים שלי. אני קניתי אותו לפני שנה בערך במבצע מאחת החנויות בחו"ל לא זוכרת איפה ב40 דולר כולל משלוח , ספירלות ועוד כמה חלקים נילווים שהגיעו במתנה.
יש גם את הCinch אני לא יודעת איך הוא. אבל אני יודעת שהיום כבר יש לו גירסה שעושה חורים מרובעים ולא רק עגולים (לדעתי הם יותר יפים) הוא יקר יחסית אבל מעולם לא השתמשתי בו אז אני לא יכולה להמליץ. אולי מישהי אחרת תוכל לפרט עליו יותר.

מצטרפת לשאלה...

ברור לי שלא אקנה את הכורכים המשרדיים, אבל אני מתלבטת איזה מהייעודים לסקראפבוקינג לקנות. אשמח לעצות!

למעלה