התייעצות

Inbalskl

New member
הי

אנחנו בהחלט צריכים לדבר. דיברתי איתו קצת היום ובמהלך היום הוא חזר על ההתנהגות שלו והחל להאשים אותי בכך שנהיה חולה.
באותו הרגע נלחצתי אבל ניסיתי להתעלות על עצמי ולכוון אותו להגיע למסלול המיועד אבל אולי הייתי מאוד לחוצה..
הזוגיות כרגע לא במצב הכי טוב שלה. אני צריכה להרפות ממנו קצת יהיה טוב לשנינו.
צריכה לחכות שהוא יזום משהו ונראה אם זה יתאים לי.

עשית סלט

בין כעס על התנהגות מסויימת אתמול בלילה, טענה שהוא ילדותי ועוד טענה שהוא אוהב אותך יותר משאת אותו ושהכל "קורה לי מהר".
&nbsp
אז בואי נעשה הפרדה:
1. האם ההתנהגות אתמול היא חד פעמית או עיניין חוזר? האם קשה לו להודות בטעויות שהוא עושה? האם קשה לו להתנהג בצורה אחראית?
2. למה מפריע לך עיניין "מדד האהבה"? האם את חושבת שזה צריך להיות תמיד שווה?
3. האם את רוצה לקחת דברים לאט יותר? אם כן, למה את לא עושה את זה?

Inbalskl

New member
תשובה

1. האמת שבעבר היה לו מקרה כזה. בגלל זה פחדתי לצאת איתו שוב. והיום במהלך היום קרה עוד מקרה שהחל להאשים אותי בצרות שלו.
2. מדד האהבה מפריע לי פשוט רוצה לדעת שאוכל להעניק לו את מה שהוא נותן לי. אני יודעת ואני רואה שהוא אוהב אותי יותר מאשר אני אותו. חמש שנים לא דברתי עם הבנאדם וכל בחורה שהוא היה איתה הוא טען הזכירה לו אותי.
3. אני רוצה לקחת את הדברים לאט יותר והיום הוא החליט שניקח הכל לאט יותר. ושבזמן הקרוב לא נישן אחד אצל השני.

Skar FaSe

New member
בלי קשר לנתיב הנגדי

מה כתבת לקראת הסוף?
&nbsp
גם אני מרגישה שהזוגיות חונקת אותי. אני מאוד נהנית איתו אך מצד שני הוא אוהב אותי יותר ממה שאני אוהבת אותו וכך שהכל קורה לי מהר
&nbsp
אולי זאת הפואנטה של הפוסט בעצם? והנהיגה זה כאילו עוד כאילו סיבה לחתוך עיניינים...
ובקשר לנתיב הנגדי - כשאני שיכור אני לוקח TAXI

Inbalskl

New member
ללתגובה

הוא לא היה שיכור..הוא היה עייף אחרי יום מלא בנסיעות.

למעלה