התייעצות

Johnblaze

New member
התייעצות

מקרה שאנילא יודע מה לעשות כמו כמו ביד שנתתי זה קורה הרבה פעמים דווקא אתה מקבל בפלופ OPEN HANDED ST8 DRAW והיריב מעלה לך ,אתה יודע שהסכויים הוא כנראה 1-2 לטובתו כי יש לו זוג גבוה אתה יודע שאם תשווה אתה תהיה מחוייב לקופה או קרוב מאוד לזה וכל מה שתקבל זה לראות קלף אחד בדוגמא פה עשיתי אול אין בגלל שהסתמכתי על הFOLD EQUITY שלו אבל אני בכלל לא בטוח שזה המהלך הנכון מקווה שתעזרו Full Tilt Poker Game #15531769223: $10 + $1 Sit & Go (113876985), Table 2 - 200/400 - No Limit Hold'em - 16:09:23 ET - 2009/10/23 Seat 2: AuxAbsents (5,030) Seat 6: PJShark (10,710) Seat 7: the general 778 (7,080) Seat 9: Pacco4 (4,180) Pacco4 posts the small blind of 200 AuxAbsents posts the big blind of 400 The button is in seat #7 *** HOLE CARDS *** Dealt to AuxAbsents [Td 9s] PJShark folds the general 778 raises to 800 Pacco4 folds AuxAbsents calls 400 *** FLOP *** [8d Jd Ks] AuxAbsents has 15 seconds left to act AuxAbsents checks the general 778 bets 1,200 AuxAbsents has 15 seconds left to act AuxAbsents raises to 4,230, and is all in the general 778 has 15 seconds left to act the general 778 has requested TIME the general 778 calls 3,030 AuxAbsents shows [Td 9s] the general 778 shows [Tc Kc] *** TURN *** [8d Jd Ks] [6c] *** RIVER *** [8d Jd Ks 6c] [4d] AuxAbsents shows King Jack high the general 778 shows a pair of Kings the general 778 wins the pot (10,260) with a pair of Kings AuxAbsents stands up *** SUMMARY *** Total pot 10,260 | Rake 0 Board: [8d Jd Ks 6c 4d] Seat 2: AuxAbsents (big blind) showed [Td 9s] and lost with King Jack high Seat 6: PJShark didn't bet (folded) Seat 7: the general 778 (button) showed [Tc Kc] and won (10,260) with a pair of Kings Seat 9: Pacco4 (small blind) folded before the Flop

Johnblaze

New member
היד קצתשונה מהיד של ההואא למלמטה (שמשון)

פה לא היה כ"כ סיכוי שיש למישהו צבע והוא גם לא אמר אם הוא עשה את האול אין או שהוא השווה שזה שונה לגמרי

שמשון7

New member
אני עשיתי אול אין

הוא היה בפוזישן עליי . עשיתי רייז או עשה רירייז ואני אול אין. התפלאתי שהוא השווה ושיש לו רק זוג 9 ויהלום אחד כי שיחק די טייט

2המרפא

New member
תשמע אם יש לך ריד עליו על זוג גבוה

או אובר פייר שזה אותו דבר בשבילך אתה מהמר. בסיט אנד גו במצב הזה אתה תהיה במצב שאם אתה לא פוגע בטרן רוב הסטאק שלך על השולחן עם כאלה רייזים. השיקול שלך עם אתה רוצה להמר ולהכפיל או שאתה מקפל, קשה לי לראות איך קול פה הגיוני מה גם שיש סיכוי שהוא יצליח לפענח את מה שאתה משחק והוא לא ישלם לך. תשמע אפשר להצדיק גם לקפל וגם לדחוף, לעשות קול זה קשה ולא הייתי עושה את זה. וכמו שאמרת יש מצב שיש FOLD EQUITY שאתה יכול לייצג זוגיים, סט כזה או אחר או פשוט מלך יותר גבוה, בסך הכל עשית טוב, אין מה להתבאס זאת בחירה לפה או לשם שהיא מוצדקת בשתי המקרים בסיט אנד גו שאתה שורט סטאק תמידי כמעט

Johnblaze

New member
כן

CALL זה בטח מהלך חלש השאלה מה יותר נכון אול אין או פולד ? לא יכול להיות ששניהם נכונים באותה מידה חייב להיות מהלך יותר נכון

2המרפא

New member
לכאורה אתה מקבל פוט אודס לאול אין

קשה להגיד יש לך גם פולד אקוויטי, וגם פוט אודס לנאטס אין פה החלטה רעה בכל מקרה תלוי באופי שלך אם אתה אוהב להמר או לא.

darkAI

New member
זה לא הרבה הבדל האמת, פשוט העניין הוא שבנוסף

לזה שהוא underdog מכל בחינה מול כמעט כל יד לגיטית[או יד פוטנציאלית], אז גם אם הוא יפגע בקלף שהוא צריך, הוא עדיין יכול להפסיד, מה שרק נותן יותר משקל לכיוון הפולד.

darkAI

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שבאתי לכתוב. מה שכן - הייתי שוקל לדחוף אם היריב גונב כל הזמן בליינדים ונותן הרבה Cbets.

darkAI

New member
הבהרה: אני מתכוון לדחוף בפלופ אם כבר קראת

לא לדחוף preflop.

Johnblaze

New member
למה פולד לפני ?

לשלם 400 לקופה של 1400 לגנב בליינדים. ועוד עם יד פוצנטאלית כמו JT אשמח אם תסביר למה פולד לפני וגם למה פולד אחרי

darkAI

New member
גם 45s היא יד פוטנציאלית, לא אומר שאתה צריך

לשחק אותה פה. והאמת, אני מעדיף מבחינת ידיים פוטנציאליות לשחק 45s על פני T9o. מה גם שאתה מחפש ידיים פוטנציאליות, אם כבר, כשיש לך מספיק צ'יפים לתמרן איתם ומספיק צ'יפים שאתה יכול להרשות לעצמך להפסיד. יש לך רק 10BB ולהשקיע 10% מהערימה שלך על יד שברוב המוחלט של המקרים לא תהפוך למשהו חזק על הפלופ[אולי בהמשך וגם זה לרוב לא] ועוד כשאתה out of position וגם היריב נורא shortstack, היא ממש לא רעיון חכם. שנית כל - אם הוא משווה עם king או jack, אתה במצב רע עם רק 35% לנצח. מה גם שאם הוא מחליט להמר גם כן עם יד כמו AQ או משהו בסגנון, הוא עדיין במצב יותר טוב ממך. לא רואה סיבה להכניס את כל הצ'יפים שלך כשהסיכויים לרעתך. אז אם כבר השווית, אז זה או צ'ק ופולד להעלאה, אם הוא מעלה כל button ונותן הימור המשך כל פעם, אז אתה יכול לשקול לדחוף.. או שיש כמובן את האלטרנטיבה של לתת הימור בפלופ ולקפל אם הוא מעלה בחזרה.

darkAI

New member
נתתי 3 אופציות, כמובן שהבחירה ביניהן תלויה

ביריב שלך ומה יהיה המהלך הכי יעיל נגדו. נגד שחקן נורא אגרסיבי שיכול לקפל יד הייתי עושה צ'ק-דחיפה, נגד מישהו שמהמר על כל פלופ אם עשו צ'ק עד אליו, הייתי מהמר ומקפל להעלאה ונגד donk, הייתי מקפל את היד לכל הימור.

darkAI

New member
ארר

לכל הימור = לכל הימור שאין לי את הodds הנכונים להשוות.

darkAI

New member
אני באמת צריך ללמוד לא לשלוח את ההודעה לפני

שסיימתי לכתוב אותה.אני פה מנהל מונולוג

כשיש לך 10BB ההחלטה היחידה לפני הפלופ היא

להתקפל או להיכנס אול-אין. מאחר ואני לא חושב שלהעלות אול-אין עם 9-10 לפני הפלופ זה מהלך נכון עם 10BB הייתי מתקפל.

Johnblaze

New member
הייתי עם 12 וחציBB

אנילא רואה סיבה לא לראות פלופ ביחס של 1-3.5 שכל מה שאני צריך זה לשלם 1BB עם יד ספקולטיבית כזאת +לשחק בזהירות לאחר הפלופ

למעלה