התייעצות

bang01

New member
כי הערימה שלך לא מספיק גדולה בשביל semi-bluff

תשים את עצמך במקום השחקן השני. השקעת כבר שליש מהערימה שלך בקופה ויש לך טופ פייר עם קיקר רביעי. הוא לא ישווה דחיפה משורטסטאק? על הלוח הזה? מה גם ש-AK יוצא מחשבון בגלל שהשורטי 100% דוחף את זה פרי פלופ, במיוחד לגניבה. אם היו לך 10,000 צ'יפים והיית מכסה אותו, אז אולי שווה להשוות ולנסות לתפוס את הרצף. מה גם שעל לוח כזה אתה יכול לבלף על הרבה scre cards שיבואו בטרן. אבל כשאפילו להכניס כמה שיותר צ'יפים כמה שיותר מהר נותן ליריב 1\3 להשוות, אין לך שום יכולת תמרון לשום כיוון (לא רייז ולא פולד) ואתה חייב לדחוף\להתקפל לפני הפלופ.

Johnblaze

New member
כמה דברים שלא הבנתי

מה סתומרת "הלוח הזה" ? אני מדבר על המהלך לפני הפלופ-כשאין עוד לוח וגם לא השקעתי שליש מהערימה זה יותר חמישית או רבע יש לי את הספר SNG STRATEGY תן לי לבדוק ואני יחזור אליך אני חושב שיש שם דוגמא ששוה להכנס ביחס 1-3.5 במצב דומה ושהוא אומר ששוה ללכת לראות פלופ כזה

bang01

New member
אני אומר שרק על לוח מאוד יבש

המהלך הזה יצליח בסבירות מספיק גבוהה, בהנחה והיריב לא פגע. ובגלל זה, עם 12BB אתה כבר במצב push\fold. חוץ מבמצבי קיצון (לוח יבש כשהיריב לא פגע) הערימה שלך פשוט לא מספיק גדולה בשביל לתמרן אחרי הפלופ. אמרתי שהיריב (הגנרל) השקיע שליש. 2000\7000=0.28 בין שליש לרבע. ובמידה והשוות את הרייז בפלופ, עדיף כמה שיותר high card value ולא קונקטורז או ידיים ספקולטיביות כאלה ואחרות. כמה פעמים השוות עם 54s וראית פלופ שתדחוף עליו בשמחה? בסיטואציה הספציפית הזאת (שחקן שמעלה כל פעם שהוא על הכפתור ואתה רוצה להשוות מהבליינדים) אני מעדיף אס או מלך בלי קיקר על יד כמו 9T\54.

הערה קטנה:

היריב השקיע יותר משליש.. מאחר ואתם משחקים את הערימה הקטנה מבין השתיים (שהיא ה-5000). הוא כבר השקיע כבר 2000 מתוך ה-5000, כלומר הוא מחויב לקופה ומאוד מאוד מאוד סביר שהוא לא יתקפל. 2000/5000 = 40%...

למעלה