התייעצות...

itaishiff

New member
התייעצות...

כמו שאתם כבר יודעים, אנחנו עובדים על אתר רישמי של הלהקה... מתכנני האתר מציעים לפתוח סוג של חנות באתר. בחנות הזו ניתן יהיה לרכוש חולצות שונות של הלהקה ומוצרי פרסום נוספים. ההתייעצות סובבת נקודה חשובה: אילו סוגים של מוצרים הייתם רוצים לראות בחנות הזו, אם בכלל... אשמח לרעיונות יצרתיים... תודה מקרב לב וריאה...

אני דורשת ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

חולצות בצבע שחור עם הדפס לבן ולהיפך! חחחחח.. האמת שלא הצלחתי לחשוב על משו אחר.. כל דבר אחר נראה לי קצת ילדותי.. זאתא ורמת מה כבר אפשר למכור, תיקי אוכל לבנות בכיתה א'? לא שוללת שומדבר וכל רעיון אחר יכול להיות יפה, אבל נראה לי שממילא הדגש יהיה על חולצות (ואתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה), גם מבחינת הקונים.. אל תשכח גם שהקהל שיכנס לאתר זה קהל של אנשים צעירים שברוב הזמן נמצאים מתחת לגיל של סמכות של להזמין משהו מהאינטרנט לבד (כי צריך שימוש באשראי וכאלו) אז אולי אנשים לא יראו חשיבות רבה לכל מיני דברים אחרים שיכולים סתם לשבת בבית.. אבל אם הולכים על זה עד הסוף, מחזיק מפתחות נשמע חמוד לאללה

הולך אם הרעיון של שיר...../images/Emo105.gif

חולצות שחורות לבנות וירוקות
. דיסקים אני מקווה שיהיו שם למכירה,סינגלים...ואין לי עוד.

אני לא צריך מוצרי פרסום

פרסום כבר יש מספיק.. אין עכשיו הופעות כמו ההופעה האקוסטית לפני שנה וחצי בסיטי הול שהיה מספר מצומצם של אנשים..באווירה מדהימה ... עכשיו כל הופעה מביאה קהל רב וכסף רב.. ההתנדבויות היו בהחלט יפות ומבחינתי לחזור לתקופה של הופעות חזקות עם המון אנרגיות וחיבור לקהל זה מה שצריך.. בשביל זה אני הגעתי וזה מה שמשך אותי ההופעות יותר מסתם הופעות.. וכך גם המוסיקה... וזה מה שצריך בדיוק

eladi88

New member
אתה חי!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

לצערי....ולצערך...לא נראה לי שהתקופה הזאת של "הופעות אינטימיות" - אם אפשר לקרוא לזה ככה תחזור....כי זה היה בתקופה שהלהקה היתה עוד יחסית אנונימית..בלי יותר מידי פרסום...אבל עם הרבה קהל אוהב.. מה שאני אשמח לגלות בעתיד זה שאני טועה לגבי הענין הזה

יאפ

כן מלא זמן לא הייתי פה.. יצא לי להיות ב2 הופעות המוניות וזה היה יותר מדי רחב... אז מה קורה? איך הולך?

Hadardur

New member
האממ... אני עם שיר אבל

תיקון... חולצה שחורה וכיתוב בכתום... כמו באלבום שלהם... או באתר

לא ניסחתי את עצמי טוב...

זה נותן הרגשה של בוי בנד בשנות ה 90... להזמין מהאתר כרית של אנסינק ושמיכת פוך של היי פייב...

אוקי, אז מסכימה איתך..

זה מיותר לגמרי לדעתי, אני רק חושבת על זה והאווירה קצת מתכערת... לדעתי כדאי שתמשיכו להתעסק במוזיקה מאשר במוצרי מכירה למען הפצה והכנסות כי (טפו טפו) אתם "מספיק" מופצים ואין כל כך טעם.. אני גם מאמינה שאם תשקיעו את כל העבודה במוזיקה, לא תצטרכו הכנסות נוספו ת אבל זו רק דעתי, בהצלחה

מה עם תיקים ???

נו,התיקי צד האלה של הסטודנטים - עם הלוגו של הלהקה- זה יכול להיות אחלה רעיון חוץ מזה- חולצות זה אחלה רעיון- באמת שחורות עם כיתוב בכתום יהיה יפה. סינגלים זה רעיון מצוין - כי מאוד מאוד קשה להשיג בארץ ! ואולי נעליים כמו של אמיר ?? נראה לי שהן נושא די פופולרי לדיון פה ...

eladi88

New member
חחחחחחח נעליים../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

לא נראה לי שאמיר יאהב את הרעיון...חחחח אבל שווה לנסות

eladi88

New member
ממממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

חחחח חוץ מהחולצות כמו ששיר אמרה... נראה לי שיכול להיות נחמד מגיני זיעה כאלה ששמים על היד....או על הראש... חחחחח זה גם אופנתי כזה....וגם מגניב...

למעלה