התייעצות לגני תאונת דרכים חשוב !!

sexydavid

New member
התייעצות לגני תאונת דרכים חשוב !!

בקר מצוין לכל הגולשים יש לי כמה שאלות בנושא של תביעות קטנות פשוט מקרה שקרה לי ואני אשמח לכמה עצות ותגובות מענינות לפני כ שנתיים קרא לי תאונה באילת נהג מונית נכנס בי מאחורה מכה שנראתה חזק אבל מבחוץ הנזק נראה לא גבוה בקיצור לעניין הוא לא הסכים לתת פרטים נסענו לאיזה מוסך שהוא מכיר באילת אמרו לנו צריך להרים תרכב על הליפט כדי לראות תנזק והוא טוען בכתב הגנה שהמוסכניק אמר שהנזק הוא 900 שח בקיצור הוא משקר ולא הסכים עדיין לתת פרטים כי המונית לא שלו אז הוא אמר ניסע לבעל המונית נסענו אליו והוא נתן לי תפרטים יצא לי הנשמה עד שהוצאתי מימנו תפרטים בקיצור עכשיו אחרי שנתיים בערך בעוד כשלוש שבועות יתקיים משפט והמשפט שהיה אמור להתקיים בתל אביב עבר לאילת כי הנתבע ביקש השופט אישר יש לי דוח שמאי והנזק הוא כ 5000 שח השאלה העיקרתי שמדאיגה אותי היא האם לפנות לעורך דין אוטוטו לפני המשפט ליעוץ או שייצג אותי במשפט או פשוט ללכת אם השמאי ?

תשובה:

א. היה מאוד עוזר לו היית מפסק את הקטע הארוך שכתבת.. (אתה יודע: פסיק, נקודה). ב. לא ברור לי באיזו ערכאה הדיון: תביעות קטנות? שלום? ג. מי כתב עבורך את הכתב תביעה?

sexydavid

New member
תשובה

א. אתה צודק מצטער שלא פיסקתי וניקדתי ב.הדיון הוא תביעות קטנות בבית משפט באילת ג.השמאי כתב את כתב התביעה

תשובה

1. מכיוון שהדיון הוא בתביעות קטנות אינך יכול להגיע עם עו"ד. 2. לא יזיק אם תגיע גם עם השמאי, שכן הוא עשוי להעיד (למרות שהסיכוי לכך קטן, כי אני מניח שהדוח שמאי מצורף לכתב התביעה, ומלכתחילה הוויכוח הוא על הגורם לתאונה מה שהשמאי לא יוכל להעיד עליו).

למעלה