התייעצות לגבי תביעה

BrokenWings

New member
התייעצות לגבי תביעה

אני לא בטוח שאני בפורום הנכון ואם לא וידוע לכם לאן ללכת אני כמובן אודה. פשוט אין לי נסיון בנושא ולא את הכלים בשביל להגיע להחלטה מושכלת, לכן אנסה את כוחי פה.
לפני יותר משנה פרקתי את כתף שמאל בחתונה של חבר, פריקה ראשונית. שכרתי עו"ד ותבעתי את חברת הביטוח, והגשתי להם גם מכתב מרופא מומחה המציין את מצבי.
בקצרה: חברת הביטוח לא מוכנה לפיצוי גבוה מ 5,000 שקל והעו"ד שלי לוחצת לקחת את זה. אני באופן אישי חושב שהסכום נמוך מידי וצפיתי למספר הקרוב יותר ל-20, אבל שוב פעם...אין לי נסיון בנושא ולא את הידע הדרוש כדי לדעת האם אני מגזים או שמע כדי להחליף עו"ד ולנסות שוב?
אני מבין שאין לכם את הנתונים הדרושים כדי לתת לי מידע מדויק לכן כמובן במידה ויש שאלה אני אשמח לענות ומעבר לזה הייתי רוצה לדעת ממוצע, האם זה נשמע הגיוני?
תודה מראש לכל מי שיענה,
צביקה.

הבולאי

New member
למה מישהוא צריך לשלם עבור פריקת כתף בחתונה?

קח מה שמציעים לך אבל דרוש כי סח'ט של העו'ד ישטלם ע'י חברצת הבטוח,לאחר 5000 שלך.

BrokenWings

New member
קודם כל תודה על התגובה

מעבר לזאת, אני תובע מאחר וזה קרה בעקבות רשלנות של המקום (רחבת הריקודים הייתה רטובה ולמרות שאמרו להם לנקות לא עשו זאת) ואני החלקתי ופרקתי את הכתף.
ובאמת 5000 שקל זה הגיוני? כנראה שאני חי בסרט :)

הבולאי

New member
במשפט הם יגידו כי רקדת למרות שידעת שהרצפה

רטובה. קח הצעתם כפי שכתבתי.

תשובה

על פניו נראה כי מדובר בפיצוי נמוך שמתאים בד"כ למצבים שבהם לא נותרה כל נכות ו/או למצבים שבהם אין כ"כ סיכוי לתביעה בביהמ"ש, והצד שכנגד מוכן לקנות סיכון בערכי מטרד. מעבר לכך - לא ניתן להתייחס לשאלה כזו בפורום אינטרנטי. יש לבחון את התיעוד הרפואי, העבר הרפואי, נסיבות התאונה המדויקות, הראיות שיש וכיו"ב. יתכן שלאור אלו הפיצוי דווקא כן מתאים בנסיבות העניין, כמו שיכול להיות שמדובר בפיצוי שאינו ראוי. אני מציע שאם תרצה לקבל חוו"ד שנייה פשוט תפנה לעו"ד לייעוץ פרטני.

BrokenWings

New member
תודה רבה

על התגובה, מצטער שלקח לי הרבה זמן יחסית להתייחס..פשוט לצערי ביום חמישי פרקתי את הכתף שמאל בפעם השניה.
כמו שאמרתי, תודה על ההתייחסות

Piano mania

New member
ליואב - התגובה שלך מאוד מוזרה

אני דווקא חשבתי שאם אדם לקח עו"ד אז מן הראוי שהוא יאמין בעוה"ד שלו ואם עוה"ד ממליץ לו על X אז הלקוח יקבל את ההמלצה משום שהוא אמור לסמוך על עוה"ד שלו. במקום זה אתה מציע ללקוח ללכת ולהתחיל לבדוק את עוה"ד שלו מאחורי גבו ? והכל בשביל מה ? בשביל שאולי התיק שווה 9,000 ש"ח ולא 5,000 ש"ח ? הרי בגין פריקת כתף לא תקבל הרבה יותר בכל מקרה ... לא נשמע לי ראוי . . .

תשובה

אז מה היתה מטרת הפנייה שלך אל הפורום מלכתחילה?!
כמו שבעניין רפואי לפעמים הולכים לשמוע חוו"ד שניה, כך גם בעניין משפטי זה אפשרי ואף מקובל. אין פה עניין של ללכת מאחורי הגב. בסופו של דבר זהו אינטרס שלך.

אם פרקת שוב את אותה כתף הייתי מציע לך ללכת לקבל חוו"ד רפואית.

למעלה