התייעצות...

תשובההה...

אמ..דעתי...קודם כל חולצות ארוכות פוטרים עם המון הדפסים שלכםםם עם הסמלל עם תמונות של הלהקה למכור נגיד אמצעי נגינה..עם כל מיני הדפסים נגיד מפרט של ב"ה מקלות של ב"ה אמ..חולצות יפות שיהיה אפשר לבוא איתם להופעותת... איתי אני הקונה הראששוןן.... ואיתי מסור לאמיר דש חם ממני

חולצת "אני רוצה את המפרט של נתן..."

<אהמ, על משקל הפרסומת של פעם "אני רוצה את הפן של איתמר...">
ווי, איזה דיון אני רואה שיתפתח בעקבות זה... ואפרופו מר סלומון- מה עם "מסע בית הבובות בארץ הקודש????" פעם אמרת שאתה נוסע לבריסל בשביל להשלים את הכתיבה, אחר כך אמרת שאין דרישה! לא פייר- עצרת דווקא כשהגעתם לעיר ה-
...

ממש היי פייב הבאים ../images/Emo122.gif

נו באמת מזה השטיות האלה? עוד שנייה ילכו עם קלמר ותיק שלכם, ואז באמת אני אזיל דמעה... אני חושבת שזה מיותר, אתם זמרים או לכאורה אנשי מוזיקה, לא עוד כוכבי ילדים שצריכים להוציא ליין מוצרים.. תעבדו על הדיסק וזהו...

זוהרים

New member
מזתומרת "לכאורה" אנשי מוזיקה?

הם אנשי מוזיקה. מוזיקאים. שום לכאורה..

pishkashit

New member
חולצות בעיקר,

לא חושבת שיהיה ביקוש למשהו אחר, או שימושיות למשהו אחר.

itaishiff

New member
קודם כל תודה...

ועכשיו קצת לחדד... הרעיון היה ללכת יותר על דברים בסגנון חולצות שונות, מפרטים לגיטרה, מקלות לתופים, רצועות לגיטרה... רעיונות נוספים שקבלנו היו סקייטבורדים, גלשנים, סנואובורדים... (תסתכלו באתר של פרל ג'ם בין היתר...) ועוד המון רעיונות מעניינים... המטרה כאן היא ממש לא כספית!!! זה ממש לא חיפוש אחר הכנסה נוספת... קבלנו הצעה מהחברה שעושה לנו את האתר, קבלנו עשרות פניות בנושא מקהל ורצינו לשאול את דעתכם... בנוגע להופעות אקוסטיות אינטימיות, אתם עוד תופתעו ממה שהעתיד צופן לנו... חורף חם לכולנו חברים ותודה על שיתוף הפעולה וההענות..

אבל איתי, אתם לא פרל ג'אם

עד כמה שאני יודעת.. בסופו של דבר זה עניין אישי שלכם והחלטה שלכם ומה שאתם חושבים לנכון ואם אתם באמת חושב שזה נחוץ אז אחלה... אבל ביקשת את דעתנו ובין כל יתר הדעות, לדעתי, זה יותר ממיותר... החברה אומנם יכולה לתת רעיונות יצירתיים, השאלה למה... אל תשכח שהמוח שלהם חושב בעיקר שיווק שיווק... ואתם בכל זאת אמנים, לא בעלי חברת בגדים ולא נראה (ע"פ עובדות) שאתם צריכים את זה זהו, גם אם זה נראה לפי התגובות שאני עושה מזה עניין... לא באמת באמת עד כדי כך

itaishiff

New member
תודה על התזכורת...

אבל אני די זוכר שאנחנו לא פרל ג'ם... כל אחד וההשראות שלו... ממי לקחת רעיונות מבריטני? בנוסף, חשוב לציין שהרעיון מיועד למי שאוהב, ביקש ושואל... זה לא חובה אתם יודעים... שוב, תודה על שיתוף הפעולה...

בדיוק, מבריטני הכי כדאי לקחת השראה

יש השראה בלי שום חשיבה עצמאית, אתה אמן.. אתה יודע, לא? אני לא אכנס לכל מיני התפלספויות.. אבל הציניות שהכנסת לא מתאימה לי. זה כבר לא עניין של ממי לקחת השראה, זה עניין של איך ברגע שאתה חושב שכל מה שמתאים לפארל ג'אם מתאים לך... לזה כבר קוראים היום חיקוי ואני באמת לא רציתי להגיב, אבל הייתי חייבת וחשוב שתדע שזה לא בא מאנטי, הרי אתה יודע טוב מי אני ובעיקר מה אני עושה כאן...

כן,אין קשר להתמסחרות... ../images/Emo13.gif))

סתם.. שיהיה בכייף אני אומרת... רק שיהיה לכם טוב.

talba3

New member
לאיתי!!!

אפשר לעשות סתם דברים כאלה מגניבים לחורף או לקיץ צעיפים, כוסות, אני יודע. הכי יפה בעולם אם תעשו סווטצ'רים של בית הבובות, בדוקקקק זה יצליח, רק קפוצ'ונים הכי יפה!!!

למעלה