התייעצות לגבי קרם לאמא

pumiki8

New member
הטקטיקה שלי היא להפתיע אותה במשהו טוב,

ואז לסחוף אותה לתוך התחום.
בגלל שאני עוד בשלבים הראשוניים, ואין לי לא תקציב ולא מטרה להרכיב ארסנל נורא מורכב ועשיר כרגע אני מעדיף לבחור את החומרים המולטי-פונקציונליים ביותר. עם נבט החיטה אני חושב שאשתמש פחות מאשר באבוקדו. מדוע למון גראס?
אמא היא טיפוס עדין, אני לא רוצה "להרתיע" אותה עם ריחות שהם חזקים יחסית או לימוניים יחסית כי היא נוטה לפן הנשי-עדין-קלאסי; יסמין, ורד, גרניום...

מסכימה בעיניין הגזר

פחות מסכימה בעיניין הנבט חיטה...
אני לא מתה עליו כי הריח שלו לא נעים כל כך והסמיכות שלו מכבידה על התערובת.
באופן אישי, מעדיפה תמיד ויטמין E טהור. לגבי הלימון, אני חושבת שהניחוח שלו נפלא וגם מתאים לקיץ (זה היה רעיון טוב) אבל אז היא תוכל להשתמש בו רק בשעות הערב בגלל שהוא פוטוטוקסי ואסור להיחשף איתו לשמש. יום מקסים, (איזה חום היום...
)

pumiki8

New member
מהניסיון שלי עם שמן הנבט, גם המריחה שלו

היא לא הכי נעימה על העור, אז באמת וויתרתי.
שאלה לגבי הוויטמין E - הבנתי שזה חיוני לטפטף טיפה ממנו או משמן אתרי לימון לתוך בקבוק שמן ברגע הפתיחה - האם פשוט לפתוח את הפקק המוזר, לטפטף טיפה, לסגור ולערבב? במיוחד בקיץ - לא הייתי רוצה "להגביל" אותה עם שמן פוטוסנסטיבי. וכאמור - אני רוצה שהשמנים יהיו כמה שיותר "פרחיים" ונשיים וקלאסיים.
חום? חום זו לא מילה לזוועה שמתרחשת בחוץ. גם חם והשמש יוקדת, וגם יורד גשם ולח ומגעיל. זה בדיוק יום להדליק מזגן, ולהתבטט!

אני לא יודעת ..

עם איזה שמן נבט חיטה השתמשת.. אבל שלי באמת נהדר:) אולי זו רק אני אבל אני מאד אוהבת להשתמש איתו. אם אתה לא מעוניין לשים משהו לימוני מידי השמנים שבחרת לעצמך טובים בהחלט. זה הכל עניין של טעם:) ועל כך אמרו חכמים ממני... על טעם ועל ריח.. אין להתווכח!!!

מהנסיון שלי..

נבט חיטה הוא מעולה, ואם משתמשים בו במינון נמוך ריחו הלא נעים "נבלע" לדעתי הוא נפלא, חבל לשלול אותו , בעיני המרקם שלו מאד נעים ואל תשכחי שהוא לא כבד כמו האבוקדו. לגבי הלימון,,, אני לא חושבת שהיא תרצה לשים קרם שומני על העור בחום הזה אלא להשתמש בו רק בערב לפני השינה או משהו.. סתם אינטואיצה של בחורה:)

pumiki8

New member
../images/Emo13.gif אני בטוח שכשתהיה לי מטרה קונקרטית

הרבה יותר להשתמש בנבט חיטה - אשתמש. אבל כמתחיל, שרק מבסס את הארסנל שלו - אני לא רוצה להגזים יותר מדי כרגע. אני מעדיף להסתפק בכמה שפחות שמנים, שלכמה שיותר מהר יש כמה שיותר תפקודים. עם הזמן זה רק יגדל.
זו לא אינטואיציה של בחורה, אלא טמטום של בחור
- את צודקת לחלוטין, שמן, בניגוד לקרם, הוא לא משהו ששולפים מתוך התיק ומשתמשים. מדוע הלימון - ע"מ להבהיר את העור?

הלימון...

גם בגלל הריח וגם על מנת להבהיר את העור .. בהחלט. הלימון מלבד זאת עוזר בהזרמת הדם למקום כי הוא מעט מכווץ וגורם למקום להראות מעט "חי".

תשמעי...

אנחנו הנשים שונות ומשונות... יש כאלו ששמן לא יגע בהן
יש כאלו שקרם לא נעים להן
ויש את אלו שבחום לא מסוגלות למרוח כלום...
בחיי שאם לא היה לי חם, הייתי בטוחה שאמצע דצמבר, דרך החלוןשמולי אני רואה את הצמחיה מתעופפת כל כך חזק והכל כל כך אפור. הייתי חייבת לשתף מישהו...

אולי אנחנו בלונדון ...

ואנחנו פשוט לא מודעים לכך.. זה מה שעלה לי בראש אתמול.. מזג אויר משונה לחלוטין!!!

למעלה